Luka Dončić in njegove mojstrovine
S svojimi mojstrovinami, karizmo, dobro voljo in preprostostjo je ogrel marsikatero še tako “zahtevno” navijaško srce.
Veselimo se in uživajmo, delimo, debatirajmo... |
Prikaži več možnosti
|
Kaj me moti pri Luki oz. pri debatah o njem? Slovenska fovšija, sem bral včasih komentarje na 24ur v stilu, pa ne že spet Dončič, pišite kaj druga itd... Luka je CAR, pa lahko smo ponosni in še pišemo samo o njem...
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Držimo pesti, da ne bo poškodb, ter da bo zdrav in bo postal največja legenda NBA vseh časov. Brez dvoma
|
Prikaži več možnosti
|
Točno to, toliko pozitive, ki jo jaz dobim ob eni tekmi se neda opisati, resnično uživam...
Smo si pa različni, nekomur pač ni všeč kar je tudi ok. Sicer pa dosti raje preberem “pozitivno” novico o njemu kot pa negativne novice, ki nas vsakodnevno bombardirajo... Urejal Silvershadow, 24.08.2020, 10:16. |
Prikaži več možnosti
|
Mama there goes that man
![]() Že ko sem ga gledal v Realu sem mel občutek da bo to v NBA trojni dvojček na dveh nogah. V time outu pred to zadnjo akcijo sploh ni zgledal skoncenteiran, delal je bottle flip....
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Sicer pise, da je to delal pred podaljskom, pa vseen... |
Prikaži več možnosti
|
Tale buzzer beater je bil zame 5.0 po Horry scale-u. 40 ur po zvinu gležnja odigra tako tekmo... samo kapo dol in tišina. Če bo na takem nivoju ostal celo kariero, bo verjetno top 10 ali celo top 5 all time greats... Piše se leto gospodovo dvajesto dvajest, bomo videli kaj bo čez kakih 16 17 let pod črto. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Sicer so pusil dons, ampak tale podaja....
|
Prikaži več možnosti
|
Mali je car ampak meni malo v oci bode odstotek meta. Sicer se mi zdi,da se tekom sezone popravlja,na zacetku je pa to imel katastrofalno.
|
Prikaži več možnosti
|
Sezono ma 48% met, na 59 mestu v ligi, recimo pred Curryem |
Prikaži več možnosti
|
A walking triple double. Mali je car, malo kateri greenhorn, je dobil tolko pohval od vseh večjih zvezd nba.
Res upam da bo zdrav, da se naprej whiteboy iz Slovenije šola vse te nigrutine ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tip je car. In kar je prej dobro je to da prakticno na vsakintekmi da po 30 pik in skoraj se vedno 10 podaj kar pomeni da ni egoist in pac nekdo drug da zaradi njegove podaje se vsaj 20 pik... to dvoje skupaj je ze 50% vseh pik na tekmi...
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Se je treba zavedat da so njegovi meti eni izmed najtežjih, sploh meti za 3 točke, stepback ali iz driblinga ko te pokrivajo najboljši NBA obrambni igralci, včasih sta tudi po 2 obrambna na njem in ga še vedno zadane..
njegova tretja sezona, rookie of the year, 2x allstar starter, 1x all nba first team in mvp kandidat...pa letos je tudi v obrambi ful napredoval...od mene samo masivni respekt |
Prikaži več možnosti
|
Pa ostal je skromen in se ne kurči. Respect.
“You can't treat a car like a human being; a car needs love. ” – Walter Röhrl
|
Prikaži več možnosti
|
Mulo je prfuknjen. Mi sploh ni jasno kako mu uspe kar mu uspe. Dejansko je se bolj pocasen od Birda, pa ze un je bil slow motion napram ostalim.
Je pa tko, edina stvar ki steje so naslovi. Lohko bo se celo kariero mr. Triple double brez parih prstanov bo samo se eden izmed dobrih igralcev. |
Prikaži več možnosti
|
Sam bo tezko vleko celo ekipo do prstanov, porzingis je bolj bogi, bo še znal pobrat naslednjo sezono, verjetno spara malo zardi poškodbe. Gianisa bi potreboval, mislim da bi se oreng zastekala. Marjanovič bi blo fajn da ostane, tudi pozitivno vpliva na doncica |
Prikaži več možnosti
|
Težava Dončiča je,da je predober.Dallas je popolnoma njegova ekipa in bo zelo težko nekoga dobiti,da bi se podredil njemu. Sploh Gianis ne. Tveganje s Porzingisom se za zdaj ni najbolj izplačalo.Mislim,da ne bo dolgo v Dallasu.
Jaz bi Dončiča raje videl kje drugje igrati, samo bo težka... |
Prikaži več možnosti
|
So že namigovanja, da porzingis v kratkem gre,me zanima kdo bo ga menjal, če že.
Se Cubanu strga ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tamali je taka zvezda, da se mi tega sploh ne zavedamo, kapo dol mulcu! |
Prikaži več možnosti
|