Krizno recesijski starodobniki
Kdor bo pršel pogledat to hondo, se bo res čudil kva to je zaena pošast
![]() M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Mnja, eni ste jo vidli lani na Brnčičevi, kjer sem delal antireklamo za 80&90ta klub Po drugi strani, zraven moje so bili vsi ostali avti toliko lepši
Kot omenjeno, verjetno je bolj primerna za amaterski track car. Avto ima manj kot tono, dobro zasnovo podvozja, tavelik oz full size hladilnik ter nadgrajene sprednje bremze (od IVTja; iz 242mm na 262mm). Trenutno je višina avta nastavljena prenizko za naše slabe ceste. Ali pa sem jst že prestar, ob nakupu se mi je zdelo vse skupaj zakon.
jst guvurim tku de me ldje zastuopjo! . . . 2014: če boš izzivu - jih boš fasu!
|
Prikaži več možnosti
|
Tako kot si napisal. Avto je super fun track car. Ampak realno za tak avto za tak namen daš jurja do jurja in pol. Sem jih celo jaz pred kakima dvema letoma gledal za avtoslalome namesto cliota
Kolk pa je bila cena? Lahko je pa zanimiv show car in ga pač po svoje urediš... |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Je pa cudna usoda e23 pri nas. Ze dolgo casa videvam taksne in drugacne, koncane pa se nisem videl. Ves cas se preprodajajo taksne in drugacne, vse pa nevozne:(
Res pa obstaja ena zelo lepa 745 pri nas, ne vem ali originalna ali obnovljena. Morda Jerry ve. Nasel par slik ![]() ![]() ![]() Urejal krt, 14.01.2022, 07:30. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja res je, sedmice serije E23 so pri nas precej redke.
Razlogi za to izhajajo delno iz zgodovine, nekaj jih je pa tudi iz sedanjosti. V času bivše Juge je bilo E23 pri nas precej malo, razlog za to je bil deloma v tem da je BMW takrat šele pridobival svoje ime (in kvaliteto), prva serija tega modela ni bila recimo tehnično nič posebnega, je bila konkurenca svetove pred njimi (tu mislim predvsem na mercedes). Šele z drugo serijo so se začele spremembe, ki so znamko BMW postavile med vodilne nemške proizvajalce vozil. Drug problem je bil pa v tem ker so pri nas takšna (luksuzna) vozila vozili v glavnem samo politiki, ti so pa pri nas takrat prisegali na mercedes. Kar je bilo uporabnega je k nam tako zašlo bolj ali manj po naključju, to so bila vozila ki so bila večinoma zaplenjena na carini, tam so potem stala in propadala po par let, nakar se jih je obudilo v življenje. In tudi potem se jim ni prav dobro godilo, servisi so se delali pod kozolci, lastniki so se menjavali kot spodnje gate in ponavadi niso imeli do svojih vozil nobenega odnosa, itd.
Kar je pametnega, je torej vse uvoženo. Jaz vem za tri dokaj lepe primerke ki so vsi v rokah forumašev, obstaja pa še četrta in ta je najlepša, z njo se je nekdo kako leto ali dve nazaj pripeljal na etorejevo srečanje, mislim da je lastnik nek Tomov kolega. To je v grobem to kar je pri nas od E23 pametnega, tale iz oglasa ni vredna zahtevane cene in bo rabila še precej vložka da bo sploh vozna, kaj šele kaj več. 15.000 eur za tak avto so sanje, tega denarja je sicer res vredna če je v nulo obnovljena oziroma restavrirana, ampak taka obnova stane vsaj 30.000 eur, če ne še krepko več. E23 se ne splača kupit v slabem stanju, ker so deli izredno dragi ali pa se jih sploh ne dobi, če kdo želi imet ta model naj si kupi vsaj zelo dobro osnovo, ali pa v nulo ohranjen/obnovljen avto.
Edit: to je to ja, sem že hotel pobrskat za slikami, pa si me prehitel... saj če se ne motim so to moje fotke Urejal Jerry, 14.01.2022, 07:42. IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
Če bo koga zanimalo bo čez nekaj časa na voljo 1983(fl) 735i z ročnim in ne tako malo opreme. Bo pa v celoti restavrirana če bo vse po planu
![]() Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
ajoj kakšna lepotica je tale 745-ka uf Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Ja, ni ravno tapoceni track car. Po drugi strani niti ni nič pametnega na trgu trenutno. Zabavnih poceni bencinarjev je bilo včasih kot listja in trave, sedaj so izginili. Bodisi prepereli, bodisi šli v graben, ali pa jih lastniki cenijo in ne prodajo.
Včasih se je dobil kak p106/saxo 1.6 za tako ceno. Ki je tudi super fun avto. Ali pa xsara 2.0 16V. Poceni alfe 145/146/147... Potem imaš stare honde (4gen - 6gen: 1.4 žalost), celo kak Vti, ampak je bodisi prerjavel bodisi predrag. Moj ličar ravno prodaja lepega Puntota 1.4t GT, tega je že malo škoda, pa še dražji je. Ok, dober deal je še Fiesta ST 150KM, pa tudi tu so slabi za okoli 3k. Kaka Corsa 1.8 GSI se najde, pa en R19 1.8 16V. Dober deal bi bil še E36 kompakt 1.8ti 140KM, če ga ujameš.
Ostalo je vse novejše, dražje, težje, sterilnejše....
Civic niti še na avtonetu ni, pa je že nekaj interesentov izkazalo zanimanje. Bo že šel. Če ne, pa tudi prav, ga odjavim in spravim pod dekco
Kakšnega cliota imaš ti?
jst guvurim tku de me ldje zastuopjo! . . . 2014: če boš izzivu - jih boš fasu!
|
Prikaži več možnosti
|
https://www.avto.net...display=Audi S6
se mi zdi sicer kar drag glede na stanje a vseeno že skoraj oldie. |
Prikaži več možnosti
|
Huh tole pa sploh nisem vedel, da obstaja. Do sedaj mislil, da so s faceliftom Audija 100(C4), ko se ga preimenovali v A6/S6 takoj začeli v S6 vgrajevat 4,2 V8 motor. Kakor zdaj gledam so v FL(S6) še neki dve leti vgrajaveli 2,2T, ki je imel pri 100ki oznako S4. |
Prikaži več možnosti
|
Ampak je redek model...
Kok so mi hecni taki oglasi z opisom ...redek model... Za to ceno bo tudi kupec zelooo redek. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Taki avtomobili so v tujini kar iskani. Pri nas pa ni trga za te odlije.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
kok je men tale avto še danes let, eno colo morda večje srebrne felge, za kak cm dva avto spustit, pa bi bil prfect. še dober da nimam kakega skednja ali kozolcev, k bi vse te stare dobre legendarne krače pokupil in jih občudoval v prihodnosti
https://www.avto.net...lay=Toyota MR-2
potem je tukaj še eden meni zanimivih, čeprav je VW, mi je rdeči stari Corrado še vedno lep
https://www.avto.net...kswagen Corrado Urejal Taucher, 21.01.2022, 17:42. Freude am Fahren - |
Prikaži več možnosti
|
Audi S6 top zadeva Urejal Svetnik, 21.01.2022, 20:57. Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
Kaksno pa naj bi bilo stanje? Ce je to sklepano po praski na odbijacu... A ta praska doloci stanje tudi, ce bi bil avto 100% mehansko nov?.. Stanja po slikah ne vemo. Ce bi pa ze sklepali pa tole po slikah zgleda zelo zelo lepo! ![]() Urejal _BuLLet_, 22.01.2022, 04:57. |
Prikaži več možnosti
|
Roko na srce, avto izgleda lep. Ampak mene bi bilo sram prodajat avto za tako ceno, s tem da niti praske nebi popravil. To je kot da bi se delal norca iz kupcev (no saj se že s samo ceno dela norca) in nenazadnje kaže tudi odnos lastnika do avta, ki je očitno nikakršen. Komot ga lahko prodaja tudi takega kot je, ampak potem naj bo cena primerna. Aja pa še to. Tista "praška" ni samo na odbijaču, vprašanje kaj je s haubo, kolikor vidim pa je počen tudi plastičen okvir na haubi z lučmi, za katerega je vprašanje če se ga sploh še kje dobi v brezhibnem stanju in za koliko. Taka "praška" lahko komot nanese krepko čez 1000 eur popravila, če se je loti nekdo ki je natančen. IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
Mas tudi pri nas naprodaj corrada z R32 motorjem iz passata ![]() |
Prikaži več možnosti
|