evo, sem se oglasil BMW Wallis za menjavo koles na
zimski komplet. Cisti joke, so mi navijacil
kar ena kolesa gor. Sem moral it se enkrat tja, da so vmes poiskali moj komplet. Je pa ze to uspeh, da
so jih se meli, glede na to, da sem jih dal v hrambo, ko je bil se Cosmos.
Sicer je pa vse isto, ista ekipa, edin cene so se
malo bolj zasoljene. Menjava koles in hramba skoraj 100 veverckov. Vsaj za kasirat majo dobre pi...e
Jaz sem tudi nekoč imel pri njih, najprej sem tudi gume kupoval pri njih, potem pa je bila menjava tako draga, da sem vedno kupil še platišča, da je bilo samo previjačenje in centriranje. Tudi hramba mi je bila predraga in to počnem v lastni režiji; je vsaj nekaj telovadbe.
Gume sem kupoval pri njih zato, ker sem mislil, da mi bodo oni bolj znali prodati prave, saj so bile takrat run-flat še bolj eksotika.
Potem se mi je pred nekaj leti zgodilo, da mi je na daljši poti senzor tlaka javljal da ena guma nima pritiska. In res je bilo tako; vsakih 150 km sem se moral ustavljati, in na italijanskih črpalkah iskati nastavek za polnjenje (glede tega imajo nižji standard kot pri nas) ter dopolniti tlak. Prišel sem nazaj, potem pa na na A-Cosmos, naj raziščejo kaj se dogaja.
Oni so seveda trdili, da je vse v redu, guma vizualno ni bila poškodovana, spuščanje pa je bilo počasno, tako da se ga ni dalo takoj opaziti.
Potem sem avto odpeljal k pravemu vulkanizerju. Fantje so sneli gumo s platišča in si zadevo dobro ogledali, in hitro ugotovili razlog za težavo. Pri montaži je bila notranja stran gume na robu ob platišču precej poškodovana/delno prerezana. Verjetno je nekdo nestrokovno tlačil run-flat gumo na platišče. Zadeva je nekaj časa delovala, potem pa je začela puščati. NI sem mi več dalo jajcati z A-Cosmosom in reklamacijami, zato sem pri vulkanizerju kupil nove gume, in od takrat naprej me na A-Cosmosu kar se tiče gum niso več videli.
V bistvu pooblaščeni servis, razen tega da ti prodajo originalna platišča, nima glede gum nobene dodane vrednosti.