Super kombinacija...jaz Grand Espacea sploh ne bi menjal, če ne bi imel prostorske stiske zaradi psa... Pelje se še vedno udobneje kot MB W447.
P: 2009 Grand Espace 2.0T LPG
|
Prikaži več možnosti
|
2.0 turbo je edini motor katerega bi peljal v Renaultima te generacije... |
Prikaži več možnosti
|
Sem peljal laguno s tem motorjem ki je mela 450.000km, sam je bila brez plina. To so dobre masine ziher.
|
Prikaži več možnosti
|
Nisi probal 3,5V6?? |
Prikaži več možnosti
|
Ampak če misliš na motor 3.5 V6, VQ35DE, ki se je tudi vgrajeval v Espace 4 , potem gre za Nissanov motor. |
Prikaži več možnosti
|
Točno tega, seveda je nissan, je pa v avtu z rombom ;-). |
Prikaži več možnosti
|
Ampak oboje, tako 2,0t z avtomatom kot 3,5 v6, za slovenske razmere zelo specifična kombinacija... Za vse ki vas je strah LPG, vetili so bili menjani cca 15.000km nazaj... |
Prikaži več možnosti
|
Ker jih je plin skuril. In jih bo spet. Brez plina je ta motor top
|
Prikaži več možnosti
|
Ne, ne... ni bil plin kriv. Junija je utrgalo je mikro jermen in ker je bil za volanom kolega, ni takoj ustavil in... Štala... jermen je potegnilo pod zobati jermen in ventili so imeli bližnje srečanje tretje vrste... |
Prikaži več možnosti
|
Se strinjam (@ slo specifičnost), jaz sem oba zadnja relativno dobro prodal v tujino, 3,5 na češko, 2,0T v nemčijo. Enako ti predlagam, daj oglas na mobile, če še nisi. Pa ceno bi tudi navzgor korigiral, s temi podatki (velik servis, LPG, km, servisna zgodovina, ohranjenost) mislim da bi šlo višje. 2,0T naj ne bi imel težav z LPG/ventili/sedeži.
|
Prikaži več možnosti
|
Upam da si mehanika okrog kepe dvakrat, ker ti ni pravocasno menjal jermenov... |
Prikaži več možnosti
|
Ni bil kriv mehanik. Vsi jermeni so bili zamenjani, ko sem avto kupil 2016... Zgodila se je jermenica, ki je "zaribala" in posledično je mikrojermen utrgalo... |
Prikaži več možnosti
|
Avto ima od tega tedna tudi novo bencinsko črpalko, ker je stara začela puščati.... |
Prikaži več možnosti
|
Hmm, a ni mehanik z glavnim zamenjal še mikro jermen?
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ups.. Tole sem spregledal...
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Sem naredil ceno malo bolj slovensko... 5800€... Na mobile.de ostaja mednarodna... |
Prikaži več možnosti
|
Še vedno...
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Za avto imam interesenta iz tujine. Zanimajo me vaše izkušnje z prodajo v tujino... Ali ste že ob dogovoru po telefonu/mailu zahtevali nakazilo are ter kako se izogniti morebitnemu nategu.
V kolikor avtomobil odpelje fizično, kakšne tablice potrebuje kupec? |
Prikaži več možnosti
|