Skoči na vsebino

Nesmiselni avtomobilski trendi

* * * * - 1 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1168 odgovorov v temi
voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 480
  • Avtomobil: California

https://www.youtube....h?v=sgJLpuprQp8

sicer je za hiše,ampak je fora tehnologija kako je oh in sploh v vseh možnih primerih vedno najboljša rešitev...ta reklama je sicer primer očitnega pretiravanja ampak you get the point

neicheq

primerjava konkretnega kmetijskega stroja s klimo in delavca z motiko kaže samo na čedalje bolj pomemben problem v naši družbi, torej ne glede na malenkosti v strinjanju nekega mnenja grem jaz z zagovarjanjem v ekstremne primerjave dveh nepovezanih primerov. traktor namenjen obdelavi večje površine xy hektarov in kmet z motiko nekaj m2 ..po tej logiki bi bila hrana 5-10x dražja oz moral bi imeti 100% samooskrbo . ok nima veze brezpredmetna tema itd

Ampak verjamete samo svojemu prepričanju,drugačna mnenja z boljšimi argumenti so irelavantna, jaz sem že odločen itd

Prikaži več možnosti

neicheq
neicheq

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 961

Pravim, da se je brezveze spotikat ob to kar drugim paše. Pa če bo nekdo laufal samo ob 25 stopinjah, pa naj laufa. Njemu to paše, teb ne škodi. Za to pač ni pomekuhžena p****. Enako je za ostale stvari. In vse je prišlo zaradi potreb, če večji del kupcev tega ne bi kupoval, tega ne bi bilo. Torej je smiseln trend.

Za brcanjem pod odbijačem moraš pogledat video od specifičnega voza, vsak ima malo drugače. Ko nagruntaš svoj sistem, bi skor ziher moral trofit.

Električna ogleda so men top, to sem čist pozabil. Men je to najboljši pokazatelj če je avto zaklenjen. In velikokrat pozabim ali sem zaklenil ali ne, pa pogledam nazaj. Ni to zdej neka nuja, ampak men je super če imam. Na mercedesu sem imel še tisto ameriško funkcijo ko trikrat sproži hupo. Sicer smešno, ker to pri nas niso navajeni, ampak je bilo super. Vedno sem vedel, ali je avto zaklenjen ali ne. Pa v 15 letih od kar imamo vsaj en avto z el. prtljažnikom in el. ogledali v familiji, ni prišlo do niti ene okvara. Pa se ogledala odpirajo tudi v snegu in ledu. Tako da tudi protiargumenta o zanesljivosti ravno ni. Ampak vsakemu svoje, to je čar današnjih časov. Izbiro imaš.

Urejal neicheq, 19.10.2019, 09:36.

Prikaži več možnosti
    • Popo30 je všeč

bvogri
bvogri

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 463
  • Avtomobil: E34 540i 6st. ročni

Tako kot so drugi napisal dosti X5-k v 99,9% časa ne rabi X-drive. Torej je bolj nesmiselen model z kot breZ. Dejansko imaš lahko problem samo, ko je 2x na leto malo snegca če živiš v LJ pa še takrat je v 2h vse spluženo.

Drugače pa za hard core ljubitelje 4x4 imaš še vedno na voljo razne LandCruiserje, G-class...., ki se še dobijo z raznimi mehanskimi zaporami itd. Ampak vidim, da se X5-ke prodajajo bolje  :-D

Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 253
  • Avtomobil: Mazda CX60 3.3d AWD

Sam tolk, mel sem XC60 FWD avtomatika na 18 col, v dveh zimah nisem mel enega samega samcatega problema, s tem da sem v drugi zimi hodil prakticno 3x na mesec v Kaprun kjer je v zimski sezoni snega ko dreka. Sedaj mam sluzbenega AWD, ne opazim da bi se peljal kakorkoli drugace. Je pa res da ne vidim veselja v tem da bi rinil v 50cm svezega snega in se gonil po zasnezenih njivah, jebiga, eni mamo delo pa za take stvari nimamo casa/volje. Meni je vazno, da se avto pelje zanesljivo, tako kot sem ga usmeril, brez presenecenj, da je dovolj poskocen ko to rabim, ni preglasen, je udoben, ergonomicen v kabini spredaj, pa da mi je vsec - ker je to edina garancija da ga bom mel vec kot pol leta. Bi pa imel za vikend kak manjsi naspicen bencinski stroj, ampak nisem pripravljen dat 20k plus za to da se bom 10 vikendov na leto nekam zapejal, plus tega da imava trenutno 2 osebi 4 avtomobile in motor in enostavno nimam vec kam dat se kakega dodatno. Najem pa ne pride v postev, ne maram vozit stvari ki niso moje, ni to to.
Prikaži več možnosti
    • Popo30 je všeč

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 40 302

Glih najem je za te gare zakon. Vozis 15 dni mas poln kufer in samo kljuce vrzes v nabiralnik od rentacara pa si fraj. Ne gledas a bojo bremze za zamenjat, kdaj je registracija, kok olja kuri. To je najvecja lahkotnost bivanja....
Prikaži več možnosti
    • Tarik je všeč

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 253
  • Avtomobil: Mazda CX60 3.3d AWD

Ja, se strinjam. Ampak nevem, jaz imam blazen nivo spostovanja do tujih stvari, nikol ga ne bi pognal tako kot svojega, ne bi ga izkoristil tko kot je misljeno, ker mam nek slab filing. Bustasto razmisljanje, ampak tak sem. Sem tudi v uni skupini cudakov z nastelano klimo L in D in poravnanimi zracniki :-D
Prikaži več možnosti

Popo30
Popo30
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 345
  • Avtomobil: Bmw F10 + E83

Vsaka stvar, ki je v avtu ali na avtu je tam s svojim namenom in ima smisel. Nekomu ja nekomu ne. Zato pa ima vecina proizvajalcev moznost razlicnih paketov opreme in raznih dodatkov, ki jih kupec lahko ali pa ne odkljuka pred nakupom. In odpiranje prtljaznika je tud meni ena izmed boljsih opcij iz enakega razloga, kot je @leonT napisal, otrokoma pred solo odprem in, ko vzamte torbe zaprem. Sej bi lahko tud sama odprla ampak avto ni vedno v nulo cist in se lahko zgodi, da bi se umazala ko bi dvigala prtljazna vrata. Tud na xdrive sem se navadil in mi je drugace, ko peljem od zene enkico f20. Nebi pa bil problem bit brez. Moj foter ima v audiju polno nekih zadev, ki jih se sploh ni uporabil in jih niti nezna uporabljat. Pac tam so bile, ko je avto kupil :crazy
Prikaži več možnosti

zok
zok
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 367
  • Avtomobil: e60 530xd, Falco, Futura

Ta z obrabo laka je pa sploh mocna..., avtomobili imajo po vecni “soft touch” gumirano tipko za prtljaznik, ki je v plasticnem ohisju. Pa tudi ce bi bil lak se ne spraska. Še pri kljukah na vratih je komaj kaj vidno, kaj bo pri prtljazniku, ki se veliko manj uporablja...

Tezava je v zapiranju, ne v odpiranju. Pri odpiranju primes za kljuko, ja - je skrita in je gumirana. Zapiras tako, da primes za notranjo kljuko in zaloputnes, ali pa haubo primes zunaj. Jaz jo primem za okvircek registrske tablice - lahko pa ti pokazem slike, da je barva dalec najbolj poskodovana ravno tam, kjer se je navadno prijemalo ob zapiranju. Na mojem avtu se zelo vidi. Na belem ali sivem se pac ne.

umazana rokica in vstajanje iz avta...joj to fizično gibanje kako je pase... 

Sploh ni problem v umazani rokici. Problem je v umazanem volanu in vsem cesar se dotaknes. Sicer pa glede uporabnosti opreme - moj avto ni ravno slabo opremljen, pa se ne spomnim enega kosa opreme, ki ga ne bi redno uporabljal. Nekateri pa ne vedo niti kaj kateri gumb naredi. Sto ljudi, sto cudi.

Ja, se strinjam. Ampak nevem, jaz imam blazen nivo spostovanja do tujih stvari, nikol ga ne bi pognal tako kot svojega, ne bi ga izkoristil tko kot je misljeno, ker mam nek slab filing. Bustasto razmisljanje, ampak tak sem. Sem tudi v uni skupini cudakov z nastelano klimo L in D in poravnanimi zracniki :-D

Ni butasto razmisljanje, sem jaz podoben glede tega. In ce bi vsi tako razmisljali, do marsikatere tezave ne bi prislo.

Urejal zok, 19.10.2019, 20:39.

Prikaži več možnosti
    • bpavsic je všeč

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik

Ne vem al pa maš robček v žepu ali vratih.A ko kihneš imaš tud gumbek da si ne opackaš rokice...haaha sej te igre kaj je prav, bolj prav in najbolj prav se lahko gremo v ∞.. vsi imamo prav :)

Pač men se j*** za gumbke in motorčke in me čudi da je nas čedalje manj in so potrebe in zahteve kupcev že totalno smešne.Znanec iz  Katarja pa špara za boljšo custom registrsko tablico, ker to je bolj pomembno kot Q7 vs SQ7 razlika v ceni je pa pol Q7..kdo je kle nor.Tako bo kupil več ugleda in lažje napredoval v službi, pa tudi boljšo ženo si bo lahko izbral.

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 86 932
  • Avtomobil: ICE

Znanec iz  Katarja pa špara za boljšo custom registrsko tablico, ker to je bolj pomembno kot Q7 vs SQ7 razlika v ceni je pa pol Q7..kdo je kle nor.Tako bo kupil več ugleda in lažje napredoval v službi, pa tudi boljšo ženo si bo lahko izbral.

Zakaj bi si jo pa tam izbral? Naj pride k nam, tu ne bo rabil tablice, ali pa naj gre v Azijo ponjo.

Prikaži več možnosti

bobo69
bobo69

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 984
  • Avtomobil: Oranžna strela

Sam tolk, mel sem XC60 FWD avtomatika na 18 col, v dveh zimah nisem mel enega samega samcatega problema, s tem da sem v drugi zimi hodil prakticno 3x na mesec v Kaprun kjer je v zimski sezoni snega ko dreka. Sedaj mam sluzbenega AWD, ne opazim da bi se peljal kakorkoli drugace. Je pa res da ne vidim veselja v tem da bi rinil v 50cm svezega snega in se gonil po zasnezenih njivah, jebiga, eni mamo delo pa za take stvari nimamo casa/volje. Meni je vazno, da se avto pelje zanesljivo, tako kot sem ga usmeril, brez presenecenj, da je dovolj poskocen ko to rabim, ni preglasen, je udoben, ergonomicen v kabini spredaj, pa da mi je vsec - ker je to edina garancija da ga bom mel vec kot pol leta. Bi pa imel za vikend kak manjsi naspicen bencinski stroj, ampak nisem pripravljen dat 20k plus za to da se bom 10 vikendov na leto nekam zapejal, plus tega da imava trenutno 2 osebi 4 avtomobile in motor in enostavno nimam vec kam dat se kakega dodatno. Najem pa ne pride v postev, ne maram vozit stvari ki niso moje, ni to to.

Če si na cesti v vseh letnih časih v razponu od 5.00 zjutraj do 23.00 zvečer in živiš na podeželju nad 600 m nadmorske višine je awd prekleto koristna stvar in jaz osebno ne kupim avta brez tega. Mi pa dol visi za te fensi zaslončke na armaturi in ostalo šaro, ki jo nekateri tako zagovarjate.
Prikaži več možnosti
    • voodoo child je všeč

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik

Zakaj bi si jo pa tam izbral? Naj pride k nam, tu ne bo rabil tablice, ali pa naj gre v Azijo ponjo.

Ker samo njihova uradna šteje in je največji statusni simbol možen, j**** bazen,m2 bajte,cm v hlačah itd .tablca stari tablca

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Ker samo njihova uradna šteje in je največji statusni simbol možen, j**** bazen,m2 bajte,cm v hlačah itd .tablca stari tablca

Mislil sem ženo, ne tablico  :laugh

Prikaži več možnosti

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik

Mislil sem ženo, ne tablico  :laugh

haha nisem kapiral ,ti itak izhajaš iz stališča išči ženo tam kjer ne ščiješ,ne za njih mora bit roba z rodovnikom , domača in debela, dobesedno DEBELA

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

haha nisem kapiral ,ti itak izhajaš iz stališča išči ženo tam kjer ne ščiješ,ne za njih mora bit roba z rodovnikom , domača in debela, dobesedno DEBELA

Če malo pomislim pa res nisem srečal nobene suhe ko sem se potikal tam okoli, no vsaj kar se je dalo videti pod tistimi rjuhami. Zanimivo, očitno bo res nekaj na tem.

Prikaži več možnosti

zok
zok
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 367
  • Avtomobil: e60 530xd, Falco, Futura

Ne vem al pa maš robček v žepu ali vratih.A ko kihneš imaš tud gumbek da si ne opackaš rokice...haaha sej te igre kaj je prav, bolj prav in najbolj prav se lahko gremo v ∞.. vsi imamo prav :)

Pač men se j*** za gumbke in motorčke in me čudi da je nas čedalje manj in so potrebe in zahteve kupcev že totalno smešne.Znanec iz  Katarja pa špara za boljšo custom registrsko tablico, ker to je bolj pomembno kot Q7 vs SQ7 razlika v ceni je pa pol Q7..kdo je kle nor.Tako bo kupil več ugleda in lažje napredoval v službi, pa tudi boljšo ženo si bo lahko izbral.

A se ti nalasc umazes pa potem cistis, al se raje ne umazes? :) Res lahko gremo v neskoncnost. Meni je avto hobi, in vec opreme kot ima, bolje je. Ce ne, pa se kaj zraven nasraufam. :hihi

Prikaži več možnosti

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Meni je pa avto pralni stroj pa mam tud raje takega ki sam dozira prasek pa ki ga lahko na wifi prek felefona zalaufam, namesto da bi se j**** s tistimi vreckami in vsipanjem mehcalca.
Prikaži več možnosti

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik

Raje imam bulimijo kot pa tvoj POV o avtih. haha Ne sej vsak ma svoje hobije , nekak je zdravo biti obsesiven v nekih stvareh, da ne premlevaš preveč lastne demone v svoji glavi  itd.  Tebi manjka samo mal več skromnosti in bi bil bolj zadovoljen z izbiro ali pa en nov lik v življenju tipa Jay Leno. Še boljše so pa tiste stvari ki so tudi bolj prvinske oz kot pravijo angleško govoreči primal stuff. 

Prikaži več možnosti
    • Nixxon in anita_a uporabnikom je všeč to sporočilo

leonT
leonT

BMW fanatik

• Uporabnik

Moj pogled ma 99% kupcev novih vozil. Vazn je kok ma ekranov pa funkcij, pa na kok obrokov ga dobis in da ma cim bolj poredko servise. Kolega iz salona pravi, da vecina kupcev avta ne vzame na testno voznjo pred nakupom. Kar pomeni da jim dol visi kako se pelje. Najbolj zahtevni testni vozniki praviloma nic ne kupijo samo pametujejo.
Prikaži več možnosti
    • bimmer 5 je všeč

Seby
Seby

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 026
  • Avtomobil: Z3 1,8 roadster

Moj pogled ma 99% kupcev novih vozil. Vazn je kok ma ekranov pa funkcij, pa na kok obrokov ga dobis in da ma cim bolj poredko servise. Kolega iz salona pravi, da vecina kupcev avta ne vzame na testno voznjo pred nakupom. Kar pomeni da jim dol visi kako se pelje. Najbolj zahtevni testni vozniki praviloma nic ne kupijo samo pametujejo.

Ja, roko na srce, če potrebuješ avto v 99% primerih za vožnjo v službo iz periferije v mestno središče za jajcanje v kolonah in nesmiselne omejitve hitrosti, so jim vozne lastnosti res španska vas.
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.