Novi Renault Captur 2020
Oh debil, sorry spregledal. Bi te IP dosti drazje prisel?
|
Prikaži več možnosti
|
IP - Initiale Paris verjetno. There's never been a better time to feel alive |
Prikaži več možnosti
|
Ja Initial Paris sem mislil, jazbsem ga vizil in je notranjost res se eno stopnicko visje.
|
Prikaži več možnosti
|
Je sovoznikov predal še vedno na sistem izvlečnega predala (drgnjenje plastike na plastiko) V salonu sem lansko leto sedel v avtu, v Dacii Sandero sem se počutil boljše kot v tej gajbi. S tem da je Sandero "ful naloadana" bila cenejša od tega opuljenega. |
Prikaži več možnosti
|
Ta novi model je cisto druga liga.
Ma IP je se 6 do 7 k EUR vec ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Novega smo imeli 14 dni doma in je res top avto. Avtomatika na nivoju + vsa pomagala.....skratka lušten avto. Pa še lep je.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Tisto je ene 22k a ne?
|
Prikaži več možnosti
|
Mah kje, un je 26 zihr, saj je polna okoli 30 kEUR.
Urejal Davidf1, 12.05.2020, 19:24. |
Prikaži več možnosti
|
Dafaq, niso normalni.
Urejal Dejan-V, 12.05.2020, 19:26. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ja, in? A sem ga kupu?
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi Kobal ni kupil AMGja je samo komentiral ceno, kot ti v primeru Capturja. |
Prikaži več možnosti
|
Sem od tasta sandero(letnik 2019 1,5dci, 6 brzin) peljal od ljubljane do linza in nazaj, pa za tako furo raje vzamem od partnerke peugeot 206 1,6 bencinar, 5 prestav... Mogoče mu truga dela krivico, sam za skor 20 let novejši avto je hrup nesprejemljiv.... S tem da njegovega čez 140 nisem spravil, z njenim se peljem 160+ po obvoznici pa je hrup tam tam |
Prikaži več možnosti
|
Vleces besede izven konteksta. V tisti temi sem napisal ce nekomu ne pase cena naj ne kupi, ko bo dovolj istomislecih bodo pac cene nizje prej ne, ne mores pa zelet da bi zaradi tega ker tebi cena ne pase neka firma propadla ze zaradi vpliva na zivljenja vseh nas ne. |
Prikaži več možnosti
|
Torej, če ti ne paše cena pač ne kupiš, ni se treba zdaj žgražat, ko bo dovolj istomislečih bodo pac cene nižje prej ne. |
Prikaži več možnosti
|
Sandero nisem vozil tako da ga ne morem komentirat. Imamo pa P206 1.6 bencin in je pri višji hitrosti zelooo glasen, tako da si nisem predstavljat, daje katerikoli nov avto tako glasen Imam tudi megane 1.33 140km, motor odličen! Tako, da katerikoli reno, ki ima ta motor vgrajen je super za vozit (dokler ni kakšna velika krava, za katero je motor pač premajhen) |
Prikaži več možnosti
|
Ne se hecat. Sandero je piksna na kolesih. Vsakic ko se vozim s Cameom me je malo strah. Noro kaksna jetra so to. Captur je vesoljska ladja v primerjavi.
|
Prikaži več možnosti
|
Recimo novi A160, 180 in 200 imajo enak motor |
Prikaži več možnosti
|
Ne drzi, ce se jst zgrazam in jamram tko kot ti, to ne prinese nizje cene, potencialno nizjo ceno prinese tako razmisljanje veliko ljudi, ne pa najino jamranje, medtem ko se ti avti prodajajo po tekocem traku, a stekas ti to razliko? Sej ni kvantna fizika |
Prikaži več možnosti
|