Ledvičke bodo ostale točno te gor, škoda da se trudite. Ja,na sliki morda res pusto zgleda, v živo na svetlobi je pa kul.
Dol bo šel tudi krom na blatniku (Tam kjer so na starih modelih reže) gre tudi v karbon. Kot celota na koncu bo top. Se želim znebit kroma ker mi na ta avto ne paše.
Če gledam iz mojih oči in slike, morda res zgleda crom boljša izbira sploh z M2 oznako zgleda "polno" k s tem carbo in vso "črnino" mi deluje nekak prazno. Se da lahko znak M2 iz orig. ledvičk kako sneti dol, pa dati gor na carbon?
Saj pravim morda samo slike tukaj gor delajo krivico in v živo drugače/lepše/boljše izpade. K mas pa že ostalo gor carb pa ogledala in verjetno sedaj ne gre tok za kaj pa kako je boljše izgled, ampak celostna podoba (spredaj, s strani, zadaj)?
Zakaj pa si sprednji nosilec od tablice dal dol? Postrani tablice pa (btw slabo jih imaš nalimane
) kao manj upora ter za policaje (radar) je men mimo oz. k gledam takšne avte spredaj brez nosilcev tablic mi enostavno na odbijaču nekaj manjka. Je pa to le moje mnenje.
Vedi pa, da delaj tako k ti želiš in predvsem kakor/da je tebi všeč, to je bistveno ostalo so "naše" kafanske priče. Varne in srečne km
Najbrž vam malo pusto zgleda ker ni M2 znaka gor, v prejšnji maski je vlit v reže tako da se ga ne da premaknit. To bom še probal kaj naredist kar se tega tiče.
Meni je kul, kot celota zgleda kul, sploh zunaj na soncu. Glede na to, da bo prišlo še nekaj karbonskih dodatkov (Nič rižotanja ), ni preostalo drugo kot to.
Tablica me še čaka. Iskreno sem mislil, da bo boljše ispadlo in da bo obstala pa ni. Žal pa nimam časa tega zrihtat, ni med prioriteto :( . Ni fora policije ali radarjev, pač na vseh avtih sem imel zalepljeno in je bilo dobro, tukaj pa ni. Še ledvičke sem montiral ob 1h zjutraj, ko sem prišel domov Registracija bo pa zalepljena na nosilc od tablice ja, ga nisem vrgel stran