Skoči na vsebino

Zavarovalni agent

- - - - -

• Prijavi se za objavo odgovora
191 odgovorov v temi
dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4 991
  • Avtomobil: Fiesta ST

Itak da je lahko, sam en bi rad več na teb zaslužu. Men je 1st zrihtal za 20% ceneje kot od frenda sestra, pa se cel lajf poznamo pa še bluzla mi je zraven kako je rihtala dodaten popust pri šefici.

Prikaži več možnosti
    • Vocko in timej98 uporabnikom je všeč to sporočilo

Vocko
Vocko

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 375
  • Avtomobil: Boljši od E39 :)

Itak da je lahko, sam en bi rad več na teb zaslužu. Men je 1st zrihtal za 20% ceneje kot od frenda sestra, pa se cel lajf poznamo pa še bluzla mi je zraven kako je rihtala dodaten popust pri šefici.

Točno tako. Eni pač delajo na volumnu, eni bi radi pa na vsaki stranki ful zaslužili

Fun is not a straight line!
Prikaži več možnosti
    • dnjehen je všeč

RRoman
RRoman

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 830
  • Avtomobil: LEPO

Saj se strinjam z vami, vendar vsak agent ve, da greš lahko drugam. Če je tako naumen, potem naj zgublja stranke.

Življenje je risanje brez radirke!

Prikaži več možnosti
    • Corona je všeč

Mladen J.
Mladen J.

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 260
  • Avtomobil: Audi A6 Allroad 3.0 BiTDI

Moram najdet email kjer ste mi poslali informativno ponudbo. Dopuscam moznost da niste bili vi, ampak en drug agent ki mi je delal podaljsanje. Tako da ne bom trdil da je bil Mladen drazji. Bom vam pa poslal zdaj podatke za ponudbo in ce bo ugodejsa bom trenutno zavarovanje prekinil in sklenil pri vas.

jaz sem preveril vse in ne najdem nobene komunikacije, dal nalogo tudi vsem zaposlenim da so preverili in nima nihce nic, ko najdete ta mail mi ga lahko forwardirate na mladen.jovic@1st.si pa bomo preverili zadevo :)

Prikaži več možnosti

bancnik
bancnik

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 380
  • Avtomobil: LPP Urbana

So bila kritja ista?

Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta.

Prikaži več možnosti

Miholl
Miholl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 455
  • Avtomobil: Audi A5

Če je 30% ceneje ne more nudit enakih zadev. Simpl

LoL a si ti z lune padu
.... c u o r e s p o r t i v o ....
Prikaži več možnosti
    • anita_a je všeč

RRoman
RRoman

Začetnik

• Uporabnik

LoL a si ti z lune padu

Vikend imam tam.

Prikaži več možnosti
    • Jerry, sash in nexus uporabnikom je všeč to sporočilo

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik

So bila kritja ista?

Da. Itak vedno dvakrat preverim ponudbe, sploh kadar je ena tok cenej. Pač punca je hotla mal preveč na men zaslužit tokrat. Nič takega, itak je samo biznis, ne vzamem tega osebno.

Motor mam recimo pri njej zavarovan ker sta ble ponudbe tok podobne da sem “dal njej posel” ker se poznamo.
Prikaži več možnosti

hombre
hombre
  • Uporabnik
  • Sporočil: 42
  • Avtomobil: Mazda/Volvo

Ena "glupa", prvič v lajfu mam nekaj vreden avto in prvič mam kasko: tipične parking poškodbe (vrata) je treba prijavit policiji ali samo peljem do cenilca?

Prikaži več možnosti

Premium
Premium
  • Uporabnik
  • Sporočil: 185

Ena "glupa", prvič v lajfu mam nekaj vreden avto in prvič mam kasko: tipične parking poškodbe (vrata) je treba prijavit policiji ali samo peljem do cenilca?

Mislim da za parking uveljavljati se rabi policijsko poročilo, čeprav na triglavu vem da je šlo brez skozi. Pri savi kjer sem jaz so rekli, da rabim poročilo, divjad isto

Prikaži več možnosti

Egon
Egon
  • Uporabnik
  • Sporočil: 651
  • Avtomobil: Ford EDGE,bmw 6gt

Jst sem ponavadi peljal do cenilca,Oz zavarovalnice. Kakšen vandalizem,namerne poskodbe pa obvezno Plave kličeš.
Prikaži več možnosti

dnjehen
dnjehen
  • Uporabnik

Ne rabiš policije za parking. Edino vrata lahko da ti bojo zavrnali kot so men na E6x ko mi je en cel bok nesu, ampak po pritožbi je pa šlo čez.
Prikaži več možnosti

Kadettnik
Kadettnik
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2

Živjo!

Imam kronično bolezen, kljub temu, da sem v 20-tih. Na srečo je vse okej in miruje.

Premišljujem o potovanju v ZDA. Vem, da so tam zdravstvene storitve pesjansko drage, trenutna zavarovalnica pa mi v tujini omogoča zavarovanje za 10.000€ za kronične bolezni in procedure, povezane z njo.

Zanima me, če se zavarovanja različnih zavarovalnic seštevajo? Recimo, če imam Vzajemno, bi lahko sklenil še CORIS zavarovanje za tujino in Triglav, ter tako imel 3x kritje za kronične bolezni? Ali se to vse krije potem 1x oz. so tu kakšni drugi haklci?

Hvala!

Prikaži več možnosti

RRoman
RRoman

Začetnik

• Uporabnik

Zakaj samo pri 3 zavarovalnicah? Skleni pri vseh mogočih in poberi milijon.

Prikaži več možnosti
    • anita_a je všeč

Nixxon
Nixxon

Tajnik BMW avto kluba Slo

• Globalni moderator
  • Sporočil: 67 143
  • Avtomobil: sivo povprečje

Kaj "poberi"? On samo ne bi rad bankrotiral, če bo v ZDA potreboval medicinsko pomoč.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti
    • Zelenc je všeč

Nos
Nos

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 185
  • Avtomobil: 2x Ford, Honda

Samo za bajto imam agenta. j**** agenta za avtomobilsko zavarovanje, ko pa je šalter "đabe".

AHOEjZi.jpg Turning unacceptable GM platforms into beautiful Swedish Machinery

Prikaži več možnosti

Premium
Premium
  • Uporabnik

Živjo!

Imam kronično bolezen, kljub temu, da sem v 20-tih. Na srečo je vse okej in miruje.

Premišljujem o potovanju v ZDA. Vem, da so tam zdravstvene storitve pesjansko drage, trenutna zavarovalnica pa mi v tujini omogoča zavarovanje za 10.000€ za kronične bolezni in procedure, povezane z njo.

Zanima me, če se zavarovanja različnih zavarovalnic seštevajo? Recimo, če imam Vzajemno, bi lahko sklenil še CORIS zavarovanje za tujino in Triglav, ter tako imel 3x kritje za kronične bolezni? Ali se to vse krije potem 1x oz. so tu kakšni drugi haklci?

Hvala!

Verjetno če imaš že v kartoteki ti nebojo nič priznali. Sam nisem nič dobil za izpah ramena ker je bila "stara poškodba"

Prikaži več možnosti

magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 751
  • Avtomobil: Božje vozilo in e60

Verjetno če imaš že v kartoteki ti nebojo nič priznali. Sam nisem nič dobil za izpah ramena ker je bila "stara poškodba"

Koliko časa je minilo od stare poškodbe in sedaj ko si imel izpah ramena? Sem dobil info od agenta, da če mine 2 leti, da je potem zopet nova poškodba :ok

Prikaži več možnosti

Premium
Premium
  • Uporabnik

Koliko časa je minilo od stare poškodbe in sedaj ko si imel izpah ramena? Sem dobil info od agenta, da če mine 2 leti, da je potem zopet nova poškodba :ok

Več je blo takrat kot 2 leti, pa me je triglav gladko in jedrnato odslovil s "staro poškodbo" dobro vedeti če je to res kar ti je rekel hvala :)

Prikaži več možnosti

čuvitar
čuvitar
  • Uporabnik
  • Sporočil: 832
  • Avtomobil: Kia Stinger + X1 F48

Ne rabiš policije za parking. Edino vrata lahko da ti bojo zavrnali kot so men na E6x ko mi je en cel bok nesu, ampak po pritožbi je pa šlo čez.

Odvisno je od zavarovalnice do zavarovalnice (Allianz je tukaj najbolj tečen), pa tudi od cenilca in pa od tega koliko je škode. Načeloma zadostuje že če pokličeš na lokalno PP in poveš kaj se je zgodilo, da imajo uradni zaznamek o dogodku.

There's never been a better time to feel alive
I found now way we're past the lights, where the truth won't lie

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.