Wallis Motor, Ljubljana
Homologiral bojo svasano streho. V sloveniji? Hahahahahahahahaha umrjem od smeha
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Si že kdaj slišal za pregovor, "Quod licet Iovi, non licet bovi"? IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
Nisem. Homologiral pa tega ne bojo, to je pa dejstvo
|
Prikaži več možnosti
|
Ni dejstvo, je samo tvoja predpostavka, ki pa ni nujno pravilna. IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
Kako pa so rešili s tapeto znotraj?
|
Prikaži več možnosti
|
To si pa moje besede iz FB kopiral ![]() Fora je v tem da BMWBlog.si sploh ne ve kako je te 7ica prišla iz tovarne. Mogoče je prišla po naročilu brez strešnega okna? Oni so samo preverili na osnovnem konfiguratorju da ne moreš dobiti 750Li brez strešnega okna in tako so prišli do zaključka, da je streha zavarjena... Sploh ne branim SLO BMW trgovcev, ker sem imel z njimi same težave, samo to kar trdi BMWBlog, se mi ne zdi prav. |
Prikaži več možnosti
|
namestili novo?...od 730d npr.
to je pa res najmanjši problem... |
Prikaži več možnosti
|
Custom made očitno, če so predelali streho, potem to res ni problem - vsak tapetnik to zna IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
a VIN številke od tega avtomobila se pa ne da dobit
a 730LD se bile oz. so samo z strešnim oknom? |
Prikaži več možnosti
|
Da, vsak L ima stekleno streho serijsko.
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi L panzer? |
Prikaži več možnosti
|
Tukaj je Cmerar naredil pravilno v skladu z zahtevami iz razpisa in se ognil težavam L in strešnega okna. Kupil je 2 kom blindiranih sedmic po cca MILIJON evrov -v skadu z razpisom... Slovenija, zgodba o uspehu, |
Prikaži več možnosti
|
L Panzer je edini nima. ![]() Freude am Fahren |
Prikaži več možnosti
|
sej kje pa piše, da mora biti BMW?...a audi a8 ali MB S klasa niso ok? ali majo uni tudi strešna okna serijsko?
Urejal nixx, 15.01.2022, 10:15. |
Prikaži več možnosti
|
Verjetno ima vlada dober dogovor z njimi, pa dober količinski popust ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Sem šel gledat blindirane sedmice, ko sem bral to temo. Ampak odvisno od tipa zascite. Vse kar je nad level 4 nima strešnega okna.
https://www.trasco-b...w-7-series.html |
Prikaži več možnosti
|
V nemškem konfiguratorju lahko pri 750Li X drive panoramsko streho posebej izbereš (ali pa ne). Imajo na voljo dve, navadno za 1200 al pa skylounge za 2150€. Urejal bizdam, 15.01.2022, 21:19. |
Prikaži več možnosti
|
Panorama in siber sta 2 razlicni zadevi
|
Prikaži več možnosti
|
Saj sem napisal da je panorama,al sem kaj spregledal? Urejal bizdam, 15.01.2022, 21:29. |
Prikaži več možnosti
|