Oprostita za ultra pozne odgovore, spregledal sem temo 
V E60 je že pri ACC1 BMW imel povezan aktivni tempomat z navi. Tako da je po navigaciji bral, kje so ovinki in je sam prilagajal hitrost glede na velikost ovinka, tako da si lahko ovinek udobno zvozil. Ta funkcija je še vedno, tudi v zadnjih modelih.
Kot drugo pa avto, ce imas to za posamezno drzavo doplacano (jst za SLO zal nimam), preko navi sam predvideva klance, ovinke in na kroznem ve kam bos zavil, ce imas navi vklopljeno. Se celo tako zelo predvideva, da ce na AC zatknem nekaj za volan (da ne tezi) in je treba iti po navi na izvoz - zacne spuscati gas in zeli, da das zmigavec, da lahko zavije
To je enako pri BMWjih, pa mi dela tudi v SLO. Klance predvideva in tudi pripravi menjalnik na visoki klanec (že pred klancem prestavi prestavo nižje).
V krožnem če imaš vklopljen navi sam zavije ven in pospeši, če pa nimaš vklopljen navi pa pospeši pri izvozu, kjer daš žmigavec
Kompleten Efficient dynamics sistem dela na predvidevanju kartografije in RTTi. Torej avto ve kako dolg je klanec in ve če se splača vklopiti funkcijo "jadranja".
Tudi Start/Stop sistem deluje preko tega. Avto se ne ugasne na vsakem križišču, odvisno od samega križišča, na semaforih pa itak gleda barvo luči.
Če naprimer prideš v križišče, kjer sveti zelena luč, pa ostali avtomobili še niso speljali, se pri zaustavitvi motor ne bo ugasnil.
Če stojiš dolgo na semaforju, pa so vozila pred teboj, se bo avto sam zagnal že pri zeleni luči.
Pri vklopljenem asistentu, če tudi nimaš vklopljene navigacije, ko daš žmigavec (na izvozih AC in križiščih) začne sam zavirati na prilagojeno hitrost. Sam začne zavirati tudi če prideš v T križišče, pa tudi javi da je STOP znak in znak za odvzem prednosti.
Tudi če je delo na avtocesti, pa je vozni pas spremenjen gre sam v na novo narejen vozni pas (mislim da ima za prioriteto rumene cestne označbe).
Tudi sam se izogiba oviram na cesti. To sem opazil v Skopju, kjer je dosti avtomobilov parkirano ob straneh, tudi če je kolesar na desni strani, se mu umakne.
Na mejah naprimer se sploh ne rabiš dotikati volana ampak dela vse sam. Dejansko sledi sami koloni, en čas sem se na SRB-HR meji vozil po črti, ker je tako šla kolona.
Vedno bolj sem presenečen kam so šli s temi sistemi, koliko predvidevanj je vključenih. Je še par napakic, ampak jih BMW redno popravlja z zadnjimi posodobitvami, ki so OTA na približno vsake 3 mesece.
Zdaj so tudi v zadnji kartografiji (2022/1) izbirisali vse cestninske postaje v SLO, tako da več ne zmanjšuje hitrosti na mestih kjer so bile nekoč cestninske postaje