Dirkaški dnevi na Grobniku
Ajde klapa gremo dol se malo preganjat. Jaz in @wini greva z nasimi f30... kdo se bo se opogumil...
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz pridem ko bodo temp pod 20 stopinj da probam popravit svoj rekord, v tej vrocini je to nemogoce in mi je kar skoda material matrat iskreno Urejal alanq4, 25.06.2021, 19:47. |
Prikaži več možnosti
|
Na spletu nimajo nic napisano. Kje se da prijavit?
Mal studiram da bi sel Mustanga zakurit na poti proti Splitu. Naredim en obvoz do Rijeke da mal gume poradiram :-) |
Prikaži več možnosti
|
Ni se treba nic prijavit v naprej. Ob 11.30 si tam placas 150€ in gas 5h. Imej obvezno poln rezervar. Ze tako ti ga bo spilo po 2h.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja to sem slisal da ni crpalke vec na progi.
|
Prikaži več možnosti
|
Nima dovoljenka ker bi mogli bit rezervarji v zemlji in je prevelika investicija...
|
Prikaži več možnosti
|
To stekam, sam je jeba ce moras vmes vsako uro do Rijeke na crpalko. Vse resne steze majo blizu za tankat.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja nalivajo vsi
Sej ga ni avta ki bi zdrzal 5h grobnika z enim rezervarjem
|
Prikaži več možnosti
|
Zdej si redneck s tem mustangom, tko da furaj kante benza s seboj pa bo
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
V prtljazniku 100 litrov benza v kantah pa gremo :-)
Pumpe ne sme bit lahko pa vsak po domace naliva iz prtljaznika hehe |
Prikaži več možnosti
|
A bo dost 100l ?
Rice is great when you are hungry, and want 2000 of something.....Mitch Hedberg
|
Prikaži več možnosti
|
Saj imaš manj kot 5 min do pumpe...dva tanka goriva v enem dnevu ti pa tako ne bo zdržal Mustang, sprednjih gum ne bo pa bremze bodo za smeti prej “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
![]()
|
Prikaži več možnosti
|
A 5 min je do pumpe? Pol no ni panike. Sem misli da ne mores ven ko gres enkrat na progo.
Caki mustang ma 6 batne brembote in 380 diske, to valjda kej zdrzi…. |
Prikaži več možnosti
|
Sej ni treba da teras na 110% na 90 do 95% je tudi zabavno
![]() Pa ne uničiš gum in ploščic. |
Prikaži več možnosti
|
Stock ploščice ne zdržijo...
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Tako je. Serijske ploscice bodo najverjetne fertik oz zelo blizu koncu. Par let nazaj sem sel z 50% ferodo ds2500 na e46 330ci na slovakia ring. Sem mislil da bo dovolj. TD je bil od 8h do 12h in od 14h do 18h. No do 12h sem skuril pol dirkalne ploscice do konca do zeleza. Ok med.odmorom za cas kosila grem v neko trgovino z avto deli kjer so imeli na zalogi OE textar. No zmontiram tisto gor kar v boxih. No zdrzale so tocno 1h proge. Enostavno so premehke in gredo v prah... zato pa imajo bolj vzdrzljive vec metala notr in zato so bolj glasne in bolj unicujejo zavorne kolute... gume pa bodo verjetno sve v maline ker skoraj vsi zacetniki furajo tako da gre avto v undeerster in tam zvija gumo in zre robove...
|
Prikaži več možnosti
|