Skoči na vsebino

Cepljenje proti COVID-19, izrazimo mnenje

* * * - - 22 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
19668 odgovorov v temi

Anketa: Cepljenje proti COVID-19, izrazimo mnenje (491 uporabnikov je oddalo svoj glas)

Se boš cepil/a?

1. Glasovali DA (206 glasov [41.96%])

Delež glasov: 41.96%

2. NE (285 glasov [58.04%])

Delež glasov: 58.04%

Glasuj Gostje ne morejo glasovati
tomze
tomze

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 657
  • Avtomobil: bmw

Podal je dokaze,sam ti ofca se pa kar pojdi cepit
Prikaži več možnosti

Nos
Nos

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 995
  • Avtomobil: Saab, Honda, Ford

Zaenkrat se ne bom cepil.

AHOEjZi.jpg Turning unacceptable GM platforms into beautiful Swedish Machinery

Prikaži več možnosti

velikomalo
velikomalo

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 697
  • Avtomobil: vse po malem

A za cepljenje dobiš kakšno potrdilo?
Sprašujem za frenda. Hehe
Prikaži več možnosti
    • Gregc je všeč

_T_O_M_O_
_T_O_M_O_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 739
  • Avtomobil: Becikl

Nisi kemik ali strokovnjak, ampak vseeno se ti je zdelo pametno tole napisat... bravo!!! Zato smo, kjer smo... PR naj delajo upokojeni obramboslovci, vsak starš bolje ve od vseh učiteljev, avte sosedov franci bolje pošraufa od pooblaščenca, glede cepiv pa poslušajmo mnenja računalničarjev in TV zvezd. Predlagam da te naslednjič operira keramičar, ker zna isto dobro odrezat, kot kirurg.

X2

Da be omenim da so bile vse omenjene stvari zdravila in ne cepiva.

Cepiva so top sit, in ce je vse kar rabmo ena spunta v ramo da se lahko vrnemo v normalen lajf, se grem takoj cepit.

Tudi v podporo znanosti, ker mam poln kurac idiotov ki so jedva nardili osnovne in srednje sole in so sedaj "raziskovalci". bi bil pa vesel ce bi drzava dala kako stimulacijo za najbolj pogumne :ok2.

Npr 500 eur ce se cepis med prvih 10k. Pol sam se zdej golaz pomazem pa se picim cept:ok2.

sasasasa.jpg    Smrt feminizmu, svoboda zdravi pameti. 

Prikaži več možnosti
    • Chelemico in bmwziga uporabnikom je všeč to sporočilo

SONiK
SONiK

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 065
  • Avtomobil: ///M

Nisi kemik ali strokovnjak, ampak vseeno se ti je zdelo pametno tole napisat... bravo!!! Zato smo, kjer smo... PR naj delajo upokojeni obramboslovci, vsak starš bolje ve od vseh učiteljev, avte sosedov franci bolje pošraufa od pooblaščenca, glede cepiv pa poslušajmo mnenja računalničarjev in TV zvezd. Predlagam da te naslednjič operira keramičar, ker zna isto dobro odrezat, kot kirurg.

Na podlagi vseh obtožb (ki si jih nisem jz zmislu ampak so zgodovinska dejstva) ki sem jih navedel..sem se gladko odločil za NE. Če pa ti meniš da je to OK, pa naj bo tako, vsak ima pravico do svobode govora in odločanja. Če ti je všeč se pojdi cepit, nihče ti ne brani. 

Urejal SONiK, 27.12.2020, 14:35.

M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson

Prikaži več možnosti
    • branevrankar, gepl in Andrej-h uporabnikom je všeč to sporočilo

alexvuk
alexvuk

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 615
  • Avtomobil: Bicikl

Že vidim maj,ko bo kolona Slovencev nastavljala ramo, da bo lahko šel na morje. :laugh :laugh

Prikaži več možnosti
    • bmwziga je všeč

dd1307
dd1307

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 841
  • Avtomobil: F10 3.0d

Jaz se bom cepil, če bo to pogoj za nemoteno potovanje, gibanje, delo, sicer pa ne, ker nisem rizična skupina. Osebno ne vidim strahu pred (tem) cepivom, ker so tudi naši predniki v preteklosti sprejeli cepiva, zaradi katerih danes ne umiramo od bolezni, ki se nam zdaj zdijo malenkostne. Ne verjamem niti, da cepivo vsebuje 5G mikročip, saj Američane že nagovarjajo po šolah s kampanjami Chippie the RFID, poguglajte

Prikaži več možnosti
    • 525iX, Nixxon, Iztok Z. in 2 ostalim je všeč

alexvuk
alexvuk

BMWslo.comoholik

• Uporabnik
  • Sporočil: 615
  • Avtomobil: Bicikl

Jaz se bom cepil, če bo to pogoj za nemoteno potovanje, gibanje, delo, sicer pa ne, ker nisem rizična skupina. Osebno ne vidim strahu pred (tem) cepivom, ker so tudi naši predniki v preteklosti sprejeli cepiva, zaradi katerih danes ne umiramo od bolezni, ki se nam zdaj zdijo malenkostne. Ne verjamem niti, da cepivo vsebuje 5G mikročip, saj Američane že nagovarjajo po šolah s kampanjami Chippie the RFID, poguglajte

x2 :ok

Prikaži več možnosti
    • bizdam je všeč

velikomalo
velikomalo

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 697
  • Avtomobil: vse po malem

X2
Da be omenim da so bile vse omenjene stvari zdravila in ne cepiva.
Cepiva so top sit, in ce je vse kar rabmo ena spunta v ramo da se lahko vrnemo v normalen lajf, se grem takoj cepit.
Tudi v podporo znanosti, ker mam poln kurac idiotov ki so jedva nardili osnovne in srednje sole in so sedaj "raziskovalci". bi bil pa vesel ce bi drzava dala kako stimulacijo za najbolj pogumne :ok2.
Npr 500 eur ce se cepis med prvih 10k. Pol sam se zdej golaz pomazem pa se picim cept:ok2.

Ma ti si pa itak kot burja ki enkrat piha tako drugič tako.
Čez mesec ali dva boš pa pameten kako je cepivo k...c in se nihče ne cepi,pol se pa tud ti raje nebi pikal...
In mimo grede cepivo je fake in bo imelo placebo efekt. Kar je letos korona bo drugo leto gripa in prehlad.
Prikaži več možnosti

tristan01
tristan01

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 414
  • Avtomobil: F31 318dTA (2013)

Podal je kup zmedenih informacij. Nekaj ovadb in odškodnin, ki jih je moral plačati, potem pa v tole vplete citronsko kislino in Coca Colo. Vse skupaj na ravni flatearthovcov.

Človek hoče biti kredibilen z navajanjem primerov v katerih je Pfizerju dokazano zavajanje in prirejanje podatkov v škodo pacientov.

Nato pa poslušamo kako proizvajajo škodljivo citronsko kislino za Coca Colo. Ob tem pa ne pomisli da se citronska kislina uporablja že generacije kot sredstvo za konzerviranje. Mimogrede tudi Citronka, ki jo poznamo vsi je Pfizerjev strup v Coca Coli.

Žal tak post nima veliko kredibilnost, razen če ti je Citronka že načela možgane.

Lp Tristan01
Prikaži več možnosti
    • Mrcina in bmwziga uporabnikom je všeč to sporočilo

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 467
  • Avtomobil: VW Mutivan

Jaz se bom jeseni če bo virus še na pohodu oz gužva v bolnicah, če pa ne bo gužve in bo že praktično iztrebljen, potem pa ni razloga da se cepim, razen seveda če bo obvezno za potovanja. Ne dvomim v kvaliteto tega cepiva, ampak glede na % da me virus zjebe, je vsaj 5 drugih cepiv katere bi moral tudi opraviti če bi gledal samo na % lastnega zdravja in  preživetja .hepatitis a,hepatitis b,klopni meningoencefalitis,steklina,gripa,tetanus itd

Prikaži več možnosti

tomze
tomze

BMW ljubitelj

• Uporabnik

V glavnem,cepil se ne bom,razen ce bo nujno,da je nekdo naredil cepivo v dobrem pol leta,pa da so stranski ucinki preverjeni je misija nemogoce
Prikaži več možnosti
    • Nos in jastreb uporabnikom je všeč to sporočilo

Eddy
Eddy

Retrosexualec

• Globalni moderator
  • Sporočil: 12 983
  • Avtomobil: Assless beemer

Lej dec, si izrazil svoje mnenje prvi v temi, sprejmem, ne obsojam , ne se cepit, tvoja izbira, ne obsojaj in ne žali folka, ki razmišlja drugače od tebe, drugače ti mnenja brišem, ker niso vredna objave :ok

Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
Prikaži več možnosti
    • Chelemico in Gregc uporabnikom je všeč to sporočilo

tomze
tomze

BMW ljubitelj

• Uporabnik

Verjetn vec vem o tem kot ti,ker sem iz tega “foha” ajmo se vsi cepit za novo gripo ;)
Prikaži več možnosti

Eddy
Eddy

Retrosexualec

• Globalni moderator
  • Sporočil: 12 983
  • Avtomobil: Assless beemer

Verjetn vec vem o tem kot ti,ker sem iz tega “foha” ajmo se vsi cepit za novo gripo ;)

Kater "foh" je to? A delaš na štanci za tablete v krki, al kako :-D

Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
Prikaži več možnosti
    • Chelemico je všeč

tii
tii

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 204

Pošteno bi bilo, da se cepimo vsi, ki jemo hrenovke, pa ne vemo kaj je notri. 

Ob nakupu gum dobite še avto!
Prikaži več možnosti

Iztok Z.
Iztok Z.

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 25 882
  • Avtomobil: BMW x

Lej dec, si izrazil svoje mnenje prvi v temi, sprejmem, ne obsojam , ne se cepit, tvoja izbira, ne obsojaj in ne žali folka, ki razmišlja drugače od tebe, drugače ti mnenja brišem, ker niso vredna objave :ok

Pač ni sposoben doumet, da to novo cepivo ne bazira na oslabljenem virusu kot so to destletja prej, ampak na RNA https://sl.wikipedia...wiki/RNA_cepivo , kjer se večina učinkov ve že vnaprej, in so zato razvojni in testni časi precej krajši.

Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯

Prikaži več možnosti
    • _T_O_M_O_ je všeč

PIC
PIC

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 363
  • Avtomobil: /

Ta cepiva niso "stare šole", kolikor sem razumel Ihana, je to tako specifično in prečiščeno, da delujejo samo in le reaktorje na covid.

Skratka, to ni cepivo tipa "dejmo notri mrtev virus".

V avtomobilskem žargonu:

Stara cepiva: Kot bi v rezervoar goriva dajal opilke, da se visokotlačna črpalka navadi nanje.

Nova cepiva: v rezervoar damo snov, ki uniči samo in le opilke, vse ostalo pa ne reagira.

Na splošno se družba pospešeno moronizira. Imamo ploščato zemljo, reptile, 5G čipe v krvi ipd.

Skratka, akutna paranoja je očitno the new black.

Urejal PIC, 27.12.2020, 15:20.

Prikaži več možnosti
    • Iztok Z., Eddy, MIHOLD in 2 ostalim je všeč

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 79 837
  • Avtomobil: 530iA, 330Ci, 635CSI

Jaz bom še temeljito premislil o tem, ali se bom cepil ali ne. Pri meni je problem v tem da sem že po naravi malo drugačen od ostalih, to me je celo življenje begalo in šele pred kratkim sem ugotovil da je to zato, ker se meni RNK vijačnica vrti v smeri vijaka z levim navojem, medtem ko se pri vseh ostalih vrti obratno, v smeri vijaka z desnim navojem. Če bi se cepil lahko pride do spremembe smeri vrtenja, kar pomeni da bi lahko postal normalen, tega pa nočem.

Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/

Prikaži več možnosti

525iX
525iX

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 151
  • Avtomobil: Alltrack , VFR

Ne razumem ljudi, zakaj se ne bi šel cepit. Potem  takem ne zaupate zdravnikom? Očitno, ko zbolite kuram spuščate kri in zabadate igle v vudu lutke? Kaj za vraga greste potem k zobozdravniku, ko vas boli zob? Ah ne saj res vi ne greste, saj vam bo zobar vgradil novo plombo katere stranski učinki še niso znani in 13ZFJ čip za nadzor?    :crazy  :crazy  :crazy  :crazy

Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija. :confused
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.