Hvala pjebi, nisem pričakoval takšnega odziva
Sem gledal včeraj na računalniku slike in sem videl kakšni grozni lufti so v prvem postu. Vrata res niso bila zaprta, prav tako ne havba.
Potem na naslednjih se lepše vidi

Avto se je prodajal pri nas, praktično 5min stran od mene, čeprav sem to izvedel šele po klicu prodajalca
Da nadaljujem:
Ko sem ga pripeljal domov sem se najprej lotil uplinjača. Sproti sem spoznaval komponente, zadeve so večje, konkretno večje kot sem jih bil navajen

Prodajalec je avto pripeljal sem z namenom prodaje, tako ni veliko vedel povedati o vgrajenih zadevah na avtu.
Pomembno mi je bilo, da avto vžge, pelje in, da ni pregnit. Lak je slabše ohranjen, potreben barvanja v prihodnosti, ampak za začetek je na vrsti mehanika.
Avto je malo zalival, verjetno slabo nastavljen uplinjač, ampak sem kljub temu naročil set tesnil in set za tuniranje uplinjača. Sprintal sem si navodila za uporabo

Odstranil sem tudi sesalni kolektor, ugotovil da je nameščen Edelbrock Torker II, namenjen za boljši performance.
Uplinjač je Edelbrock 1406, stempiljka gor od Webra. Tudi malo boljši upgrade.
Avto nisem kupil z namenom, da bom delal dirkalca za naravnost, ampak če so že takšne komponente na avtu, jih bom izkoristil. Če ne spilalo, bo šlo vse na original.
Odstranil sem ta panj od filtra in naročil lepega velika okroglega, krom
Zamenjal sem olje. Še dobro, da čisto na začetku, saj ko sem poskusil med prsti to vodo od olja, me je čudilo kako še ni zaropotal...
Ko sem videl kakšno je olje, sem naročil tudi svečke, hladilno itd...
Žiga od kje si ti? Nekoč sem poznal nekega Žigata iz Lj, ki se je ukvarjal s hrošči in se kasneje preselil xy nekam.
Meni najlepša korvetka, čestitke... 
Hvala

Sem iz savinjske, že celo življenje
Pripete slike za predogled
Urejal ŽigecBMW525, 02.02.2021, 17:06.