Znižanje avta
|
Prikaži več možnosti
|
Eibach Pro-Kit ali H&R, ce se ti gre samo za izgled.
Ce bi se rad boljso vodljivost v ovinkih, pa se dodaj Bilstein B6 ali B8 (skrajsan hod). Ce imas original M-tech, pa mislim da bodo original amortizerji ok, bos videl. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A mislis da se bo kej lega poslabšala če tam sam fedre?
|
Prikaži več možnosti
|
Gewinde pa v podn drgac ce das fedre not mors se amprtizerje dati trsat vec vrzes dnarja vn
|
Prikaži več možnosti
|
če ima športno podvozje ne rabi nič tršat... je pa vsekakor boljša opcija eibach ali h&r vzmeti in oem športni amortizerji (sachs, ali pa menjaš za bilstein b4) kot pa poceni gewinde za ceno vzmeti. When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Vozim se več kot 14 let na gewindah ne dam sam fedr not ker ni to to za 3,5cm se res ne splača
|
Prikaži več možnosti
|
Nekomu je to zadost, ne veš po kakšni poti se vozi ali pa kakšen ima dovoz do doma. Nekateri imamo srečo in je lahko avto precej nizek, imam dva taka doma. Nekomu je pa 2cm nižanja že problem |
Prikaži več možnosti
|
Jaz raje najprej menjam amortizerje, sele nato vzmeti. Samo nizje (in trse) vzmeti na zdihanih amortizerjih (in pri 250k km ni noben amortizer vec kot nov) - buhpomaj... |
Prikaži več možnosti
|
Mislim da @adro1995 nima toliko kilometrov, glede na to da je FL e90?1 Res pa je da je čisto druga če menjaš še amortizerje. Pri mojem sem dal komplet sachs-eibach, pri ženinem pa fk gewinde |
Prikaži več možnosti
|
Realnih 144 tisoč
Pomoje bom dal sam druge fedre,pomoje nima kej bit narobe |
Prikaži več možnosti
|
Če si malo sposodim, kaj pa za F10 M podvozjem? Ta je nižji od navadnega za cca 1,5cm, tko da ene 2cm max? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Morda kdo ve, če pašejo oem športne vzmeti od E92 325i na E90 318d LCI ? Vzmeti kot same vzmeti vem, da se dajo komot na vse e9x, ampak me zanima predvsem zaradi razlike med 318d in 325i... 4cyl in 6cyl ter dizel in bencin... When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|