To se hecaš, kot da mi je predrag?
Karavan mi je pač full no-go. Pa sem vseeno bil pa že lani na ogledu točno tega, takrat ni hotel pod 2k€. Če je avto še enak je za 700€ dober, ima pa še veliko veliko malenkosti, pač slabo in malomarno je oziroma ni ohranjen, glede na ceno se je verjetno še kaj nabralo, pa malo rje je bilo že takrat, verjetno je zdaj dosti več, da že omenja..
Težko se odločim, da bi šel še enkrat na ogled, pa vidim da je pač še tolko bolj zmatran..
Rajši dam več za boljšega. Je pa res da za 11k mi bo pač kterkoli pre-drag tud če ma 30kkm. Če pa bi se našel kak z 3-6k torej tej ceni primeren z 200-300kkm pa da je saj kaj zamenjano, da ne pade vse name, bi pa skočil
P.s. Kot glavno, vem da je bil nek problem z vgrajenim plinom, a se ni dalo tankat plina al nekaj. To so stvari ki zahtevajo dobrega mojstra = velik vložek, ali pač velik riziko itd.. Definitivno ni primerek, ki bi ga sestavil v nekaj, če je vozen bi ga vozil pa kasneje porabil za dele za boljšega.. Potem pa spet odpade kar nekaj kosov ker je ta pač karavan..
P.s.2 Je en v prekmurju prodajal 3 mondeote, 3 črne karavane za 3k€ (en od teh je mel avstrijske papirje in ga je imel tudi na avtoscoutu)
Urejal e-masteR-39, 15.03.2023, 11:58.