glede na to da ni moj serviser dosegljiv ta teden bi kar tle vprasu, ker vem da so tud stokovnjaki tu

Vceri sem montiru mp3 v avto in ko sem mel avto v kontaktu sem opazu da se nekaj slisi vsake 3-4sec. - pod haubo

model E 36 318
LP v tem lepem novem forumu
![]() glede na to da ni moj serviser dosegljiv ta teden bi kar tle vprasu, ker vem da so tud stokovnjaki tu ![]() Vceri sem montiru mp3 v avto in ko sem mel avto v kontaktu sem opazu da se nekaj slisi vsake 3-4sec. - pod haubo ![]() ![]() model E 36 318 |
Prikaži več možnosti
|
Veljo, sicer ne velja samo zate, ampak za vse:
- če ima kdo kak problem, lepo prosim, če lahko napiše zraven še VIN številko svojega avta. VIN številka je zadnjih sedem mest pri številki šasije. Začne vedno z dvema črkama, potem sled pet številk. Številko šasije se da prebrati v prometnem dovoljenju. Konkretno zate, Veljo: z opisom e36, model 318 jaz razumem enega od naslednjih: - Compact 318 tds - Compact 318 ti, motor M42 - Compact 318 ti, motor M44 - Cabrio 318i, motor M42 - Cabrio 318i, motor M44 - Coupe 318 is, motor M42 - Coupe 318 is, motor M44 - Sedan 318 i, motor M40 - Sedan 318 i, motor M42 - Sedan 318 i, motor M43 - Sedan 318 i, motor M44 - Sedan 318 is, motor M42 - Sedan 318 is, motor M44 - Sedan 318 tds - Touring.......... - ............. Prav tako nisi dal nobeneih podatkov, kakšen zvok se sliši. Če je klik-klik-klik-klik-klik v enakomernih presledkih, potem je to ventil za gretje kabine. Če je brnenje, potem je to regulator prostega teka.......oba zvoka sta popolnoma normalna. Ali je kaj tretjega? PS: "ajnšpric" pumpo boš težko slišal spredaj pri motorju, ker se bencinska pumpa nahaja zadaj v rezervoarju in jo lahko slišiš zadaj, izven avta. Ko pa bo tako glasna, da jo boš lahko slišal tudi spredaj pri motorju, potem je v zadnjih vzdihljajih ![]() ![]()
Življenje je igra. Kdor se ne zna igrati, izpade...
|
Prikaži več možnosti
|
Kupil 316i compact seveda avto je super
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Živjo!
Tudi pri meni je bil podoben problem s piskanjem. Ali ti piska samo kadar poslušaš radijo? Zamenjal sem tisto črno škatlico za anteno, ki pride vezana na izhodu radija-(odvisno koliko je star). Po tistem je stvar delovala odlično! Lahko pa se ti je kje kakšna masa dotaknila karoserije???
BMW Power - vse ostalo so samo prevozna sredstva!
|
Prikaži več možnosti
|
![]() Ob vožnji me spremlja moteč zvok kateri se spreminja (odvismo od obratov motorja) se pa sliši kot rahlo piskajoč zvok. Če sedim na sopotnikovem sedezu prihaja zvok iz voznikovega dela. A je možno, da so kakšni lezaji v alternatorju ali pa mogoce kak ventilator? Mogoče je pa samo kaksna izolacija zvoka kriva? Samo delovanje motorja je cist ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Diablo, si poskusil ugasniti radio, če takrat zvok izgine?
|
Prikaži več možnosti
|
Radio sem ugasnil zvok še vedno prisoten
![]() ![]() Edino če je tole za BMW normalno ![]() Drugače pa radio mal bolj naglas, da glasba preglasi nadležen zvok ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
To o radiu mi je prvo padlo na pamet, glede na to, da se zvok spreminja odvisno od obratov motorja.
Nimam nobene pametne ideje, mogoče kak jermen, ki drsi? Ali pa ventilator za prezračevanje kabine? Če ni nič od tega, potem bi bilo skoraj najbolje obiskat kakšen servis in malo povprašat, pa naj se kak mehanik vsede v avto in posluša. Najverjetneje gre za malenkost, bolj nadležno zadevo kot kakšen resen problem.
|
Prikaži več možnosti
|
UDM sem malce podrobneje prisluhnil zvok prihaja iz smeri alternatorja
![]() A je pri Integri odprt servis v soboto? |
Prikaži več možnosti
|
Ne, Integra ni odprta v soboto, žal. Sicer pa, ali si pregledal jermene? Možno je, da se kakšen od njih kam zadeva, mogoče celo v kakšno svinjarijo, ki se je nabrala v motornem prostoru. Podobne zadeve smo doživeli pri Peugeotu, v mrazu je jermen za pogon alternatorja cvilil kot prašič
![]() |
Prikaži več možnosti
|