Pozdravljeni,
Ima kdo kak nasvet kje kupiti folijo? Plan je poskusno obleči motor potem avto.. Kar najdem po netu mi ni všeč + traja z alibabe 2meseca. Po sloveniji pa sem našel samo te carbon look..
Wrap - folija
|
Prikaži več možnosti
|
Oracle
|
Prikaži več možnosti
|
Oracal |
Prikaži več možnosti
|
Avery dennison in nič drugega če želiš top of the top. Je tudi slovenski uvoznik. Sicer se folije začnejo pri 25evrov na meter oracal je cca 13 evrov na meter. Oracal bo tud uredu za hobi program , samo ne kitajca tlačit gor.
Urejal Lebn47, 21.11.2020, 07:12. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz pri teh nikjer ne najdem kaj preveč, je treba tja osebno da majo kaj oz. ali sploh poslujejo (trgovina)? |
Prikaži več možnosti
|
Tukaj si preveril? ne vem pa katere znamke ima... When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Folije pridejo vecinoma enobarvne, ce hoces vzorec je treba folijo potiskat. Jaz bi tu vprasal: ali pa tu: Se dobi tudi ze potiskane, a nekih zaalog si dobavitelji ne delajo, zato ker si vsak svoj vzorec izbere, ce se potiska |
Prikaži več možnosti
|
Kakšno barvo pa želiš tega je ogromno. Povej pa ti poslikam odtenke če bi te zanimal.
![]() Recimo sam ene barve je ponavad po 5 izpeljank. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jpg-jev ne odpre. Bi me zanimalo ja. plan je nek vojaško vzorec camouflage belo-črna varianta oz. temnejše sive. Glede na to da gre na motor pa lise ne smejo bit prevelike, spet pa ne premale.. |
Prikaži več možnosti
|
Poslikam , samo so zelo slabo opremljeni stemi camo vzorci pri avery. Edino če si narediš custom folijo vendar je kar draga zadeva.
Tole ti priporočam , pa kar nekaj dodatnih rezil za olfa nož. Fajn za robovi spucat , da ne odstopi. Magar si nardiš mešanco alkohola ( etilni denaturiran) 70:30 pa vode za ščisctit površino pred nanosom , pa spihat s kompresorjem. Nakonc pa , ko odrežeš nujno pogreti , da si folija "zbriše memory" , samo ne pretiravat , da se ne uniči. Predvsem pa veliko živcev ter mirno roko :D https://www.amazon.c...s/dp/B007XY5K6K |
Prikaži več možnosti
|