Skoči na vsebino

Igralna konzola Sony PlayStation 5 (PS5)

* * * * * 1 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
688 odgovorov v temi
krt
krt

Alias Cavazza

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 376

Kaj pa kej na PS4 igrate? Jaz si sicer redko vzamem čas, ampak kdaj zvečer, ko moja familija že spi, se pa z veseljem spravim na Snowrunner. Zatem sem pa tja kak krog odvozim še na Gran turismo in Dirt mi ima zelo dobro igralnost. Veliko drugih iger, ki sem si jih snel pa ne vem če nisem morda 1x, 2x probal, sicer pa vrgel denar stran.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 863
  • Avtomobil: e46,g21,f39,S1000R,f82

Jaz tako kot že napisal v prejšnjem postu; ne morem brez Uncharted (najboljša 4-ka, ostale tudi še občasno "zaluafam"). Ta franšiza me prevzela z zgodbo, grafiko in glasbo v njej. Res kapo dol Naughty Dogu-u.  Potem se kdaj s tamalo stepeva na Mortal kombatu, ko me prime še Worms (nostalgija na najstniška leta). Od avtov pa Driveclub.

Ni pa to da bi igral vsak dan. Pride obdobje ko se PS ne prižge tudi po 2 meseca ali še kaj več skupaj.

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti

krt
krt

Alias Cavazza

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 376

Jaz tako kot že napisal v prejšnjem postu; ne morem brez Uncharted (najboljša 4-ka, ostale tudi še občasno "zaluafam"). Ta franšiza me prevzela z zgodbo, grafiko in glasbo v njej. Res kapo dol Naughty Dogu-u.  Potem se kdaj s tamalo stepeva na Mortal kombatu, ko me prime še Worms (nostalgija na najstniška leta). Od avtov pa Driveclub.

Ni pa to da bi igral vsak dan. Pride obdobje ko se PS ne prižge tudi po 2 meseca ali še kaj več skupaj.

Moram probat. V prvem valu je bilo par igric zastonj, med drugim sem si snel Uncharted, nek Nethan Drake collection. Že cca. pol leta nazaj, pa nisem še niti probal.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 863
  • Avtomobil: e46,g21,f39,S1000R,f82

Moram probat. V prvem valu je bilo par igric zastonj, med drugim sem si snel Uncharted, nek Nethan Drake collection. Že cca. pol leta nazaj, pa nisem še niti probal.

U to moraš probat :) .Ja to so prvi trije deli (Nathan Drake collection). Potem pa, ko to predelaš pa na 4-ko  :).

Meni so šle že kocine pokocu, ko sem videl trailer za 4-ko. (sicer smo malo off, ker to tema za PS 5 ampak zato sem spraševal, če se bo dalo igrat igre iz PS4 tudi na PS5)

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti
    • krt in hooks uporabnikom je všeč to sporočilo

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 468
  • Avtomobil: Nissan Micra

Čakam GTA 6, kot tudi otrok 6yrs..
Pa tudi GT 7,rules..
Prikaži več možnosti
    • SILVEKK in anita_a uporabnikom je všeč to sporočilo

mihado
mihado

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 087
  • Avtomobil: Citroen C4 Grand Picasso

Kdaj pa pride kaj GTA6?
Prikaži več možnosti

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik

https://www.bolha.co...5-oglas-5282160

Pa dobro no..
Prikaži več možnosti

INIESTA
INIESTA

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 887
  • Avtomobil: wardburg

Hahaha kera dilerska fora
Nima ga časa igrat.Bol da nebi nč napisu.Pohlep ne pozna meja
Raj sem še en let brez njega kokr da mu dam 1200
Prikaži več možnosti
    • Nos je všeč

mihado
mihado

BMW fanatik

• Uporabnik

Pa kake cene so pa to zdaj? A niso bli vcasih PS ji okol 300-400€.
Prikaži več možnosti

perobmw
perobmw

BMW fanatik

• Uporabnik

400,500 so.
Prikaži več možnosti

j4n3k
j4n3k

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 626
  • Avtomobil: Bmw e38 740i

Gt7 pa vidim že po tem 3min video, da bo spet bolj kot ne arkadna zadeva. Škoda
Prikaži več možnosti

chuckiBMW
chuckiBMW

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 479
  • Avtomobil: E36 Convertible + F30

Res?

Tako sem prebral na več straneh. Še pri harvey norman ti piše dobava 2021

https://www.harveyno...a-playstation-5

Urejal chuckiBMW, 15.11.2020, 19:40.

Prikaži več možnosti

mihado
mihado

BMW fanatik

• Uporabnik

400,500 so.

Jaz sem dal za svojo PS4 1Tbajt točno 300€ pred dvema letoma. Pa še Fifa 19 je bila zram.
Prikaži več možnosti

gepl
gepl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 382
  • Avtomobil: 330i,Picasso,Vito,Caddy

Ne vem no. Tisti, ki je ps freak in je hotel bit prvi v vrsti pri ps5, si ga je sigurno prednaročil. Ne vem kdo bi plačal 2x cene. Ne rečem 100 eur. Jaz sem čakal ps4 pro da pade cena po nastavljeno, da bi jo kupil. Ampak ker cena kr ni padla ga nisem ... zdaj bom tudi jaz na ps 5 verjetno počakal. Sam ne za 1000.
Prikaži več možnosti

urbanbevk1
urbanbevk1

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 339
  • Avtomobil: kos svabskega pleha.

Ne vem no. Tisti, ki je ps freak in je hotel bit prvi v vrsti pri ps5, si ga je sigurno prednaročil. Ne vem kdo bi plačal 2x cene. Ne rečem 100 eur. Jaz sem čakal ps4 pro da pade cena po nastavljeno, da bi jo kupil. Ampak ker cena kr ni padla ga nisem ... zdaj bom tudi jaz na ps 5 verjetno počakal. Sam ne za 1000.

Cena pri ps-ih ne pade, ker je ze tako “prepoceni” sama konzola ter kontroler, ce se gleda same specifikacije/zmogljivosti naprave... Fora je, da potem notri dobijo pri igrah, katere pa so vedno drazje...
Prikaži več možnosti

gepl
gepl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 382
  • Avtomobil: 330i,Picasso,Vito,Caddy

Govoril sem za rabljeno. Pač bom vzel zdaj oziroma ko bo, novo 5ko. V glsvnem bi pa rad videl, kdo bo kupil tole za 1100.
Prikaži več možnosti

Veljo
Veljo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 336
  • Avtomobil: creative technologie

No ja, boljše tud to kupit za jurja, kot pa obgrizek.

Prikaži več možnosti

Skip
Skip
  • Uporabnik
  • Sporočil: 204
  • Avtomobil: E34&E39

Škoda plačati enkrat dražje, saj bo hitro pri nas. Itak pa še ni kakšnih dobrih PS5 "ekskluzivnih" iger. GTA 6 bomo čakali še kar lep čas, glede na to da Rockstar še vedno služi mastno z GTA Online.

Prikaži več možnosti

tristan01
tristan01

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 758
  • Avtomobil: F31 318dTA (2013)

Govoril sem za rabljeno. Pač bom vzel zdaj oziroma ko bo, novo 5ko. V glsvnem bi pa rad videl, kdo bo kupil tole za 1100.

Tole bo kupil le nekdo, ki je PS obljubil otroku za božič in ga nikjer drugje ne bo dobil.... Vse je odvisno od trga, ali še pride kakšen kos v SLO do konca leta ali ne... 

LP Tristan01

Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

Foggy
Foggy

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 254

Se splača počakati na drugo leto, ko bo zraven še kaka igra ali dodatni dualshock za nižjo, oziroma enako ceno. Ne vidim poante imeti ga prvi in zato plačati več, sploh pa ne kupiti ga od preprodajalcev za 2x znesek.

Sam bom zagotovo še kako leto ostal na PS4. Sicer pa najraje odvozim kako dirko na GT Sport, še posebej on-line, kak GTA in tudi FIFA pride še kako prav, seveda obvezno s kolegom. Tamala dva pa najraje igrata Crew2, Minecraft, NFS in GT Sport.....Je pa doma še vedno PS3 in klasike kot so GT5, GT6, Uncharted, Minecraft, itd...

Se ne splača prodajati konzol, z leti pridobivajo na vrednosti, še posebej če so lepo ohranjene in je zraven zanimiva kolekcija iger. Iz tega razloga imam še vedno SNES od Nintenda z nekaj več kot 20 igrami, večna klasika....(Mario World, Mario Kart, Donkey Kong, Street fighter, Mortal Kombat, Top Gear,......) in huda igralnost. 

Prikaži več možnosti
    • tristan01, SILVEKK, krtinovec in 2 ostalim je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.