bi mi lahko rjo poslikav ?
Jo bom za vse. Samo naj malo sonce posveti in neha deževat.
Jo bom za vse. Samo naj malo sonce posveti in neha deževat. |
Prikaži več možnosti
|
Oj, srm nekje na forumu zasledil da ima ta zadeva ful vlečne sile, internet pa pravi 1600kg. Koliko piše v homologaciji?
Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
Saj toliko tudi je. Z vleko avto prikolice so bili pač konstantno v prekršku.
Pri BMWjih lahko avto prikolico vlečeš šele z X5 (2700kg) + potrebuješ ustrezen izpit.
Če si kdaj vlekel kakšno težko prikolico potem veš da je tudi občutek najboljši v SUV-ju z 4x4 pogonom + zračne blazine so zelo dobrodošle. Urejal blackberet, 11.02.2021, 12:40. |
Prikaži več možnosti
|
To situacijo posedenega zadka avtomobila bi rešile zračne blazine kar pa še ne pomeni ,da bi to razbremenilo kljuko. Urejal blackberet, 11.02.2021, 12:46. |
Prikaži več možnosti
|
pa tudi e32 ima vlečne sile 1600kg...oris skrita kljuka Če bi se vsak zase brigal,bi imel za celo življenje dela |
Prikaži več možnosti
|
To sem že jaz spraševal koliko je vpisane vlečne sile na prejšnji strani, vem, da sem se enkrat s Friderikom pogovarjal, ko sem se tudi mel priliko vozit s tem avtom, pa sem pozabil. Takrat smo tudi gledali nekaj v homologacijo. Pri e34-kah to precej varira. Recimo 518 ima v homologaciji 1250kg, medtem ko 540 ima vpisano 1900kg. Dvomim pa, da bi iX imel več. |
Prikaži več možnosti
|