Pri men bi blo čist simpl (ampak do tega nikoli ne pride ker se že vse vnaprej zmenim), aha tolk je tole, no zdej pa vse razmontiraj pa dol poberi kar si naredil pa peljem avto drugam se ne strinjam z ceno i gotovo.
Nestrinjanje s ceno popravila - Avto servis Košir, Dol pri Ljubljani
|
Prikaži več možnosti
|
Genij, tovornjak vs avto primerjava. Dobro da nisi dal v primerjavo jadrnice. Na tovornjaku tudi sklopke zdrzijo po 1-2miljona kilometrov. Najdi mi avto, kjer ima z eno sklopko prevozenih vec kot 1mil. Tukaj gre primer na sodice. Ce se ne motim mora vsako storitveno podjetje imeti na vidnem mestu cenik storitev. V tem primeru ce ima 50€/h in ce je normativ za nekaj menjati recimo 3 ure ti ne more zaracunati 20ur dela ali 1000€ za delo. Ce lahko kje nabije ceno je to cena delov. Prosis za ponudbo/predracun, ne ustni dogovor in zadeva zakljucena. Urejal Fleko, 22.09.2019, 20:21. |
Prikaži več možnosti
|
Jerry, za priposestvovanje traja 20 let, plus če ti v tem času pravi lastnik samo enkrat reče da je to njegovo, ti bo zadeva propadla.
Drenov Grič (od Brezovice proti Vrhniki)? Tam je vedno kup enih Volvotov ob cesti. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Zato, ker večina ne naredi nič, samo jamra in lopovi uspevajo, mene je tudi ex forumaš takole okrog prinesel, potem sem slučajno govoril še z enim forumašem, tudi njemu se je zgodilo enako...jaz sicer zaradi natega pri servisu ne bi potolkel človeka ker ni končne bilance Luka, Luka, Luka!!!!! |
Prikaži več možnosti
|
Mene je tud eden nategnil za denar, pa sem povedal ljudem ki jih poznam, kaj se je zgodilo, zdaj me pa toži za razžalitev in psihične traume zaradi okrnjenega ugleda v družbi. Pa sploh ni serviser, niti nima firme. Je upokojenec, ki mi je dolžan denar.
Zdaj pa bodi pameten.. Če bi bil jaz šargi ali kaj podobnega, se nebi sekiral. Ker pa hočeš biti koliko toliko pošten v današnji družbi, kar je sicer težko, mi ni vseeno, da bom obdolženec na sodišču prvič v življenju zaradi dolgega jezika. Rupurut rešuje probleme.. V glavnem-sem se naučil, da bom drugič raje tiho, če me kdo nategne za denar. Se pa strinjam, da to ni prav. Lopovi služijo prav na račun takšnih, ups spet moj jezik... |
Prikaži več možnosti
|
Boš pa na sodišču rekel: "Nisem vedel da je povedati po resnici kaznivo dejanje, vidim pa da resnica boli". |
Prikaži več možnosti
|
650€ za oljni servis? Koliko olja pa gre notri?
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
saj veš, da v tej ceni ni samo olje |
Prikaži več možnosti
|
Tudi ti nisi rožica, sem enkrat pisal pa so mi komentar izbrisali. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj pa je? Ker vsak lihi servis je samo oljni. Zato je tudi na 30kkm dosti višja cena.
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
Vitreks, diseca smrekca pa brisanje vseh napak :-) |
Prikaži več možnosti
|
Samo nasvet, glede na to da ga lokalna Potokar izpostava prodaja za 2,5€ in se lahko dobi še količinski popust se najbrž da dobiti še malo ceneje. Urejal MehMan, 23.09.2019, 19:25.
1. Meh: Indifference;
ma. ko jebe. |
Prikaži več možnosti
|
Link? Razen če so imeli kakšno posebno akcijo.
p.s: našel na spletni strani, moram preveriti v četrtek, ko pride potnik.
lp,m Urejal bmw330cd, 23.09.2019, 19:29. |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... Evo pa ti je samo tu pri enem navadnem BC prihranil 60€/mesec... verjamem, da če bi ti pod drobnogled vzel vse, kar se materiala tiče, bi prihranil sigurno med 500-1000€ na mdsec.... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Napaka, prav je , da si povedal, vendar samo pravna dejstva, tu ti povsem nič ne more, dokler ti ne dokaže, da si govoril laži...
En je mene dolgo nategoval majhen znesek, sedaj ga pa vsi ožje in širše kličejo G. Jutrbo , ker je meni in drugim, ki jim je dolgoval razlagal vedno, še mal počakaj, jutrbo....... |
Prikaži več možnosti
|
Okej supr, cele dneve bom isku najbolso ceno za robo... vse supr kdo bo pa stranke rihtu pa posu furu? |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... ne rabiš cele dneve, vzameš si dan/dva....al pa uro dve, odvisno koliko se spoznaš in znajdeš... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Žal ni linka, našel sem ga samo tukaj, 750 ml, redna cena na nalepki je 2,5€, redna cena, vzamem na zalogo ponavadi pol kartona, ker tako poceni take količine ne najdeš nikjer
1. Meh: Indifference;
ma. ko jebe. |
Prikaži več možnosti
|
Gospod Jutrbo, lool |
Prikaži več možnosti
|
Tako je, ti moraš ves ta čas živet v dobri veri da je to tvoje in dejanski lastnik se za to ne sme čisto nič brigat, potem je izvedljivo. Zadevo moraš imet v posesti in če se lastnik ne briga zanjo, jo na ta način dobiš še v last. Tu pridejo bolj v poštev kaki travniki in gozd, kot objekti. Urejal Jerry, 23.09.2019, 20:26. If I had the money I would have a mid-life-crisis. |
Prikaži več možnosti
|