Ojla
Pred kratkim sem prodajal omenjeni avto,pa sem se premislil,ker je res kot nov in sem se odločil da ga malo predelam.Nabavil sem eibach vzmeti,čakam sesalni kolektor od e90 330i,pa mapo od 330i,distančniki,...
U glavnem,stvar je sledeča.
Dal sem predelati izpuh,odstranil resonator,zadni lonc sem predelal tako da je vse direkt,pa avto nima čisto nič drugačen zvok kot original,čeprav na youtube imajo iste predelave in je zvok kot dan in noč.
Zdej pa pazi to.Par ur po predelavi izpuha,avto dobi res lep zvok,mrskdo se je obrnil ko sem se peljal mimo.Vendar avto ni vlekel kot bi moral,kot bi med pospeševalnjem premalo dobil bencina ali zraka.Ker sem prejšn dan namontiral športni filter k&n sem predvideval da je napaka pri "filtru".Kupil sem original filter,ga namontiral,avto vleče veliko bolje,zvok je pa spet kot original????
Avto je amerikanc in ima v originalu poleg filtra,še en filter,ki pa je pri mojem odstranjen.A je treba kšne nastavitve narediti,ker se mi čudno zdi da enkrat je izpuh glasen,drugič pa ne,Mal sem že spraševal ,pa noben pojma nima,tut men je znanje zjebalo Ko sem podobno naredil pri 335i je avto dobil glas da se je cela bajta tresla.
Avto naj bi imel takšen zvok kot na videu,sam moj je tih kot miš :D
https://www.youtube....h?v=-3ygtrhPMlE