Skoči na vsebino

2020 G20 M340i xDrive Individual Dravit grau

* * * * * 7 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
1649 odgovorov v temi
MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 191
  • Avtomobil: E39 X2 = 14 Zyl.

Woow :mljask

Svetovno zadevo si nabavil! Ne bom te vprasal po ceni ampak me zanima, kje se to nahaja? Nad novo RS ali tu nekje? :laugh

Ko bos naredil nekaj kilometrov napisi malo kako se avto vozi, kaksna je izolacija, poraba, razliko med modi podvozja it...

Vidim da si iz Mb?
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

pele
pele

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 553

Avto je res vrhunski in čestitke za nakup in naj ti dobro služi.

MajoR: https://www.avto.net...340i xDrive Avt.

Prikaži več možnosti

panki_86
panki_86
  • Uporabnik
  • Sporočil: 3 946
  • Avtomobil: G20 M340i xDrive

Woow :mljask

Svetovno zadevo si nabavil! Ne bom te vprasal po ceni ampak me zanima, kje se to nahaja? Nad novo RS ali tu nekje? :laugh

Ko bos naredil nekaj kilometrov napisi malo kako se avto vozi, kaksna je izolacija, poraba, razliko med modi podvozja it...

Vidim da si iz Mb?

Za izolacijo lahko kar napišem. Je vredu izoliran in dokaj tih na AC.

Porabo bom komentiral, ko se bom umiril :crazy To mi je všeč na tem avtu, ravno ti načini.

Ko želiš je M performance avto, ga daš v sport, ko pa želiš normalen avto, pa ga daš v comfort. Dejansko se v teh načinih spremeni dosti zadev. Trdota volana, zvok motorja, odzivnost motorja (posledično se spremeni tudi odzivnost stopalke za gas), obnašanje menjalnika in v mojem primeru z M adaptivnim vzmetenjem še trdota blažilnikov.

Ko si naprimer v comfort in se voziš po AC, je skoraj enako kot da bi imel ne-M vozilo. Je dokaj mehek in tih. 

Avto je res vrhunski in čestitke za nakup in naj ti dobro služi.

MajoR: https://www.avto.net...340i xDrive Avt.

To je ta ja, samo cena je bila pri meni drugačna  :-D

Prikaži več možnosti

simply
simply

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 750
  • Avtomobil: BMW

Kaj takšnega te ni zanimalo :

https://suchen.mobil...0f-f47409ba3b74

Prikaži več možnosti

the_one
the_one

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 008

Top zadeva! Jaz bi ga dal na crne feltne, sploh z extended shadow line - se mi zdi, da ful boljs izpade
https://www.willhabe...g-aut-468760344
Prikaži več možnosti

panki_86
panki_86
  • Uporabnik

Kaj takšnega te ni zanimalo :

https://suchen.mobil...0f-f47409ba3b74

Ne, prestaro mi je to. Če že nisem mogel dobiti novega vozila, sem se odločil, da bom iskal vozilo do max 2 leti staro s prevoženimi do 30.000km. Avto mislim imeti naslednjih 10 let, zato sem tudi gledal tako. Pa tudi novejši imajo tudi BMW Live cockpit, kar ga ta iz povezave nima, ampak ima NBT. Mislim da je G30 dobil Live cockpit s FL, nekje leta 2019. 

Verjami da sem celi mobile.de pregledal  :-D

Bila mi je tudi zanimiva G20 330i, 2019, modra, ki jo prodaja Avto Leebmann iz Passau-a (tukaj sem že xxx delov naročil za E61, pa vem da je ok in da je pooblašeni BMW prodajalec v DE).

Zato sem tudi kontaktiral narociavto.si, ki so vstopili v kontakt s prodajalcem še enaki dan (vsaka čast, so bili res hitri  :beer ) in izvedeli da je bil avto zadaj udarjen in je popravljan pri pooblaščencu. Škode je bilo za 12.000€. Seveda vozila zaradi tega nisem želel imeti. 

Urejal panki_86, 13.06.2021, 07:35.

Prikaži več možnosti
    • zigi je všeč

panki_86
panki_86
  • Uporabnik

Top zadeva! Jaz bi ga dal na crne feltne, sploh z extended shadow line - se mi zdi, da ful boljs izpade
https://www.willhabe...g-aut-468760344

Bodo kar ta individual platišča ostala za letni set  :-D  Mogoče pa vzamem takšne črne za zimski set. Manj kot 19" tak ne gre na avto, zaradi M Technology paketa, ker so tudi zavore večje. V homologaciji imam samo 19" in 20".

Prikaži več možnosti

the_one
the_one

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 008

Si zihr? 18 bi morale pasat... Jaz imam na 320d m-sport zavore, mislim da so dimenzije iste, pa pasejo gor 18ke. Za zimske je to ful boljs ideja...

Edit: aja, niso niti homologirane 18ke pri tebi? Zanimivo...

Edit2: se posipam s pepelom... m Sport so 348mm, ti imas potem m performance ki imajo 374mm. Imas prav :)

Urejal the_one, 13.06.2021, 07:46.

Prikaži več možnosti

Compact-3
Compact-3

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 479
  • Avtomobil: Mk4 anti Greta

Noro hud avtek :ok
Edino crna notranjost meni osebno ne sede. Ima sodelavec takega, enake barve, le da je karavan pa 2.0 smrdljivec, notri pa rjavo usnje in noro pase na to barvo.

Veliko varnih un uzivaskih km zelim :ok :ok :ok
Prikaži več možnosti

gepl
gepl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 515
  • Avtomobil: 330i,Picasso,Vito,Caddy

Jaz bi dal pa vse za ta števec z okroglo grafiko. A se pri teh tanovih da nastavit izgled okroglih števcev?
Prikaži več možnosti

panki_86
panki_86
  • Uporabnik

Si zihr? 18 bi morale pasat... Jaz imam na 320d m-sport zavore, mislim da so dimenzije iste, pa pasejo gor 18ke. Za zimske je to ful boljs ideja...

Edit: aja, niso niti homologirane 18ke pri tebi? Zanimivo...

Edit2: se posipam s pepelom... m Sport so 348mm, ti imas potem m performance ki imajo 374mm. Imas prav :)

Tako je ja. V originalu ima M340i 348mm in 345mm zavorne diske diske, pri tem M technology paketu pa so 374mm in 345mm.

Noro hud avtek :ok
Edino crna notranjost meni osebno ne sede. Ima sodelavec takega, enake barve, le da je karavan pa 2.0 smrdljivec, notri pa rjavo usnje in noro pase na to barvo.

Veliko varnih un uzivaskih km zelim :ok :ok :ok

Če bi bila moja izbira pri novem, bi jaz tudi rajši imel svetlo notranjost, tako kot sem imel na E61. Je pa res da bi mogoče potem čudno izgledal črni strop s svetlo notranjostjo.

Hvala :)

Jaz bi dal pa vse za ta števec z okroglo grafiko. A se pri teh tanovih da nastavit izgled okroglih števcev?

Za 1x še ne gre. Gre skodirati M števce do 330km/h in Alpina modre števce.

Prikaži več možnosti

Dejan-V
Dejan-V

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 253
  • Avtomobil: Mazda CX60 3.3d AWD

Kam si dal pa E61?
Prikaži več možnosti

Compact-3
Compact-3

BMW fanatik

• Uporabnik

Kam si dal pa E61?

Je sla hitro :ok2

https://www.bmwslo.c...22#entry3257059 :ok

Urejal Compact-3, 13.06.2021, 08:28.

Prikaži več možnosti

Compact-3
Compact-3

BMW fanatik

• Uporabnik

Če bi bila moja izbira pri novem, bi jaz tudi rajši imel svetlo notranjost, tako kot sem imel na E61. Je pa res da bi mogoče potem čudno izgledal črni strop s svetlo notranjostjo.

Sej je ok tudi tako :ok

Mislim pa da ima sodelavec samo sedeze in tapete rjave, ostalo je crno, pa letvice so tudi neke skladne in prav hudo zgleda notranjost. Si ga se nisem dodobra ogledal tako da ne vem tocno kako pa kaj.

Prikaži več možnosti

miho1
miho1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 693
  • Avtomobil: Od žene

[quote name="panki_86" post="3271077" timestamp="1623566083"]
Bila mi je tudi zanimiva G20 330i, 2019, modra, ki jo prodaja Avto Leebmann iz Passau-a

Jaz sem imel 330 i xdrive na testu, belega, ki se prodaja pri makoma Novo mesto. Sem bil ze na tem da ga vzamem, ampak ko sem sel na voznjo, mi je bilo v 10 ih minutah jasno, da to ni zame. Avto je trd ko pes, nizek, da mas ves cas obcutek, da z ritjo drajsas po cesti, gre sicer dobro, v bistvu cisto dovolj, je pa problem, da ce hoces da gre, ga moras zavrtet v obrate, takrat pa ropota in ti gre zelo hitro na zivce. 340 je seveda cisto drug avto. Ne mores verjet kaksna razlika je to.
Nastavljivo podvozje je nujno, saj je trojka z M paketom res totalno pretrd in tecen avto, da ne recem naporen za voznjo daljso od 20 kilometrov.
Prikaži več možnosti

fury
fury

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 169

Pa to veste da majo te g serije 330i pa 340i umeten zvok? In da ko to izklucis je avto cisto tih in se dejansko slisi samo motor ter naravno pokanje auspuha ko je ogret?
Prikaži več možnosti

airmike
airmike

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 8 414
  • Avtomobil: X3M40i, Swift Sport

Tak pač je ta OPF lajf...
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
Prikaži več možnosti

fury
fury

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 169

Odrežes pa daš drug downpipe brez opfja
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon
  • Globalni moderator
  • Sporočil: 68 900
  • Avtomobil: sivo povprečje

Zadnjih nekaj generacij se da dobit tudi druge barve strop pri M paketu. Zame bi to bil must, meni je črni strop ko grobnica v avtu.

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti

panki_86
panki_86
  • Uporabnik

[quote name="panki_86" post="3271077" timestamp="1623566083"]
Bila mi je tudi zanimiva G20 330i, 2019, modra, ki jo prodaja Avto Leebmann iz Passau-a

Jaz sem imel 330 i xdrive na testu, belega, ki se prodaja pri makoma Novo mesto. Sem bil ze na tem da ga vzamem, ampak ko sem sel na voznjo, mi je bilo v 10 ih minutah jasno, da to ni zame. Avto je trd ko pes, nizek, da mas ves cas obcutek, da z ritjo drajsas po cesti, gre sicer dobro, v bistvu cisto dovolj, je pa problem, da ce hoces da gre, ga moras zavrtet v obrate, takrat pa ropota in ti gre zelo hitro na zivce. 340 je seveda cisto drug avto. Ne mores verjet kaksna razlika je to.
Nastavljivo podvozje je nujno, saj je trojka z M paketom res totalno pretrd in tecen avto, da ne recem naporen za voznjo daljso od 20 kilometrov.

To pa nisem vedel da so tako trdi :napaka

Pa to veste da majo te g serije 330i pa 340i umeten zvok? In da ko to izklucis je avto cisto tih in se dejansko slisi samo motor ter naravno pokanje auspuha ko je ogret?

Pri meni se zvok spremeni ko ga daš v sport način, samo takrat odpre še loputo na desnem izpuhu (sem videl kako jo odpre) Bom pa probal ASD izklopiti s kodiranjem, (če je sploh). Samo vseeno bi avto moral imeti dober zvok, glede na to da je šestak.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.