Mogoče so ne vem, testirali na crashtestih?
Lahko so testirali kolikor so lahko. Fail je še vedno.
Je pa malo boljše, če je pas izven vodila, sam pol pa spet mi zgleda čudno pa vseeno ni to to.
Ne vem no, jaz nisem imel in zaznaval nikoli težav da bi bil pas po originalu tako previsok. Morda pa sem čuden šofer ali čudno sedim. Če pa gledam koncept tvojega položaja pasu nizko na sedež in potem nek drug klasičen avto, ki vleče pas iz stebrička so potem takem vsi pri ostalih avtih kao previsoko pozicionirani? Ja ok boste rekli se da na stebričkih spustiti malce nižje, ja se da sam ne vem kok pa ne pa tudi ne.
V nobenem, ampak res nobenem drugem vozilu nimam tega problema. Povsod se da uredit. Je odvisno kako je pas priterjen in kam.
Pa govorimo o avtobusih, kombijih, kamijonih, osebnih vozilih, kombijih...nikjer. Samo v Z4.
Sem pa vesel, da si eden redkih, ki mu položaj odgovarja
Je pa zagotovo nivo pasu povezan z varnostjo in v primeru nesreč kako te le ta zateguje ali po roki ali po telesu. Ne vem no, sicer važno da je tebi všeč-boljše, za kaj več bi pa mogel videti zadevo in probati kaj in kako ob samem sedenju le ta funkcionira in predvsem kaj pomeni v primeru kake hujše nesreče.
Upajmo, da ne bomo ugotavljali s hujšo nesrečo ane.
Vsekakor pa kako teče pas sedaj je dosti boljše. Teh par cm razlike v bistvu pomeni, da gre nižje po rami in ne več po vratu.
Lepo drsi naprej/nazaj, praktično nič ga ne moti in se ne zatika.
Škoda da v temno notranjost en daš vsaj malce drugačnosti, kak usnjen delež v kabini v kako drugo barvo usnja. Razmisli o kaki kombinaciji črna-rumena. Pa daš zunaj čeljusti na rumeno pobarvati, obdržiš rumene smernike kpl., noter okoli ročne in menjalnika se poigrate z rumenim usnjem, pa pri blazinicah za kolena tudi rumena, pa recimo če že hočeš črne tepihe da rumeno obrobo, pa rumen všit znak napis Z4 daš narediti v tepiha, itd... verjemi boš se čist drugače počutil v kabini in bo nekaj unikatnega pri naši družini zajcu v slo
za lažjo predstavo:
c97cbd5eda246eae73c77fce0356da07--bmw-z-grey-interiors.jpg (600×450) (pinimg.com)
Rumena barva mi je sicer všeč (kar si linkal) a kaj, ko se to hitro vse umaže in se pozna gor vse.
In zato, kar se mene tiče, nobena druga barva notranjosti kakor črna ali bordo rdeča ne pride v poštev.
Tepihi p amorejo bit črni oz antracid, brez obrob ipd., ker slednje mi res ni všeč.
Vsekakor pa ni slaba kombinacija kar si napisal (z izjemo tepihov), toda no go zame (oz, če bi vedno ostalo 100% čisto brez pikice umazanije, kar pa itak ni mogoče).