Igralna konzola Sony PlayStation 5 (PS5)
Silent hill 2 mam za prodat
50€ prevzen LJ. kupljen 1teden nazaj za 70 |
Prikaži več možnosti
|
Pred časom sem kupil https://komponentko....aystation-5-ps5/ in so mi za isto ceno dali kar disc verzijo, ker niso imeli digital - so rekli nekaj v stilu "ker si prišel do nas in ker nam zaloge nekaj niso štimale, ti na naše stroške damo kar disc verzijo"
tega še nisem doživel v sloveniji, res tak prav biznis odnos, če bi ga več trgovin imelo, bi bil svet lepši... kapo dol komponentko |
Prikaži več možnosti
|
Preveri v social , sem te dodal...upam da sem najdel pravi profil. Drgač pa dodaj ti mene. J4n3k |
Prikaži več možnosti
|
Koliko vas je.ejo tile f.king joystiki z napako, da se sami premikajo v igrah/menijih- prevsem levo. Pomaga ciscenje. Na konzolko je 25 eur. Men ze drugi komad nagaja. P.kleta jajca. Pa znana napaka je.
Zdej mam spravljene joystike v vrecki. Trajna resitev pa baje magnetni joystik za 200+ eur. Al pa prodat ps5 sekret.
|
Prikaži več možnosti
|
cca 2 uri na dan oz večer |
Prikaži več možnosti
|
hm sumljiva reklama, komponentko ima precej podobnih objav na fbju. |
Prikaži več možnosti
|
Racun z malo objavami. To je fake sigurno. |
Prikaži več možnosti
|
Pa zraven da link od trgovine, kot da ne znamo najdt. Men je komponentko ponujal smešno ceno za staro grafo, njihova nova je bila pa 230 več kot na amazonu de. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem ali imam samo jaz tako sreco ampak se nikoli nisem fasal “drifta” na gobicah od ps1 dalje do trenutnega ps5 pro (imam 3 joysticke pa vsi delujejo bp), isto na nitendo switchu mi tudi vsi joy-coni in pro controller delujejo brezhibno. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz tudi ponavadi zvecer vsekam kako urco dve,ce cas dopusca. Isti nick kot forum. Kakšnega maš ti?
Na ps5 po 1 letu vse ok. Pubec pravi,da so mu na 4ki vsi slej kot prej zaceli zajebvat |
Prikaži več možnosti
|
Meni so oba zamenjali pod garancijo z novimi in nova garancija. Znana napaka ja |
Prikaži več možnosti
|
V bigbangu so edini, ki imajo podaljsano garancijo, ki pa ne velja za joystick, ki je del paketa s ps5. Dejansko je resitev nakup posameznega joystika s podaljsano garancijo (ce jo sploh loh das) al pa viset na servisu. Da ga sam razstavis, pa osnovno spucas, moras pa tudi nekaj znanja imet. Vglavnem sramota za suny.
|
Prikaži več možnosti
|
Zamenjali v Bigbangu
|
Prikaži več možnosti
|
Pri PS4 ploščkih tega problema ni? No, pri nas deluje vse kot prvi dan. |
Prikaži več možnosti
|
Več senzorjev (smeri gibanja...), več problemov. Čeprav se najbrž da naredit joystick tako, da ga par pikic prahu ne z.ebe.
|
Prikaži več možnosti
|
Sem mesec nazaj še rekel,da nimam stick drifta... No zaj mam. Točno mesec po izteku garancije.
Bigbang prodaja za 16 EUR celo vrečko hall senzorjev. Študiram da bi enega predelal. Edino kalibracija centra zgleda malo zaje... |
Prikaži več možnosti
|
Ni problem v senzorjih. Problem je prah, ki pride do njih. Naceloma je dovolj razkopat pa spihat. Sam pa s5 ni tok enostavno.
|
Prikaži več možnosti
|