Prodajalca prosis, da ti poleg prave fakture napise se “fake” fakturo, z datumom v letu, ko avto postane oldtimer.
In potem te bo vprasal, zakaj je bil takrat in takrat odjavljen.
Ne ga srat ratali so nori. In ce karkoli ne stima se bodo v to zapicli. Men so datumi strigli in se rabil 6 tednov, da sem resil pa se odvetniku sem mogu dat na vpogled.
Pozdravljeni!
Namen imam kupiti vozilo iz Nemčije. Pri uvozu moraš plačati tudi DMV, ki je pa za oldtimerje zelo majhen (oziroma ga ni?). Problem je da avto pri nas še ni smatran kot oldtimer. Datum ki ga ima je marec 1990. Je možno avto kupiti. ter ga pripeljati v SLO na Nemških poskusnih tablicah ter ga pustiti v garaži do marca? Ter nato obvestiti Furs o uvozu?
Hvala za odgovore!
Jaz bi se zmenil z nemcem, da avto pocaka gor do 1.1.2020 in bi po tem datumu tudi naredil pogodbo in vse kar spada zraven.
Ko bi avto pripeljal sem bi prvo naredil ogled vozila za starodobnika /za zvezo je letnica proizvodnje pogoj za izpolnitev pogojev za stardobnika . sepravi s 1.1.2020 so pogoji izpolnjenj) in indentifikacijo. Nato bi vlozil vlogo na FURS in se skliceval, da je avto starodobnik.
Ko dobis papirje in certifikat pa vlogo dopolnes.
V tem primeru je vse po regelcih in ti nimajo kej .
Obstaja legalna resitev.
Avto pripelji, oddaj dmv vlogo v roku 14 dni kot jo moras, potem pa do Aprila ne poslat prometne nemske, ce te kdo vprasa, je se nisi dobil.
Verjetno ne ves, vendar ko dealer kupi avto na lizingih, dobi prometne tudi po mesec dni kasneje kot avto, pa noben nic ne vprasa. Vcasih poklicejo ce smo pozabili poslat, pa poves da se nimas in tvojo vlogo da nekam na stran.
Ne ga srat. Oni smatrajo, datum pridobitve dan ko je bila placana kupnina oz. vozilo fizicno pridobljeno ne datum na pogodbi oz. ko so bili dostavljeni papirji.
Kot omenjeno govorim iz grenkih izkusen ne na pamet.