2020 G20 M340i xDrive Individual Dravit grau
Žal opf dela čudeže in totalno zaduši motor..
|
Prikaži več možnosti
|
lepa trojka. nekam medlo imam v spominu, a je bivša petica ostala na forumu? neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
s performance izpuhom bo zvok odlicen
sem se vozil pred kratkim z 330i z izklopljenim umetnim zvokom in je tam do 4500 obratov kar tisina... pa bil na sport+ ali normal.
PS. cestitke, zelo zanimiv avto si kupil. sreca da se s tistim 128ti ni izslo! |
Prikaži več možnosti
|
top! čestitke |
Prikaži več možnosti
|
535d je ostala na forumu in se naprej ostaja na forumu ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Čestitke, tole pa je top avto! Prav privoščim ti da so te "zajeb." in ti niso izdobavili 128ti. |
Prikaži več možnosti
|
Verjamem ja
Vem da bi bil zvok odličen s performance izpuhom, samo tega ne bom delal. Dosti je z retrofiti, ta avto bo ostal tako kot je |
Prikaži več možnosti
|
Shure. Kako leto mogoce res, oz. do izteka garancije |
Prikaži več možnosti
|
Zelo lep, super nakup čestitam.
|
Prikaži več možnosti
|
Cestitke za nakup!
Se dobro, da nisi dobil 128ti https://youtu.be/Ws8LEPPNo28?t=403
Kolk pa je bila potem koncna cena, ki si jo izpogajal s Selmarjen, ce ni skrivnost? Lahko na ZS. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj je najbolje pri tem avtu? Da ko sediš za volanom in uživaš v res dobrih performancah in sami vožnji avta istočasno pozabiš, da je avto na zunaj oblikovno grdi raček kot praktično vsi novejši Bmw-ji Aja, pa števcev tudi ne smeš gledat med vožnjo ker so enako oblikovno sfaljeni
Upam da mi ne zameriš mojega napisanega mnenja ampak tako pač je!
Sem pa prepričan da ti bo vožnja vsakodnevno privabljala nasmeh na obraz in ti tudi želim veliko varnih prevoženih kilometrov
128 je pa itak fail Urejal prekov, 15.06.2021, 11:57. |
Prikaži več možnosti
|
Tudi 128i bi bil ok. Če ne drugega bi bil eden izmed redkih in bi lahko napisal svoja opažanja in izkušnje z tem modelom.
Kateri deli pa pri 128i niso bili dobavljivi ( elektronika) ? |
Prikaži več možnosti
|
testov je kar nekaj na netu, sploh od osebkov, ki so vozili ze marsikaj. gre se bolj zato, da mariskomu niti najbolj izpiljen FWD ne bo prevagal mnenja. tudi ce blesti med FWD avti. bolj se na to nanasajo tej posti o tem, da sreca da ga ni dobil |
Prikaži več možnosti
|
Sam sem bil pred kratkim na BMW-ju in mi je bilo receno, da Harman Kardon ozvocje (v trojki) ni dobavljivo najmanj do februarja zaradi nekih cipov. Morda je to to |
Prikaži več možnosti
|
ja, enako velja za recimo lane change assist itd. kot je mozno zasledit na nemskih BMW forumih naj bi top modeli, ala M340i imeli vec opcij mogocih kot slabsi, zaradi pomanjkanja cipov Urejal damci, 15.06.2021, 14:33.
@Jerry: Tako da ti se kar do Miholda zapelji in upaj, da bo imel čas... ker je čakalna vrsta nanj daljša kot pri kurbi, ki daje zastonj.
|
Prikaži več možnosti
|
Sej je itak za en drek ta ozvočenje tak da ni velike izgube
|
Prikaži več možnosti
|
boljse je kot HiFi, druge opcije pa v G2x tako ni
@Jerry: Tako da ti se kar do Miholda zapelji in upaj, da bo imel čas... ker je čakalna vrsta nanj daljša kot pri kurbi, ki daje zastonj.
|
Prikaži več možnosti
|
Dejstvo je da zmer slabs komponente tlačijo v te premijske avte cena pa vsak leto 10% gor.
|
Prikaži več možnosti
|
Kaj je tisti salotejp trak na zadnji havbi gor, kao spojler? Jao, loool. Da jih ni sram to gor dajat....
|
Prikaži več možnosti
|
kolikor berem bi naj bil Harman Kardon v G2x vredu. ampak to lahko tako lastnik odgovori
|
Prikaži več možnosti
|