Cepljenje proti COVID-19, izrazimo mnenje
Podal je dokaze,sam ti ofca se pa kar pojdi cepit
|
Prikaži več možnosti
|
Zaenkrat se ne bom cepil.
|
Prikaži več možnosti
|
A za cepljenje dobiš kakšno potrdilo?
Sprašujem za frenda. Hehe |
Prikaži več možnosti
|
X2 Da be omenim da so bile vse omenjene stvari zdravila in ne cepiva. Cepiva so top sit, in ce je vse kar rabmo ena spunta v ramo da se lahko vrnemo v normalen lajf, se grem takoj cepit. Tudi v podporo znanosti, ker mam poln kurac idiotov ki so jedva nardili osnovne in srednje sole in so sedaj "raziskovalci". bi bil pa vesel ce bi drzava dala kako stimulacijo za najbolj pogumne ![]() Npr 500 eur ce se cepis med prvih 10k. Pol sam se zdej golaz pomazem pa se picim cept:ok2.
|
Prikaži več možnosti
|
Na podlagi vseh obtožb (ki si jih nisem jz zmislu ampak so zgodovinska dejstva) ki sem jih navedel..sem se gladko odločil za NE. Če pa ti meniš da je to OK, pa naj bo tako, vsak ima pravico do svobode govora in odločanja. Če ti je všeč se pojdi cepit, nihče ti ne brani. Urejal SONiK, 27.12.2020, 14:35. M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Že vidim maj,ko bo kolona Slovencev nastavljala ramo, da bo lahko šel na morje. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz se bom cepil, če bo to pogoj za nemoteno potovanje, gibanje, delo, sicer pa ne, ker nisem rizična skupina. Osebno ne vidim strahu pred (tem) cepivom, ker so tudi naši predniki v preteklosti sprejeli cepiva, zaradi katerih danes ne umiramo od bolezni, ki se nam zdaj zdijo malenkostne. Ne verjamem niti, da cepivo vsebuje 5G mikročip, saj Američane že nagovarjajo po šolah s kampanjami Chippie the RFID, poguglajte |
Prikaži več možnosti
|
x2 |
Prikaži več možnosti
|
Ma ti si pa itak kot burja ki enkrat piha tako drugič tako. Čez mesec ali dva boš pa pameten kako je cepivo k...c in se nihče ne cepi,pol se pa tud ti raje nebi pikal... In mimo grede cepivo je fake in bo imelo placebo efekt. Kar je letos korona bo drugo leto gripa in prehlad. |
Prikaži več možnosti
|
Podal je kup zmedenih informacij. Nekaj ovadb in odškodnin, ki jih je moral plačati, potem pa v tole vplete citronsko kislino in Coca Colo. Vse skupaj na ravni flatearthovcov. Človek hoče biti kredibilen z navajanjem primerov v katerih je Pfizerju dokazano zavajanje in prirejanje podatkov v škodo pacientov. Nato pa poslušamo kako proizvajajo škodljivo citronsko kislino za Coca Colo. Ob tem pa ne pomisli da se citronska kislina uporablja že generacije kot sredstvo za konzerviranje. Mimogrede tudi Citronka, ki jo poznamo vsi je Pfizerjev strup v Coca Coli. Žal tak post nima veliko kredibilnost, razen če ti je Citronka že načela možgane. Lp Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Jaz se bom jeseni če bo virus še na pohodu oz gužva v bolnicah, če pa ne bo gužve in bo že praktično iztrebljen, potem pa ni razloga da se cepim, razen seveda če bo obvezno za potovanja. Ne dvomim v kvaliteto tega cepiva, ampak glede na % da me virus zjebe, je vsaj 5 drugih cepiv katere bi moral tudi opraviti če bi gledal samo na % lastnega zdravja in preživetja .hepatitis a,hepatitis b,klopni meningoencefalitis,steklina,gripa,tetanus itd |
Prikaži več možnosti
|
V glavnem,cepil se ne bom,razen ce bo nujno,da je nekdo naredil cepivo v dobrem pol leta,pa da so stranski ucinki preverjeni je misija nemogoce
|
Prikaži več možnosti
|
Lej dec, si izrazil svoje mnenje prvi v temi, sprejmem, ne obsojam , ne se cepit, tvoja izbira, ne obsojaj in ne žali folka, ki razmišlja drugače od tebe, drugače ti mnenja brišem, ker niso vredna objave
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
Verjetn vec vem o tem kot ti,ker sem iz tega “foha” ajmo se vsi cepit za novo gripo
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kater "foh" je to? A delaš na štanci za tablete v krki, al kako
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
Pošteno bi bilo, da se cepimo vsi, ki jemo hrenovke, pa ne vemo kaj je notri.
Ob nakupu gum dobite še avto!
|
Prikaži več možnosti
|
Pač ni sposoben doumet, da to novo cepivo ne bazira na oslabljenem virusu kot so to destletja prej, ampak na RNA https://sl.wikipedia...wiki/RNA_cepivo , kjer se večina učinkov ve že vnaprej, in so zato razvojni in testni časi precej krajši. Don't drive faster than your angel can fly...¯\_(ツ)_/¯ |
Prikaži več možnosti
|
Ta cepiva niso "stare šole", kolikor sem razumel Ihana, je to tako specifično in prečiščeno, da delujejo samo in le reaktorje na covid.
Skratka, to ni cepivo tipa "dejmo notri mrtev virus".
V avtomobilskem žargonu:
Stara cepiva: Kot bi v rezervoar goriva dajal opilke, da se visokotlačna črpalka navadi nanje. Nova cepiva: v rezervoar damo snov, ki uniči samo in le opilke, vse ostalo pa ne reagira.
Na splošno se družba pospešeno moronizira. Imamo ploščato zemljo, reptile, 5G čipe v krvi ipd.
Skratka, akutna paranoja je očitno the new black. Urejal PIC, 27.12.2020, 15:20. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bom še temeljito premislil o tem, ali se bom cepil ali ne. Pri meni je problem v tem da sem že po naravi malo drugačen od ostalih, to me je celo življenje begalo in šele pred kratkim sem ugotovil da je to zato, ker se meni RNK vijačnica vrti v smeri vijaka z levim navojem, medtem ko se pri vseh ostalih vrti obratno, v smeri vijaka z desnim navojem. Če bi se cepil lahko pride do spremembe smeri vrtenja, kar pomeni da bi lahko postal normalen, tega pa nočem. Resnica o globalnem segrevanju: https://demokracija....r-matjaza-lice/ |
Prikaži več možnosti
|
Ne razumem ljudi, zakaj se ne bi šel cepit. Potem takem ne zaupate zdravnikom? Očitno, ko zbolite kuram spuščate kri in zabadate igle v vudu lutke? Kaj za vraga greste potem k zobozdravniku, ko vas boli zob? Ah ne saj res vi ne greste, saj vam bo zobar vgradil novo plombo katere stranski učinki še niso znani in 13ZFJ čip za nadzor?
Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija.
![]() |
Prikaži več možnosti
|