Cepljenje proti COVID-19, izrazimo mnenje
|
Prikaži več možnosti
|
Od cesa so pa prej umirali? Ker sportnikov ni lani umrlo nic vec kot leta prej. Te podatke so potrdile prav vse glavne sportne zveze najbolj popularnih sportov. Torej? Predlani umrlih 100 se od lanskih 100 razlikuje kako? Zavajujoce.. |
Prikaži več možnosti
|
Pa koj kurac ti veš od kje meni ta informacija, da jo označuješ za laž? Zato ker ti poznaš 3 v UKC v LJ, al kaj? Saj nisem rekel da je v Ljubljani, na splošno nisem nič rekel o osebi. Dejstvo pa je da mi je to informacijo povedala oseba, kateri zaupam.
Če misliš da lažem, pa misli da lažem. Zaradi tega ne bo resnica nič bolj drugačna. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
Prikaži več možnosti
|
Torej, kar praviš, je to, da so uspeli ravno na tebi izolirati virus covid-19? Kako smo pa z grafen oksidom v palčkah? So ti vstavili čip? Si ti sploh še ti? A je bolelo, ko so ti odškrnili del lobanje? Boš zaradi vstavljenega čipa iz palčke ravno ti umrl enkrat v naslednjih 100 letih? Boš sploh še kdaj svoboden zdaj, ko veš za to informacijo? Kako in zakaj se volkovi gredo testirati za nekaj, kar ne obstaja? |
Prikaži več možnosti
|
Hay!
... a je 3. šus tebi skisal možgane? ... o kakšnem grafen oksidom v palčkah ti sanjaš? O kakšnih čipih se ti bledd?... in kaj naj bi bilo s tvono lobanjo narobe? Resno vprašam o čem se ti blede/sanja? Nisem nikoli rekel, da virus ne obstaja, saj korina vieuse piznamo že od leta 63 al tam okoli. Sem pa vedno trdil, da ni ti kar nam želihi prodati, da je najsmrtonosnejši vurus na svetu in oh in sploh.... je neka kombinacija virote, gripe, corona vurusov, ter variacij pljučnice. In če bi bilo tako kot bi morali biti, bi se morali obnašati tako kot pri hujši epidemiji gripe... nobenih mask, novenih karanten, nobenih tapiranj, nibenih zličinskih ukrepiv, oredvsem pa ne genocidnih cepljen.... amoak škoda to tebi razlagat, boš že še prišla do tega rudi sama, ne se bat... lp joda ![]() |
Prikaži več možnosti
|
In rust we trust
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kako kaj pravijo tvoji strokovnjaki glede težav z plodnistjo žensk,če pa se žgeš samo z kondomom? A nisi trdila,da ne opažajo nikakršnih težav po cepljenju,če tudi prisegaš edino na kondome? Jebela mi z mojo smo to drugač nardili ali sedaj skisani možgani po cepljenju mislijo,da to pa gls pripelje na dom? |
Prikaži več možnosti
|
Vsi, ki ste trosili laži okoli Đokovićeve zgodbe in omenjali pravila drzave kot je Avtralija itn. to sami veste kdo ste (nejči, nejček, tomči ipd.):
Dokument vlade Avstralije: Dokument navaja, da je Đoković v državo vstopil na povsem legalen način! Več na: https://www.zurnal24...dokovica-379849 - www.zurnal24.si Razlogi katere navajajo za nevstop Đokovića: V uradnem dokumentu je večkrat izpostavljeno, da se k izgonu necepljenega teniškega zvezdnika nagibajo zato, ker njegova prisotnost "negativno vpliva na vse državljanje, ki nasprotujejo cepljenju." Ja, tole v narekovajih si večkrat preberite. In ko naslednjič spet nameravate laži predstavljati kot resnico se spomnite na tole. Zavajanje in laži se slej kot prej vrnejo kot bumerang, samo uloviš ga ne, ker trofi v glavo. Urejal Veljo, 15.01.2022, 13:54. |
Prikaži več možnosti
|
To je nekako znano že od samega začetka. Ni težava v dokumentih ampak v cepivu. Ja kaj bo rekel narod kengorujev nas tepete,Đokoviča pa ližete ko pride. Volilce je treba pridobit na takšen ali drugačen način!
Na koncu bo Đoković igral. Dokaz da politiko ni treba jemat resno,ker so slabši kot otroški vrtec! |
Prikaži več možnosti
|
Đoko gre domov. |
Prikaži več možnosti
|
Tisti post zgoraj je tudi zate spisan. Malo si preberi kaj je kenguru napisal kot razlog. Za take kot si ti, je to normalno. |
Prikaži več možnosti
|
Jebat ga, ni na pravi strani đoko gre domov, lahko jokamo še bolj, ampak pravice na tem svetu ni. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj je tvoje mnenje je nepomembno, gor imaš dejstva. |
Prikaži več možnosti
|
Ja, pa vseeno je pozabil povedat, da je treniral v Spaniji v roku 14 dni..pa bi to moral navesti. Pa sosledje PCR testov ne gre skupaj, pa zgodbo ene parkrat popravil.
Vse po pravilih ![]() Urejal neicheq, 15.01.2022, 18:20. |
Prikaži več možnosti
|
Lahko so dejstva, vendar đoko gre vseeno domov, pobiram stave, kdo upa? |
Prikaži več možnosti
|
Kot vidim vaju ful boli, da necepljen športnik hendla cepljeno kenguru družbo. Jebi ga, kaj bo, bojo trije sodniki odločali. Prvi je že odločil za njega. Vidva se pa še enkrat cepita, da podpreta stroko in pravila te države.
|
Prikaži več možnosti
|
Mene ne moti, da ni cepljen. Za to mi iskreno dol visi.
Moti me, ker gre za ocitno prevaro in nateg z njegove strani. Urejal neicheq, 15.01.2022, 18:28. |
Prikaži več možnosti
|