Hja to je predolgo, letos je še cca 6 trackday-ev na Grobniku.
Potem razmisli ce ne bi kaj uvozil ...
Potem razmisli ce ne bi kaj uvozil ... #EV is the way# |
Prikaži več možnosti
|
Ta 140i iz DE je zanimiv, če rabiš poroka z DE naslovom za probne tablice ti lahko pomagam
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Karoserijski deli tak dragi da najprej misliš da gre za napako.
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Če gledaš premium eksota drugega ni za pričakovat... Čeprav dotičen primerek ima ceno povprečnega Passata istega letnika in podobnih kilometrov...
Pri nakupu takega avtomobila bi me skrbelo, kje najti dobrega mehanika, ki zna popraviti tudi kaj specifičnega za ta model...
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
Z 2.0 R4 dieslom... kam smo prišli, če je to eksot. So pa cene vzdrževanja (izrednega) bolane! https://youtu.be/WPMMNvYTEyI shorturl.at/biQW0 |
Prikaži več možnosti
|
Bolane so na uradnih servisih, na srečo pa je nekaj strokovnjakov za Jage tudi v sloveniji, in so potem cene vzdrževanja normalne |
Prikaži več možnosti
|
Jah ne zdi se eksot, dokler ti za kako banalno stvar, majstr na drugi strani pulta prbije, da boš na kos čakal 4 mesece. |
Prikaži več možnosti
|
pozna kdo tale avto? po opremi in motorju bi moral it s police kot vroče žemljice, je pa kar dolgo že na zalogi
https://www.avto.net...y=BMW serija 5: |
Prikaži več možnosti
|
Jaz avta ne poznam, me pa nebi čudilo če se ne proda zato ker je 3.0, folk ima danes raje 2.0 jajca in če je cena drugega za vijolico nižja kot stane prvi, bojo izbrali drugega. Živimo pač v času ko je normalno da se folk po cestah vozi s 4WD avtobusi, ko je normalno da ljudje raje crknejo od infarkta kot da bi fasali gripo, ko so pisoarji v moških straniščih ponekod stvar preteklosti in ko folk kupuje EV jajca za 40.000 eur z dometom 20 km (ja, prav ste prebrali) - v takih časih nas pravzaprav nič več ne sme presenetiti. Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
Avta ne poznam, me pa ne čudi. Maribor že dolga leta životari in temu primerna je tudi kupna moč...
Oko sokolovo, bi lahko opazilo, da je na 8 sliki pri 17.000km na voznikovem sedežu usnje bočnice sedalnega dela že prav lepo nagubano in pomečkano... Gre za prikrivanje kilometrov, ali je v G seriji usnje tako na psu, da bo sedež za zamenjat še preden odleti veriga?
LP Tristan01 |
Prikaži več možnosti
|
A ni tak, da se realni km zapisujejo na vec lokacij- sem gledal en prispevek o audijih, kjer s priklopom na rac primerja stanje zapisov na teh lokacijah
Tole je zanimivo, samo ne verjamem da rac tega ne dojame - cluster je samo prikaz ne pa zapis realnih km? Ali pac. https://m.youtube.co...h?v=erEQ8QcCPS0 Ta del se nisem studiral kaj veliko - kak na G30 lahko korigiras km oz drugace - kako bi preveril realnost km Urejal Borut_P, 08.02.2022, 08:56. |
Prikaži več možnosti
|
Glede sedeža maš res, slik sploh nisem gledal, komentiral sem samo splošno stanje duha potencialnih kupcev. Kar se tiče kupne moči se pa motiš, keša je povsod dovolj, pa tudi nikjer ne piše da mora bit kupec ravno od tam, kjer se avto prodaja. Če ni imel bivši lastnik tega avta 200 kil, kar je sicer tudi možno, so kilometri najverjetneje res zgoljufani. Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
Vec nacinov je, v racunalniku je zapisano koliko “delovnih ur ima avto”, koliko casa so luci prizgane od novega itd…, potem te ure delis z neko povprecno hitrostjo in je hitro jasno koliko je ura. |
Prikaži več možnosti
|
Jerry tole so sedeži od X7 , 1. lastnik, 12000km prevoženih. Zdaj bodi pameten. |
Prikaži več možnosti
|
Notranjost kot pri starem Scorpiu. Grdo.....
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
To je samo en od načinov preverjanja kilometrov in velja samo v primeru ko jih niso manipulirali profesionalci, daleč od tega da je tako enostavno.
Poznaš lastnika in veš da so kilometri realni? Je možno, ja. Pri usnju je treba bit izredno previden in moraš vedno poiskat še kake druge točke za preverjanje, ker te lahko hitro zavede. Ne samo sedeži, tudi usnjen volan je lahko celo pri 40.000 km ali manj popolnoma izrabljen (strgan oziroma prebrušen), lahko je pa pri 500.000 še kot nov, samo malo bolj gladek. Podobno velja tudi za sedeže. Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
Poznam, je forumaš na Bmw hr. Kupil je popolnoma novega . |
Prikaži več možnosti
|
Potem se očitno vozi večinoma na kratke relacije in ima verjetno kakšen kg preveč, ni druge razlage za tako obrabo. Verjamem, je možno, sem videl že marsikaj, tudi podobne primere, oziroma še hujše. Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|