Skoči na vsebino

Poznate ta avto iz avto.net oglasa

* * - - - 1 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
791 odgovorov v temi
_peters_
_peters_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 535

Hja to je predolgo, letos je še cca 6 trackday-ev na Grobniku.

Potem razmisli ce ne bi kaj uvozil ...

#EV is the way#

Prikaži več možnosti

airmike
airmike

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 776
  • Avtomobil: Suzuki Swift Sport

Hja to je predolgo, letos je še cca 6 trackday-ev na Grobniku.

Ta 140i iz DE je zanimiv, če rabiš poroka z DE naslovom za probne tablice ti lahko pomagam :laugh

Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
Prikaži več možnosti

Kleemen
Kleemen
  • Uporabnik
  • Sporočil: 216

https://www.avto.net...asp?id=16704202

Pozna kdo? 

Prikaži več možnosti

asandro
asandro

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 556
  • Avtomobil: 2003 E46 Cabrio

https://www.avto.net...splay=Jaguar XE

Kakšni so kaj jaguarji? Izkušnje?
Prikaži več možnosti

airmike
airmike

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 776
  • Avtomobil: Suzuki Swift Sport

Karoserijski deli tak dragi da najprej misliš da gre za napako.
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
Prikaži več možnosti

tristan01
tristan01

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 601
  • Avtomobil: F31 318dTA (2013)

Karoserijski deli tak dragi da najprej misliš da gre za napako.

Če gledaš premium eksota drugega ni za pričakovat... Čeprav dotičen primerek ima ceno povprečnega Passata istega letnika in podobnih kilometrov... 

Pri nakupu takega avtomobila bi me skrbelo, kje najti dobrega mehanika, ki zna popraviti tudi kaj specifičnega za ta model... 

LP Tristan01

Prikaži več možnosti

RobertH
RobertH

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 991

Če gledaš premium eksota drugega ni za pričakovat.............

Z 2.0 R4 dieslom... kam smo prišli, če je to eksot. So pa cene vzdrževanja (izrednega) bolane!

https://youtu.be/WPMMNvYTEyI    shorturl.at/biQW0

Prikaži več možnosti

Natuzzi
Natuzzi

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 996

Bolane so na uradnih servisih, na srečo pa je nekaj strokovnjakov za Jage tudi v sloveniji, in so potem cene vzdrževanja normalne

Prikaži več možnosti

dylan_dog
dylan_dog

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 530
  • Avtomobil: Audi A5 cabrio

Z 2.0 R4 dieslom... kam smo prišli, če je to eksot. So pa cene vzdrževanja (izrednega) bolane!

Jah ne zdi se eksot, dokler ti za kako banalno stvar, majstr na drugi strani pulta prbije, da boš na kos čakal 4 mesece.

Prikaži več možnosti

Borut_P
Borut_P

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 161
  • Avtomobil: G11 pfl 730d

pozna kdo tale avto? po opremi in motorju bi moral it s police kot vroče žemljice, je pa kar dolgo že na zalogi

https://www.avto.net...y=BMW serija 5:

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 80 787
  • Avtomobil: WeedWacker 3000

pozna kdo tale avto? po opremi in motorju bi moral it s police kot vroče žemljice, je pa kar dolgo že na zalogi

Jaz avta ne poznam, me pa nebi čudilo če se ne proda zato ker je 3.0, folk ima danes raje 2.0 jajca in če je cena drugega za vijolico nižja kot stane prvi, bojo izbrali drugega. Živimo pač v času ko je normalno da se folk po cestah vozi s 4WD avtobusi, ko je normalno da ljudje raje crknejo od infarkta kot da bi fasali gripo, ko so pisoarji v moških straniščih ponekod stvar preteklosti in ko folk kupuje EV jajca za 40.000 eur z dometom 20 km (ja, prav ste prebrali) - v takih časih nas pravzaprav nič več ne sme presenetiti. 

Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo.

Prikaži več možnosti

tristan01
tristan01

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 601
  • Avtomobil: F31 318dTA (2013)

Avta ne poznam, me pa ne čudi. Maribor že dolga leta životari in temu primerna je tudi kupna moč... 

Jaz avta ne poznam, me pa nebi čudilo če se ne proda zato ker je 3.0, folk ima danes raje 2.0 jajca in če je cena drugega za vijolico nižja kot stane prvi, bojo izbrali drugega. Živimo pač v času ko je normalno da se folk po cestah vozi s 4WD avtobusi, ko je normalno da ljudje raje crknejo od infarkta kot da bi fasali gripo, ko so pisoarji v moških straniščih ponekod stvar preteklosti in ko folk kupuje EV jajca za 40.000 eur z dometom 20 km (ja, prav ste prebrali) - v takih časih nas pravzaprav nič več ne sme presenetiti. 

Oko sokolovo, bi lahko opazilo, da je na 8 sliki pri 17.000km na voznikovem sedežu usnje bočnice sedalnega dela že prav lepo nagubano in pomečkano... Gre za prikrivanje kilometrov, ali je v G seriji usnje tako na psu, da bo sedež za zamenjat še preden odleti veriga?

LP Tristan01

Prikaži več možnosti
    • e-masteR-39 je všeč

Borut_P
Borut_P

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 161
  • Avtomobil: G11 pfl 730d

A ni tak, da se realni km zapisujejo na vec lokacij- sem gledal en prispevek o audijih, kjer s priklopom na rac primerja stanje zapisov na teh lokacijah

Tole je zanimivo, samo ne verjamem da rac tega ne dojame - cluster je samo prikaz ne pa zapis realnih km? Ali pac.

https://m.youtube.co...h?v=erEQ8QcCPS0

Ta del se nisem studiral kaj veliko - kak na G30 lahko korigiras km oz drugace - kako bi preveril realnost km

Urejal Borut_P, 08.02.2022, 08:56.

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Avta ne poznam, me pa ne čudi. Maribor že dolga leta životari in temu primerna je tudi kupna moč... 

Oko sokolovo, bi lahko opazilo, da je na 8 sliki pri 17.000km na voznikovem sedežu usnje bočnice sedalnega dela že prav lepo nagubano in pomečkano... Gre za prikrivanje kilometrov, ali je v G seriji usnje tako na psu, da bo sedež za zamenjat še preden odleti veriga?

Glede sedeža maš res, slik sploh nisem gledal, komentiral sem samo splošno stanje duha potencialnih kupcev. Kar se tiče kupne moči se pa motiš, keša je povsod dovolj, pa tudi nikjer ne piše da mora bit kupec ravno od tam, kjer se avto prodaja. Če ni imel bivši lastnik tega avta 200 kil, kar je sicer tudi možno, so kilometri najverjetneje res zgoljufani.

Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo.

Prikaži več možnosti

dylan_dog
dylan_dog

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 530
  • Avtomobil: Audi A5 cabrio

Vec nacinov je, v racunalniku je zapisano koliko “delovnih ur ima avto”, koliko casa so luci prizgane od novega itd…, potem te ure delis z neko povprecno hitrostjo in je hitro jasno koliko je ura.

Prikaži več možnosti

hammanM5
hammanM5

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 437
  • Avtomobil: Bmw 330d, 530GT

Glede sedeža maš res, slik sploh nisem gledal, komentiral sem samo splošno stanje duha potencialnih kupcev. Kar se tiče kupne moči se pa motiš, keša je povsod dovolj, pa tudi nikjer ne piše da mora bit kupec ravno od tam, kjer se avto prodaja. Če ni imel bivši lastnik tega avta 200 kil, kar je sicer tudi možno, so kilometri najverjetneje res zgoljufani.

Jerry tole so sedeži od X7 , 1. lastnik, 12000km prevoženih. Zdaj bodi pameten.

Pripete slike za predogled

• 20220206_155537drjnv (1).jpg
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 47 218
  • Avtomobil: Alfa 159 TI

https://www.avto.net...splay=Jaguar XE

Kakšni so kaj jaguarji? Izkušnje?

Notranjost kot pri starem Scorpiu. Grdo.....

ARHITEKT
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Vec nacinov je, v racunalniku je zapisano koliko “delovnih ur ima avto”, koliko casa so luci prizgane od novega itd…, potem te ure delis z neko povprecno hitrostjo in je hitro jasno koliko je ura.

To je samo en od načinov preverjanja kilometrov in velja samo v primeru ko jih niso manipulirali profesionalci, daleč od tega da je tako enostavno.

Jerry tole so sedeži od X7 , 1. lastnik, 12000km prevoženih. Zdaj bodi pameten.

Poznaš lastnika in veš da so kilometri realni? Je možno, ja. Pri usnju je treba bit izredno previden in moraš vedno poiskat še kake druge točke za preverjanje, ker te lahko hitro zavede. Ne samo sedeži, tudi usnjen volan je lahko celo pri 40.000 km ali manj popolnoma izrabljen (strgan oziroma prebrušen), lahko je pa pri 500.000 še kot nov, samo malo bolj gladek. Podobno velja tudi za sedeže.

Prikaži več možnosti

hammanM5
hammanM5

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 437
  • Avtomobil: Bmw 330d, 530GT

To je samo en od načinov preverjanja kilometrov in velja samo v primeru ko jih niso manipulirali profesionalci, daleč od tega da je tako enostavno.

Poznaš lastnika in veš da so kilometri realni? Je možno, ja. Pri usnju je treba bit izredno previden in moraš vedno poiskat še kake druge točke za preverjanje, ker te lahko hitro zavede. Ne samo sedeži, tudi usnjen volan je lahko celo pri 40.000 km ali manj popolnoma izrabljen (strgan oziroma prebrušen), lahko je pa pri 500.000 še kot nov, samo malo bolj gladek. Podobno velja tudi za sedeže.

Poznam, je forumaš na Bmw hr. Kupil je popolnoma novega .
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Poznam, je forumaš na Bmw hr. Kupil je popolnoma novega .

Potem se očitno vozi večinoma na kratke relacije in ima verjetno kakšen kg preveč, ni druge razlage za tako obrabo. Verjamem, je možno, sem videl že marsikaj, tudi podobne primere, oziroma še hujše.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.