Skoči na vsebino

 

Inštrukcije fizike za gimnazijo

- - - - -

  • Prijavi se za objavo odgovora
40 odgovorov v temi
joda
joda

    BMW fanatik

  • Uporabnik
  • Sporočil: 26 775
  • Lokacija: Ljubljana
  • Avtomobil: BMW E30 MT1

#41

Hay!

... še to... pri hčeri v gimnaziji je tako.... če imaš ocene na konferenco 1,5,5 je to zaključena 1, če ne popraviš tistega prvega čveka. Če pišeš še enkrat 1 je to potem 1,1,5,5 in moraš še enkrat popravljati snov tistega prvega čveka. In če potem pišeš recimo 2, si popravil tisti cvek in so potem ocene te konference 1,1,2,5,5 kar pomeni zaključeno dobro dvojko....seveda v primeru da si pisal snov pozitivno tisto kar si popravljal, drugače moraš na koncu leta popravljati snov cele konference, ker če bi pisal 1 namesto 2 bi bile potem ocene 1,1,1,5,5 kar je zaključeno 1.

... na eni drugi priznani Lj gimnaziji gre pa takole... 1,5,5....pišeš prvič cvek, pa drugič, pa tretjič pa potem 3 je potem to 3,5,5, in se potem lahko celo javiš da zagovarjaš snov, da bi imel zaključeno 5 namesto 4

... ni čudno da smo imeli potem tri leta inštrukcije za MAT, FIZ, KEN... največ pa za Mat... cca 80% vseh inštrukcije, ta mala pa v osnovi do 7-ga odlična potem pa prav dobra zaradi 3 v bajli in 2 v kemiji.
...a ni hotela iti na bližje hodi na najbolj oddaljeno v Lj) in bistveno lažje gimnazije ggrrrrr....

lp

joda
Objavljena slika
Prikaži več možnosti