Hvala, bom
Feltne pa, ko najdem nekaj kar mi je res všeč menjam.
Sem se 5 dni igral z raznimi style feltnami in vedno mi je nekaj falilo.
Všeč so mi, ker so odprte in barvno ok z avtom, dizajn je kar je.
Sam recimo Style 108 mi lepo sede na modrega in črnega, na mojem mi ni. Enako Style 135.
Neki bomo našli...glavno je bilo servis in gume ostalo pa, ko najdem kaj vzamem
Mogoče te ...
2003 E85 Z4 3.0i roadster
|
Prikaži več možnosti
|
Včasih je to delala avtomozmetika AutoMagic v Medvodah, zdaj pa mogoče poliglob to uredi. Ugl. oni so bili 10 let nazaj edini, ki so usnjene sedeže spucali do te mere da so bili mat, kot novi ko ga kupiš. Ostali so spucali in premazali z cistilom in se je svetilo kot v lunaparku. Ne vem pa kaj so bila to za ena čistila.
|
Prikaži več možnosti
|
Hvala za info |
Prikaži več možnosti
|
Srečno in seveda zadovoljno vožnjo, z nasmehom na ustih |
Prikaži več možnosti
|
Srečno vožnjo sorgo, glede čiščenja sedežev pa tole.. https://youtu.be/3jCuGdV8Qh8?t=255
Potem pa namažeš s temle.. https://www.amazon.c...l/dp/B00ON9TR3K
Vonj ima prijeten in sedeži izgledajo kot novi, popolnoma mat.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
..jaz za sedeze prisegam na lederzentrum.de izdelke...prvo ocistits z lederreiniger mild/stark,potem pa z leder protectorjem njihovim preko..garantirano bodo mat...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hvala vsem za želje (ne morem več dajat likov |
Prikaži več možnosti
|
https://www.ebay.de/...4.m46890.l49286
..to je link na ebayu..mas sete... ..prodaja/zastopa pa to v slo tudi gregor gasperic s.p.... ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mnogo veselih, uživaških in varnih kilometrov
Amm, jaz bi kaj takega
Urejal Bavaria fan, 14.04.2021, 09:53.
Mein Kopf ist ein Labyrinth. Mein Leben ist ein Minenfeld.
|
Prikaži več možnosti
|
Mogoče kakšne Japan Racing...imajo podobne modele. Sorazmerno ugodno za dobljeno...... |
Prikaži več možnosti
|
Kaj ko je hudič tako trmast, da noče 19-k |
Prikaži več možnosti
|
Ti si peljal mojega na 19'...a je blo prehudo? Pravi klošar nima strehe nad glavo |
Prikaži več možnosti
|
@Bavaria fan hvala
![]() Za feltne bomo še vidli. Ene, ki so mi ok so recimo te ![]() @x-driver vseeno bi rad malo več "mesa", ker me že sedaj zaboli sece, ko zapeljem skozi kakšno luknjo, ki jih vsi drago plačujemo. |
Prikaži več možnosti
|
Tele so top! Če bi že svoje menjal, bi ble tele v ožjem izboru.
Še na avtu:
Pa tele tut niso švoh: Urejal Andr3jM, 14.04.2021, 19:18. Vse se lepše zdi, ko šestak se zavrti... |
Prikaži več možnosti
|
Edino ne vem kolko vpliva zadi 9j vs 8,5j, ker imam se distancnike...da neb drsalo po koloteku ali blatniku (te na sliki so 9j).
@Andr3jM na tvoji barvi so 108 odlične. Tudi na črni. Na moji pa...neki mi manjka...so ql sam...neki fali. |
Prikaži več možnosti
|
Te na prvi sliki so TOP. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
To so od e46m3 csl. Tsne imam jzt. Sam so samo 19'. Ce bi hotel 18' bi sel jaz osebno na original style 108 pa je. Meni so lepe.
Urejal Team Cabrio Slovenija, 14.04.2021, 19:45. Pravi klošar nima strehe nad glavo |
Prikaži več možnosti
|
19 nujno ;-) Styling 230 tud lepo pridejo..pa se ene se ugodno prodajajo na forumu... ...oprosti za "gnjavazo" z felnami..malo smo sitni..:-) ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Style 108
![]() Urejal BMW Deutschland, 14.04.2021, 20:08. |
Prikaži več možnosti
|