Bump
Par zanimivosti: avto ma zadnjo klop ki se podre tako da je zelo praktičen na armaturki in na klimi vsi piksli delajo
Mel pa sem tud prvi ogled
Če boš rabil ogledalo ga imam jaz. Drugače pa ti želim uspešno prodajo. Urejal E39-530d, 21.01.2021, 20:11. |
Prikaži več možnosti
|
Bump
Na avtu dela vse, vsi pomiki stekel, vsi piksli...
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Skoda ki si tko dalec...
|
Prikaži več možnosti
|
Eni grejo v Nemčijo po avto...
|
Prikaži več možnosti
|
Saj naj bi se v kratkem občine odpirale
![]() Bog se vozi v e39 |
Prikaži več možnosti
|
Vglavnem do 17.2 je še registriran potem pa mislim da v enem mesecu moram vrnit tablice, sepravi če bi kdo hotel E39 s starimi tablicami brez EU naj pohiti
|
Prikaži več možnosti
|
Tisti, ki misli, da je v ta avto vložka samo "par 100€" je bolje, da preskoči to ugodno ponudbo
BMW - Brot Mit Wurst
|
Prikaži več možnosti
|
Par 100 je seveda premalo, jaz imam predračun za popravilo pragov 680€, sem razmišljal da bi dal popravit in potem prodajal ampak spet ni zagotovilo da bom prodal za več kot 3k
![]()
|
Prikaži več možnosti
|
Kakšne ponudbe mogoče? S ponedeljkom lahko hodite po ogledih
|
Prikaži več možnosti
|
Po enem mesecu pride obvestilo da imaš en mesec časa za vrnit tablice, se pravi skupaj 2 meseca, potem pride položnica |
Prikaži več možnosti
|
Zavarovalnici nimaš kaj čez plačevat še nista podpisala pogodbe. Obvestilo pa prav tako lahko pride kasneje ali prej.. Sem mel že pol leta tablice in neodjavljen neregistriran avto. Ko boš tablice odnesel se zmeni da ti jih še kak mesec čuvajo.. |
Prikaži več možnosti
|
To niti slučajno ni res, jaz sem do zdaj vsaj 20-krat odjavil avto po poteku registracije in mi nikoli ni bilo treba ničesar doplačevat. Očitno so si te na zavarovalnici malo privoščili, jaz bi šel na tvojem mestu nazaj po svoj denar in jih malo povprašat po zdravju. IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
Zahajamo s teme, jo pa držimo pri vrhu, kar je avtorju morda celo prav.? Ne da se mi na internetu iskat, ampak če preveriš svojo polico in za veljavnost zavarovanja piše permanentno namesto datuma poteka, je tako kot v mojem primeru. To ima Triglav in še nekaj drugih zavarovalnic, nimajo pa vse, da ne bo pomote in od tu tudi drugačne izkušnje. Je pa pri teh zavarovalnicah veljavnost vedno permanentno, drugačne sploh ne poznajo. |
Prikaži več možnosti
|
Najboljše bi bilo če bi kdo kupil
|
Prikaži več možnosti
|
Prepoceni ga prodajaš, ni zanimiv |
Prikaži več možnosti
|
Prodam e39, 4000€ več v zs. Lp Jan