http://www.prva-alternativa.si/
Če prav razumem niso pooblaščeni.
Če ima kdo kakšne izkušnje z njimi naj javi.
http://www.prva-alternativa.si/ Če prav razumem niso pooblaščeni. Če ima kdo kakšne izkušnje z njimi naj javi. |
Prikaži več možnosti
|
Zelo korektni in ugodni. Servisna knjigo tudi postempljajo
|
Prikaži več možnosti
|
Danes sem bil pri njih na menjavi olja in filtra ter zavorne tekočine. Top servis in zelo poceni (trenutno akcija menjave olja in filtra samo 70€ original!), so mi še delali druge stvari in sem zelo zadovoljen. Sprejem, odnos čista desetka. Po 5 minutah ko je šel avto v delavnico so prišli do mene z video posnetkom podvozja, kaj bo potrebno v kratkem zamenjat in kako se to vidi. Ker sem firbcal mi je še na računalniku pokazal kateri deli so za zamenjat in čemu služijo. Ponudba za naprej izdana takoj, cene zelo ugodne. 10/10 sem vesel, da je v Lj tak servis, kjer te ne olupijo do nagega
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
Kater avto?
|
Prikaži več možnosti
|
F10 520d
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
.... če so ti dali original olje in filter ter zamenjali zavorno tekočino je to super cena, po ceniku so celi v minusu ![]() lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne napisal sem, da imajo akcijo za menjavo olja in filtra 70 €. Z menjavi zavrone pa je bilo 98
|
Prikaži več možnosti
|
Super so, edino mene moti to da me je vedno kasneje klicala ženska za anketo o servisu. Ok, vprašajte prvič ni problema rečem ocena 10 sem zadovoljen, ne pa težit za vsak servis... |
Prikaži več možnosti
|
Cilj anket je spremljanje zadovoljstva strank. Vmes lahko kvaliteta pade in če ne vprašaš ne veš
|
Prikaži več možnosti
|
Zadnjič pa si napisal da v Makomo nikoli več |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... ok, še vedno minus, menjava zavorne pa cena x2... 5x1l original bmw olja in original filter goriva z delom, eačunom in vpisom so povsod za 70€ v minusu, zato oravim, da je super cena lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mah daj nehaj. Olje 5-6€ na liter pa filter 15€. Pa 25€ ura dela in to je to.
|
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... tolk je cena "pod kozolcem" z računo in vpisom so pa cene malo drugače... evo pri nas če kupiš original.... original 5l olja z filtrom z 30% popustom in računom pride70€, zavorna original z 50% popustom dobrih 12€... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
se strinjam. cena 70€ z ddv je nula ali minus... Mogoče računajo da pridejo z nečim drugim notr da dobijo stranke na svojo stran....
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Tako poceni da je že sumljiva storitev, važno da se židom kot Joda zdi poštena cena. |
Prikaži več možnosti
|
Le čevlje sodi naj kopitar |
Prikaži več možnosti
|
Že večkrat se je podobna debata vnela, pa vedno brez zaključka. Naj vsak sam oceni ali mu je to poceni ali drago, ne smetit teme. Hvala. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Skeatka cilj jim je dobiti se vec strank in pri meni jim je uspelo. Tudi sam delam na rak princip in je dalec najceneje priti do novih bodocih strank tako.
|
Prikaži več možnosti
|