Evo, da objavim še konkreten in korekten oglas, saj sem parim omenil, pa sploh niso vedeli, da je avto naprodaj.
Skratka, gre za že dobro znani in uveljavljeni model, ki sem ga z rahlim cmokom v grlu pripravljen odpeljati iz garaže. Februarja bi dopolnil 17 let lastništva pri meni, ki je bilo izredno hvaležno in zanimivo. Brez slabe vesti rečem, da je ljubiteljsko, najbrž bolj kot si marsikdo sploh zmore predstavljati. Tudi pojem investicijsko vzdrževanje, ki ga uporablja in zlorablja kar nekaj prodajalcev, bi lahko izviral od tukaj. Zaradi avta sem spoznal ogromno čudovitih ljudi, prevozil veliko slikovitih cest in prepričan sem, da je lastništvo pripomoglo tudi k boljšemu BMWslo forumu in nasploh h kakovostnejšemu lastništvu drugih avtomobilov.
Z opisom ne bom pretiraval, lahko samo povem, da kompromisov, tako kot skoraj pri vseh stvareh, ki so mi pri srcu, ni bilo nikdar. Kar je seveda tudi za pričakovati od nekoga, ki je tu na forumu praktično izumil to že skoraj preveč dosledno skrb za jeklene konjičke.
20 let stara barva ima še vedno čudovit sijaj, na stanje je poleg redne in skrbne nege blagodejno vplivala ogrevana in suha garaža. Noben karoserijski del (niti luči) ni bil demontiran, nikjer ni nič odgrnjeno, poškodovano ali utrujeno. So pa prisotne logične posledice uporabe, zato seveda ne morem trditi, da je avto kot nov.
Poleg je seveda celovita dokumentacija, ki obsega nekih 100 strani, pomembnejša je tudi v elektronski obliki. Ko sem te dokumente tiskal, sem se poigral s statistiko in sicer, če odštejem gorivo, je mesečni strošek avta znašal 130 €. Všteto čisto vse. Če odštejem še zavarovalne premije, je ta številka 75 €. Denar je danes vreden manj kot leta 2004 (cena goriva je točno 2-krat višja), zato radodarno prištejmo 25% inflacije in pridemo na slabih 95 €. Slabih 1000 € letno torej za, lahko bi se reklo, premium vzdrževanje.
Morda še beseda o vožnji. Ta je zaradi športnega podvozja resda manj udobna, se pa oddolži z izredno čvrsto in nevtralno v vseg pogojih. Tako da ne gre več za udobno potovalno limuzino, pač pa se prej uvršča med športne limuzine, katere voznik, ki zmore ceniti nadpovprečne vozne lastnosti, se večinoma veseli vožnje in ne cilja.
Več v zelo široki obliki tu (tudi veliko slik):
https://www.bmwslo.c...the-e39-525i-d/
In v skrajšani obliki, kaj se je v grobem dogajalo glede vzdrževanja, tu:
Znamka: BMW
Model: E39 525i
Letnik 1. registracije: 01/2001, registriran do 11/2020
Dejanski letnik vozila (leto izdelave): 2000
Lastnik: drugi
Barva vozila: cosmosschwartz (metallic črna)
Tip menjalnika: ročni, 5 prestav
Moč motorja: 141 kW
Kilometri: 337.000
Realnost kilometrov: prepričan sem, da so, vse menjave potrjujejo to.
Oprema vozila (seznam): M sport podvozje (704) + Bilsten B16 PSS9, M volan z MF, električni rolo zadaj, shadowline, zložljiva in samozatemnitvena ogledala (tudi notranje), PDC, Xenon, gretje sedežev, usnje (vgrajeno naknadno), radio Business BMW, MID-razširjen BC, DSC, atermično steklo (vgrajeno naknadno), M style 37 platišča, originalni alarm (vgrajen naknadno pri Tehnounion), Dension MP3 adapter.
Splošna brezhibnost vozila (bi danes opravil tehnični pregled?): da
Tehnične napake vozila: ne
Vizualne napake vozila: če ga pogledaš iz 3 metrov, je kot nov
Pretekla omembe vredna popravila: www.ge39.com/fotokronika
Cena: 9993 €
Kontakt: PS ali 041 692 995
Detajli: http://www.ge39.com/...the525i/the525i
Pripete datoteke
Urejal gerchy, 19.10.2020, 14:21.
dodal slike. ;-)