Kako bos pa ti ljudem gledal v oci po tej koncani pandemiji? Ina kaj bos porekel, ce se ne konca?Ura resnice prihaja za vas borut30, zdej se kaze da so vse vase napovedi bile vredne pol kurca nic.
Me zanima kako bos lohk ljudem v oci gkedal potem ko si jih 2 leti strasil, s palckami ki ubijajo, cepiva ki univujejo imunski sistem, vse je zarota, mrtvih zaradi covida ni.
Skoda mi je samo tistih ki so verjeli vam idiotom namesto znanstvenikom in niso poskrbeli za svoje zdravje ter koncali v krsti ali pa s hudimi zapleti.
Ni malo takih 60 in 70 letnikov k so od sosedovga boruta k se ful spozna pa informira slisali da cepiva ubijajo.
Mene je korona poslovno poslala zelo nazaj, pa kaj naj zdaj. Itak da upam da se konca pa da zalaufamo masinerijo na polno.
Reci da poznas firmo ki so cepljeni v manjsini, pa da mu lahko vskocimo (samo ne prej kot v 2. meseci, ker so kapacitete polne).Pri sosednji firmi od 45 zaposlenih, 32 zbolelo. Vsi cepljeni. Človek oz direktor, ki je vpeljal diktaturo in obvezno cepljenje podjetja(da ne bo bolnišk itd.) je na robu z živci. Počasi mu prihaja, da je bilo vso cepljenje nateg vseh nategov. 5-od cepljenih ima že dva meseca na bolniški. Slabo počutje, bolezen.....itd. Dela v 95% za tujino, kjer ne jebejo žive sile. Znajdi se kokr hočeš. Dva velika posla smo mu prekinili s pogodbami, ker zadeve ne more speljati..... Toliko o tem, da bo cepljenje rešilo gospodarstvo, ljudi,..........
Ni vic, ni parodija, Je pa na slikovit način prikazan nivo komunikacije v tej temi.
Poden. Normalno je, da tisti, ki o stvari ne vedo nič, sprašujejo, odgovarjajo pa tisti, ki o zadevi res kaj vedo.
Pri nas je žal prišlo v navado, da. si tisti s poklicno šolo, ali celo brez, drzne soditi znanje inženirjev in zdravnikov,...
To izpade približno tako, kot če bi nekdo z znanjem povprečnega 5 letnika sodil tiste s poklicno šolo in jih prepričeval , da nimajo pojma ali da je 2 na 3. potenco 6 in da ni nič narobe, če se z njimi ne strinja, ker on le pove svoje mnenje.
štekaš punchline?
Se pa opravičujem, če si se videl v prejšnjem postu, ni bilo namerno.
lp, Sandi
Milsim da to vsi razumejo. Ampak ni mi jasno, kako so se znastvenikitako zmotili pei cepivih? In to en kup njih. Pa imajo vec kot 6 let osnovne sole.