Naredijo te sprednje 4 cilinder zavore kakšno bistveno razliko? Sem slišal deljena mnenja.... da so bolj zaradi izgleda. Kakšne imaš dimenzije diskov?
Diski so od e46 M3, 325x28mm, plavajoči, alu naba, katere sem imel viška. e32 750i čeljusti omogočajo uporabo teh diskov, ki so zaradi svoje zasnove boljši od originalnih. Čeljusti so OK, ampak to velja tudi za original M3 čeljusti.
Fak, živiš sanje! S feltnami si pa tud zadel v piko!
Definitivno spremljam 
No, to ravno ne, ampak avto imam pa fajn! :D
Rumen je res lep. Ko pogledam svojga zdejsnjega rdecega in ga primerjam z bivsim rumenim mi je rumen bolj hud. Platisca tudi meni niso najlepse so pa verjetno precej dobre za na progo. Glede prednjih celjusti sem jih tudi sam kupil take iste ker so rekli da gredo gor vijak na vijak pa ni blo res tako. Potem sem jih prodal. So pa ble modre. Mislim da so to celjusti od e32 750i oz od e34 m5 ce se ne motim. Pa premer diskov je okoli 318mm?! Vem da sem potem dal gor od e38 750i 740d pa tudi ni blo nekaj ful boljse... so pa takrat govorili po forumu da ima ali ene ali druge celjusti e36 z ac schnitzer... ds2500 so pa za moje pojme bomba ploscice za daily in track use...
Thx! Feltne so na avtu zaradi dimenzije in teže. Želel bi si en lep original set style 24 na katerem bi bile cestne gume, ker na teh, ki so na avtu so in bodo semislick gume.
Glede ploščic, sem samo delno zadovoljen. Spredaj sem jih uspel pregret že na cesti. Za naslednjo sezono se spogledujem s Pagid RSL1/RSL29.
Treba je se pletenice dat, pa boljse olje. To nardi ful razliko 
Res. Jaz imam Hel cevi in Castrol SRF olje. Boljše kombinacije ne poznam.
Urejal PussyWagon, 16.11.2020, 23:17.