Izključeni - neizključeni
Pozdravljeni, nisem prav dolgo tukaj, nekaj let pa le. V tem času sem na forumu videl marsikaj. Pametne zadeve, neumne zadeve, nakladanje, bluzenje, pohvale in žaljenje. Tega je v zadnjem času več kot preveč in razumljivo mi je, da se posameznike ki niso sposobni kulturnega dialoga vrže iz sistema oz. foruma. Vse lepo in prav, v zadnjih letih je kar nekaj posameznikov izginilo zaradi tega razloga. Izgleda pa, da pravila ne veljajo za vse enako. Kaj zaboga đeri dela spet na forumu po najmanj dveh izključitvah dosedaj? Mi zna nekdo od moderatorjev to normalno argumentirat?
|
Prikaži več možnosti
|
Nabija poste |
Prikaži več možnosti
|
Stari J.J. je bil v zaporu pa je zdej predsednik vlade... nevem zakaj se čudiš, da je Jerry nazaj na forumu |
Prikaži več možnosti
|
Brez njega bi bil forum dolgočasen...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Aja, to je ves point? Dejmo se smejat trolom hahaha... |
Prikaži več možnosti
|
Kdaj pa je bil Jerry izlocen?
|
Prikaži več možnosti
|
Treba se je zavedat, da ni v interesu moderatorjev, da bi bili samo strokovni zapisi, ker teh bralcev je max 10%. In posledično ne bi bilo forumašev in vsega kar spada zraven.
In đeri se odlično bere. |
Prikaži več možnosti
|
Mogoče se odlično bere samo ni vse res kar on napiše in ko mu nekdo napiše kontra argument se večinoma konča debata tako da začne žaliti sogovornika! Urejal prekov, 16.12.2020, 18:29. |
Prikaži več možnosti
|
Glej, vprašanje za moderatorje je bilo: kaj spet dela tukaj kljub izključitvi? Privilegiji?
|
Prikaži več možnosti
|
Sej se nimas kaj cudit. Sicer ti za jerrya ne znam odgovorit, ker kot v rl tudi tu nr spremljam babjih cenc, kdo je od koga sorodnik, pa kdo je koga kam in kdaj itd... Nisi dolgo na forumu pravis, zzgleda da tud na svetu nisi dolgo? Sej ves da bilo nikol enakprovano za vse? Ce se to ne ves, super da si mlad ali pa da zivis v mehurcku ![]() V vsaki organizaciji, druzbi, podjetju obstaja nekdo, ki bi moral zdavnaj letet, pa se to ne zgodi, ker prisotnost tega posameznika (ali vec njih), ustvari vec koristi od negativnih efektov. The means justify the end. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ni panike, sam da smo si na jasnem, pravila so diskutabilna, zalagaj moderatorje s poceni kosi pa občasno komu kaj doniraj pa si na varni strani.
|
Prikaži več možnosti
|
Sam ne bi mogel lepše napisat.
Jerry je bil začasno izključen zaradi neprimernega izražanja.
Če je bil to korak na poti do trajne izključitve ali opomnik, da je namen foruma, da se deli izkušnje in naklonjenost do znamke, bo pa sam odločil.
Verjamem, da ne bo manjkalo kandidatov, ki bi nas opozorili, če se bo spozabil.
Bodite spoštljivi drug do drugega. Če se nekdo ne strinja z vami glede nečesa, ne pomeni, da je slab človek in ni potrebe po žaljenju.
Forum je bil ustanovljen z namenom združevanja ljudi. Raven komunikacije, ki se je razpasla, ni sprejemljiva. Na neki točki raje vidim, da se vse skupaj zapre. Od oglasov se prepiranja ne pokrivajo in ne mislim sponzorirat nestrpnežev, ki imajo forum za svoj ventil. Upam, da to ne bo potrebno, bo pa začasna ali trajna izključitev najbrž vmes doletela še kakšno vročo glavo, preden bo stanje bolj normalno. Float like a Cadillac, sting like a Bimmer |
Prikaži več možnosti
|
Hvala za odgovor s strani moderatorja oziroma administratorja.
Urejal bobo69, 16.12.2020, 19:31. |
Prikaži več možnosti
|
Sam sicer menim, da je nepomembno kdor je izključen ali nazaj na forum vključen v kolikor ta oseba ni ponovno žaljiva ali nespoštljiva.
Vsak ima slab dan, to ni opravičilo a vseeno šteje doprinos znanja in pomoči na forumu, s tem se mi zdi prav, da se vsakomur skozi čas omogoči drugo priložnost. ![]() Mojih 5 centov... |
Prikaži več možnosti
|
To je edini logičen odgovor
Kar se mene tiče sem bil na trenutke mogoče res preveč žaljiv, priznam. Tomzl ve zakaj, sem mu povedal. Je bilo pa pred časom še dosti slabše, takrat sem žalil direktno, uporabljal zelo grde besede in sem bil zaradi tega bannan. Drugič sem zelo pazil kaj pišem, besed kot so naprimer kreten, idiot in podobno v odnosu do forumašev nisem več uporabljal, ampak to vseeno ni bilo dovolj, nekateri so bili užaljeni že za dosti manj... ne bom napisal kaj točno je bil razlog za moj drugi ban, naj to ostane med mano in Tomzlom, ampak je bilo precej komično IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|