Znamka: BMW
Model: E90
Letnik 1. registracije: 1/2009
Letnik 1. registracije v RS: 3/2012
Dejanski letnik vozila (leto izdelave): 8/2008
Moč motorja: 105kW/143KM
Realnost kilometrov: Od leta 2012 isti lastnik, sproti beležena servisna zgodovina. Do leta 2011 pa zabeleženo vse na BMW serverju.
Barva vozila: Svetlo modra
Tip menjalnika: Ročni 6 prestav
Moč motorja: 105kw/140KM
Kilometri: 300.000km
Realnost kilometrov: Od leta 2011 isti lastnik, sproti beležena servisna zgodovina. Do leta 2011 pa zabeleženo vse na BMW serverju. Tako da bi si upal trditi, da so kilometri 100% realni.
Oprema vozila (seznam): vlečna naprava, prostoročno telefoniranje, tempomat, XENON žarometi, ročni menjalnik 6 prestav, Professional CD radio, ISOFIX, samozatemnitveno ogledalo, cupholderji, avtomatske luči, dežni senzor, gretje sedežev, paket za kadilce, zadnji PDC parkirni senzorji
Splošna brezhibnost vozila (bi danes opravil tehnični pregled?): DA
Tehnične napake vozila: Mogoče kakšna zračnost na podvozju. Za te kilometre je avto nadpovprečno ohranjen in poservisiran.
Vizualne napake vozila: Tu pa tam kakšna praska, pixli na radiju se poslavljajo (klasika za E90 Prof. radio).
Pretekla omembe vredna popravila:
- pravkar nov set verig, napenjalcev, verižnikov, olje in filter, tesnilo pokrova ventilov
Moj opis vozila: Odličen družinski avto z več kot le osnovno opremo. Poganja ga vsem dobro poznan 2.0d N47 motor s pravkar odpravljenimi glavnimi pomankljivostmi. Povod za tak poseg je bila zaribana visokotlačna Bosch dizel črpalka, katero sem dal obnoviti forumašu @MIHOLD-u (Arčon Renče). Pri tem se je komplet očistilo vse cevi, commonrail, nekaj cevi se je kupilo novih original BMW, rezervoar se je očistil in vgradila se je nova Pierburg nizkotlačna črpalka. Prav tako so se menjale vse vbrizgalne šobe. Ker sem po naravi picajzdlast in poznam probleme s temi motorji, sem še hkrati zamenjal komplet set pogonskih verig, napenjalcev, verižnikov, očistil sesalni kolektor.... Zraven se je zamenjalo motorno olje, oljni filter, naftni filter.
Motorizacija je sedaj porihtana za vsaj naslednjih 150.000km brez večjih servisnih posegov (servisni intervali za motorno olje 15.000km). Vztrajnik je brez zračnosti, motor ne masti, turbina je tudi v dobri kondiciji.
Vizualno je avto zelo lepo ohranjen za te kilometre in verjamem da bo naslednjemu lastniku dobro služil.
Slike vozila (če želite, jih dodajte kot priponke sporočilu):
Urejal MG, 02.11.2020, 20:39.