To se menja na 3 menjave 180k ali 10 let., vsaj jaz tako prakticiram
Jaz bom tudi tako prakticiral.
Jaz bom tudi tako prakticiral.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Hehe ti ne bos vidu 180tkm nikol na tvojem avtu :-)
|
Prikaži več možnosti
|
Grem stavit da ma Avto.net skos med odprtimi zavihki
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kompleten material je cca 300 EUR.
Se ti zdi 700+ EUR za delo, ki se ga vidi v videu katerega sem prilepil, fer cena? |
Prikaži več možnosti
|
Mogoče pa bom, saj nikoli ne veš možno da bom prodal kakemu znancu..
Ja, pa ne.. Samo ne gledam ničesar kar bi zamenjalo Audija... Itak pa sem zdajle finančno v piz. zaradi gradnje, tako da bolj kot ne samo opazujem.
Ma kriza je, jaz sem komaj dobil mojstra da mi je upasal auspuh. Sem že rekel ženi da se bom nazaj v šraufarijo vrgel, ker je dela 10x več kot mojstrov.
Aja za izpuh... Ribić Motorsport Žalec, natančen, resen in ugoden. Res priporočam, pa kolikor vem se tudi ukvarja z avtoelektroniko.. Vozi pa R32 in M140i... Urejal Bavarec fan, 03.10.2023, 08:51.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
|
Prikaži več možnosti
|
Tista njegova Mk4 R32 je pa prau salonski primerek. M140i pa vozi na Grobniku veliko, sigurno ga poznajo forumaši. |
Prikaži več možnosti
|
Sem bil zdaj na Porscheju in sem hotel natančno ceno, če menjajo olje ter vse filtre in kar spada zraven.
Če imajo 100€/h in potrebujejo 6 ur za menjavo, plus 300€ material, bi moralo bit okoli 900€ po mojem izračunu. Dobim ponudbo na mail, ker se morajo posvetovat z mehaniki. |
Prikaži več možnosti
|
Se opravičujem, ker smetim temo. Ampak glede na to, da je bila debata o menjalnikih, olju, ... a je smiselno resetirati menjalnik tiptronic? Ter ali je to res mogoče kar doma, tako kot opisujejo na youtube? |
Prikaži več možnosti
|
Dobil ponudbo. Cena je 882€. Nisem bil daleč vstran z mojim predvidevanjem o ceni.
Tako da bom kar komplet menjal pri Porscheju in je to to. |
Prikaži več možnosti
|
Vwdrajver vam je vse lepo razlozil pa ste se kar komplicirali...
Bi se zmenili z njim za termin in bi bil problem resen. |
Prikaži več možnosti
|
Saj sem napisal, da mi lahko kak mojster na forumu, ki ve za kaj se gre, uredi zadevo, ampak se zgleda nobenemu ne da šraufat. Bla, bla, bla delat je lažje kot si umazat roke.
|
Prikaži več možnosti
|
Ti mislis da tle mojstri berejo tvoje maile pa da te bojo prosili ce lahko do njih pripeljes to menjat :-) majo dost dela pa strank ze brez tega. Je pa servisna ura 50 eur ce ni pooblascenec, kar je tocno pol cenej na koncu pod crto.
|
Prikaži več možnosti
|
Super, menda se pa ja ne bo v LJ vozil vprašat če se ga bo kdo usmilil in mu pošraufal? Če računa 50€ na uro je ok, če so le efektivne. Ker če zraven dela sto drugih poslov, med njimi tudi sprejema Leone ki so uleteli mimo da se dogovorijo za termin, je pa zadeva lahko hitro dražja kot pa pooblašenec.
|
Prikaži več možnosti
|
A telefona nima? ZS ne dela na forumu? |
Prikaži več možnosti
|
Ja naceloma se po telefonu zmenis pa je reseno. Sej sem napisal da menjava olja v tem menjalniku je 220 eur. Ce delas uno 4 litrsko brez filtrov. Pa sej cist ok da majo tud pooblascenci delo. Tele odstali itak ne sfolgajo pa pol cakas po 1 mesec za servis… |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Potem če se drži tega kar reče po telefonu je OK. Jaz sem že večkrat naletel da mi je po telefonu mojster prestavljal, drug teden pokliči, naslednji teden mi pošlji sms in potem se me je nekako usmilil in mi dal termin.. Ko pa sem mu pripeljal zadevo pa sem mu v očeh prebral, vtf kaj ta dela tukaj.
|
Prikaži več možnosti
|
Odlično, me veseli da si končno prišel do storitve, ki jo dejansko rabiš. Očitno se bo še pooblaščenec česa naučil.
Če si mislil name sem ti napisal, da se mi zdi nesmisel za to hodit iz MB v NM. Pa tudi ne nameravam uporabljat foruma kot platformo za biznis. |
Prikaži več možnosti
|
Zdravo,
pozna kdo koga v Slo, ki ima Odis engineering, VCP k-line in podobna orodja in se ukvarja z programiranjem Audijev? Rad bi namreč software vrnil nazaj pred famozno dieselgate posodobitvijo, ki so jo delali pooblaščenci pri vpoklicu. Avto je bil žal posodobljen leta 2020, novi software pa je kriv za več nevšečnosti z regeneracijami, mašenjem egr in sesalnega kolektorja, manjši odzivnosti pri temu modelu. Lahko tudi zs.
Lp. |
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni.Pri audiju a6 . c7 3.0tdi.272hp. Menjal sem 1 sobo.upisana v racunalnik. Auto pri pospesevanju potresuje ali ustavim novo ali rabljeno sobo.ce dam staro nazaj noter auto lepo gladko pospesi..menjal sem pa zato ker obrati nihajo v prostek teku ko je hladen.se soba kaj nastavlja preko testerja?ali je res da se zna potresavanje umiriti z kilometrino?hvala.lp
|
Prikaži več možnosti
|