Skoči na vsebino

Zavarovalni agent

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
191 odgovorov v temi
višnja
višnja

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 085
  • Avtomobil: G31

Podobno pri meni in menjava agenta, po 13 letih...

2022-1450€

2023-1850€

Obe ponudbi Triglav, z razliko da sem v letu 2022 imel dejansko tam sklenjeno in bi v letu 2023 tudi ostal ob neki normalni razliki.

Ker sem pa dobil odgovor da ne gre ceneje in da tudi drugje ni dosti bolj ugodno, sem bil na koncu šokiran med razliko ki sem jo dobil, pri drugi 

zavarovalnici..

Z tem da so tebe @Višnja res dobro odirali, ker moja ponudba je narejena za 3.0 motor.

@yamasaki očitno res, ampak so ocenili da lahko še bolj.
Ne vem kateri A.I. jim je prišepnil, da bo stranka tako podražitev pogoltnila. Imajo nek nov program in teta na šalterju ne more več nič, vsaj tako pravi. Res pa je bila tudi cena pri drugih (Generali) podobna... in ista pesem... poplave, inflacija, vse se draži, bla, bla...
Sem imel sedaj zares srečo z dobrim agentom in privarčeval več kot jurja.

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 86 865
  • Avtomobil: Bee-em-wee

Malo boljsa matrix luc je 5 jurjev. Za trojko je laser luc 3200€

Nova, ja. A kje piše, da moraš kupovat nove dele?

Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje.

Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 455
  • Avtomobil: Audi A5

Piše nikjer, je pa za večino ki hodi v sluzbo in rabi avto cimprej časovno tezko iskat pravilne rabljene dele, bolj sigurno je nabavit novo stvar (garancija da bo delalo) in predvsem - dobavljivost. Najdi rabljeno laser luc ki bo par 100€. Je ni. Tut za 1500€ je ni.
In ni to zdej samo luc za bmwja, tut za druge malo bolje zaromete so take cene. Da ne govorimo o alu karoserijskih delih in podobno…
.... c u o r e s p o r t i v o ....
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Najdi rabljeno laser luc ki bo par 100€. Je ni. Tut za 1500€ je ni.

Je, samo ti je ne znaš poiskat.

Prikaži več možnosti

nixx
nixx

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 191

Piše nikjer, je pa za večino ki hodi v sluzbo in rabi avto cimprej časovno tezko iskat pravilne rabljene dele, bolj sigurno je nabavit novo stvar (garancija da bo delalo) in predvsem - dobavljivost. Najdi rabljeno laser luc ki bo par 100€. Je ni. Tut za 1500€ je ni. In ni to zdej samo luc za bmwja, tut za druge malo bolje zaromete so take cene. Da ne govorimo o alu karoserijskih delih in podobno…

sem glih iskal za tak avto..

https://www.ebay.de/...:Bk9SR77kuMOAZA

Prikaži več možnosti
    • Jerry je všeč

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Je, samo ti je ne znaš poiskat.

Zakaj bi jo moral znat? Zavarujes pa se ne zajebavas s tem. Je se zmeraj ceneje in bolj komot, pa dele nove dobis

Nixx to je pa res đabe, za audija ni bilo za dobit nikjer.
Je pa res da tole je brez garancije in ce ni ok se lahko slikas
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Zakaj bi jo moral znat? Zavarujes pa se ne zajebavas s tem. Je se zmeraj ceneje in bolj komot, pa dele nove dobis
Nixx to je pa res đabe, za audija ni bilo za dobit nikjer.Je pa res da tole je brez garancije in ce ni ok se lahko slikas

Ne bom te več prepričeval, naj vsak dela kot mu paše.

Prikaži več možnosti

RRoman
RRoman

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 830
  • Avtomobil: LEPO

Rroman ti se drzi svojega pa je

Trenutno nimam želje zamenjat svoje agentke. Zgolj zanimajo me obljube drugih in potem, ko pride do škodnega primera zavarovalnice pravijo, da ne odgovarjajo za obljube agentov. In potem je poceni najdražje  :ok2

Življenje je risanje brez radirke!

Prikaži več možnosti

M4-CS
M4-CS
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 879
  • Avtomobil: Vsakega nekaj

Zakaj sem zapustil Triglav po dvajsetih letih:

premija 2022: 1520€

premija 2023: 1820€ (se mi je mudilo in nisem imel časa za iskanje alternativ ob podražitvi brez razloga)
premija 2024: 2620€ (je ostalo pri predračunu...). Prilagam ponudbo. Predmet zavarovanja in obseg zavarovanja enak kot v prejšnjih letih.

attachicon.giftriglav.png

Podražitev 73% v dveh letih, ne priznajo nobenega komercialnega popusta več, imam še druga zavarovanja pri njih, ampak za njih to ne šteje nič. Škode nisem imel, sem v najboljšem zavarovalnem razredu. V predhodnih letih sem menjal steklo zaradi poškodbe z avtoceste, vrednost popravila stekla vedno manjša od letnega zavarovanja.
Očitno sem slaba stranka in se me želijo znebiti, uspelo jim je.
Če ne bi bilo tako komplicirano bi drugam prenesel tudi druga zavarovanja, žal ni mogoče.

Ma ti pa niso normalni, za več kot dvojno ceno avtomobila plačam približno isto premijo, sicer je v paketu še veliko drugih zavarovanj, sem se pa uspel da vrnejo 20% premije če ni večjih škod v tem letu. Je pa avtomobilsko zavarovanje zelo drago napram drugim glede na ceno in vrednost zavarvovalne vsote, vsaj za faktor 10. Je pa Triglav enostransko prekinil zavarovanje za eno nepremičnino ker so hoteli 40% večjo premijo, pa je Sava naredila ponudbo kot je bila prej pri Triglavu. Imam občutek kot da prav prosijo dolgoletne stranke da jih zamenjaš, sam sem že dolga leta pri Savi in se res vsako leto potrudijo da ostane ista cena in pa potem bonus če ni velike škode.

Prikaži več možnosti
    • višnja je všeč

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Trenutno nimam želje zamenjat svoje agentke. Zgolj zanimajo me obljube drugih in potem, ko pride do škodnega primera zavarovalnice pravijo, da ne odgovarjajo za obljube agentov. In potem je poceni najdražje  :ok2

Nebi vedel, nimam takih izkusenj
Ko zbijem srno mi popravijo avto, ko sem nevozen 500km od doma me pridejo iskat.
Prikaži več možnosti

bancnik
bancnik

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 380
  • Avtomobil: LPP Urbana

Piše nikjer, je pa za večino ki hodi v sluzbo in rabi avto cimprej časovno tezko iskat pravilne rabljene dele, bolj sigurno je nabavit novo stvar (garancija da bo delalo) in predvsem - dobavljivost. Najdi rabljeno laser luc ki bo par 100€. Je ni. Tut za 1500€ je ni.
In ni to zdej samo luc za bmwja, tut za druge malo bolje zaromete so take cene. Da ne govorimo o alu karoserijskih delih in podobno…

za 3-jko je laser luč cca 3.2K eur.

Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta.

Prikaži več možnosti

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4 779

za 3-jko je laser luč cca 3.2K eur.

Full rabiš laser luč.  

Prikaži več možnosti
    • Jerry je všeč

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Ce jo ma vgrajeno jo rabis ja. Zakaj je nebi imel, eden od varnostnih elementov ki ga najvec uporabljas in najbolj olajsa voznjo na avtu - dober žaromet
Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4 991
  • Avtomobil: Fiesta ST

Za luči ste zapeli pa so realno gledano ena izmed najbolj pomembnih stvari na avtu . Lih za luči se vedno splača doplačat. Vsak dan je več kretenizma na tem forumu.

Urejal dnjehen, 11.06.2024, 10:20.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, Miholl, fantastic five in 3 ostalim je všeč

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 67 143
  • Avtomobil: sivo povprečje

Točno to. Od vse opreme je najbolje doplačat za najboljše luči in najboljše sedeže. Pol pa vidiš slovensko opremljene avte, Golf trendline s halogenkami in klopcami, sam ma pa R-Line paket, da se vidi.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti
    • nexus je všeč

tinydiamond
tinydiamond
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4 779

Točno to. Od vse opreme je najbolje doplačat za najboljše luči in najboljše sedeže. Pol pa vidiš slovensko opremljene avte, Golf trendline s halogenkami in klopcami, sam ma pa R-Line paket, da se vidi.

Na takšnem avtu daš samo osnovno pa asistenco pa je to mogoče 250€ in ne jamraš, kako se je podražilo. 

Prikaži več možnosti

Nos
Nos

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 185
  • Avtomobil: 2x Ford, Honda

Če se vsak dan voziš po avtocesti ja laserske luči... Če pa delaš neke majhne razdalje pa je vseen klinac.

AHOEjZi.jpg Turning unacceptable GM platforms into beautiful Swedish Machinery

Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik

Jaz vec ne uzamem avta ce nima led z lečo al pa res dobr xenon tko kot ga je mela e60 al pa laguna
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 67 143
  • Avtomobil: sivo povprečje

Če se vsak dan voziš po avtocesti ja laserske luči... Če pa delaš neke majhne razdalje pa je vseen klinac.

Meni so ravno na regionalki dobre luči ključne, že tako srna prileti s strani preden dojameš.

Na avtocesti imaš povečini kratke, ker vedno nekdo v kontra smeri vozi. Razen če imaš dinamične in ti osvetljijo samo del ceste kjer ni nobenega, samo, vsaj na mojem avtu, to ne deluje vedno perfektno, zaradi ograj vmes pogosto spregleda nasprotivozeč avto.

Urejal Nixxon, 11.06.2024, 11:47.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti

RRoman
RRoman

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 830
  • Avtomobil: LEPO

Mogoče kdo ve ali pri podaljšanju registracije kaj komplicirajo, če veljavnost tp in zavarovalne police nista na isti dan?

Življenje je risanje brez radirke!

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.