Ja pomojem je sedaj pravi cas, da najdes se ok ohranjeno za normalno ceno. Model bo sel pocasi v zgodovino in kot poslednji mohikanec postal rariteta. Drugace ga bom pa uvozil. Katastrofa kam je bmw prisel, za 10-15 jurjev dobis f30 pa vse vstopni dizli z nikakvo opremo in grso notranjostjo, vsi karavani. Bljak. Ce je bencinar pa trivaljnik. Lepo prosim. 
Kako si zadovoljen s 25tko?
Kot veš sem pred njim imel mk7 Gti. No hitro sem ugotovil da nimam rad toliko denarja v avtomobilu in da so mi bolj všeč starejši atmosferci. Najprej je bila ideja o enem 16v It oldiju, gtv, 124... No potem se preizkusil kup alf in se totalno zagrel za novejšo gtv 2.0 v6 turbo, ja vem ni atmosferc vendar mi je bil všeč koncept coupeja in v6 motorja. No zadevo sem preizkusil in sem ugotovil da med nama ni kemije. Istočasno se je pa takrat na netu pojavila moja bivša e46 323ci, komaj sem se zadrževal da nisem poklical forumaša in šel po njo. No polna glava vsega in moja službena pot v Koper, se peljem pred Postojno in pred mano ena lepa e92... to je to sem si rekel. E 92 sem dobro poznal saj jo je imel pred leti svak (5 let), sicer 320d pa dobro...kako se pelje sem dobro vedel...
Z e92 sem totalno zadovoljen, napram Gti-ju ne gre nikamor, kar mi je v bistvu všeč da ne rabim toliko merkat števca. Teden dni sem se jo učil vozit, če ima GTI turbo luknjo v spodnjih obratih, ima 25i Grand Canyon pod 4k obratov. Zadeva se zadovoljivo premika, porabi mi med 10-12 litri (ja pri meni ob vsaki vožnji in segretem motorju kazalec obratov doseže rdeče polje), to je pa to. V 4k km še nisem dolival nič olja, tako da mislim da sem zmagal. Avto bo ostal pri bajti, saj mi trenutno ni nič drugega zanimivega. Dobrih 200hp imam dovolj, karoserija-oblika mi je bomba, rwd imam, atmosferskega šestaka tudi... to je to. Malo jo počasi dodelujem, v notranjosti sem vse lučke dal v led, osvetlitev tablice , pa angels eyes tudi vendar sem vrgel nazaj dal navadne žarnice ker so mi lepše. Zdaj sem še nabavil m vzmeti, bilstein b4, distančnike 15 mm, dal preobleči volan v stilu m3, menjal prestavno ročico za krajšo... Pač ga dodelujem po svojem okusu, imam pa popolnoma vse originalne dele doma na polici, prav tako ne predelujem ničesar kar ne bi mogel povrniti v tovarniško stanje. To je to, neko igračo mora imet taprav dec ki se ne boji šraufncigra.