Poznate ta avto iz avto.net oglasa
Salonski avti imajo dostikrat povalane sedeze…
Drgac pa SUVi so dosti bolj obcutljivi na “zgubane” bocnice saj jo cisto vsakic ko gres ven not “povalas”. Pr limuzini je to dosti manj obremenjeno |
Prikaži več možnosti
|
Pozdravljeni,
ali pozna morda kdo in predvsem hibe in zanesljivost avtomobila. Hvala
https://www.avto.net...s-Benz E-Razred
In še ta 6 let mlajši pa samo 1000 eur dražji to ne kaj ne štima?
https://www.avto.net...s-Benz E-Razred Urejal magic man, 08.02.2022, 12:40. |
Prikaži več možnosti
|
Pri spodnjem so kilometri vsaj x2, ali pa je bil lastnik totalen konj (verjetno kak cigan), tako zjebanega avta že lep čas nisem videl. Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
WTF...kje se pa vidi ta zjebanost? |
Prikaži več možnosti
|
Usnjeni del volana in arm rest.
|
Prikaži več možnosti
|
Oba prodaja ista oseba, številki sta isti.
Če se prav spomnim, naj bi rdečega v Cerknici kupil cigani...
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|
S tem se pa nebi strinjal takšni avti ki si letos vozijo po Mariboru se že vrsto let niso verjemi. |
Prikaži več možnosti
|
ampak kaj so pa delali na PFL z dvodelnimi lucmi mi ni jasno, res so grde. PFL zgleda 15 let starejsi napram FL... |
Prikaži več možnosti
|
Predvsem na sredinskem naslonu. Zjeban je tudi volan, ampak to nič ne pomeni ker ga lahko nekdo ki ima hrapave roke zelo hitro obrabi, poškodba na naslonu za roke pa ne nastane tako hitro in priča o tem, da je dal avto marsikaj skozi. Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
Ja sem govoril z lastnikom in oba prodaja on, enega zase drugega pa za brata, so pa avti v Mariboru. Ali kdo ve za kakšnega kot je prvi od lastnika, sem resen kupec , plačam z gotovino Urejal magic man, 08.02.2022, 17:29. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Kupiš oba pa je mir
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ja pa oba nista za enega orenk. Sem laik ampak prvi mi na slikah deluje skoraj kot nov samo ima že v štartu 50.000 km manj kot je nazadnje zabeleženo v avtologu. Zahvaljujem se uporabniku ki je rekel samo beži od teh prodajalcev. Urejal magic man, 08.02.2022, 19:11. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem decembra kupil W212 350 cdi 4matic od prvega lastnika. Se najde tudi to, ampak redko
|
Prikaži več možnosti
|
Ena najgrših armaturk, kar jih je Mercedes kdaj naredu. Pa najgrša serija E do sedaj.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Se da navaditi na obliko...
|
Prikaži več možnosti
|
E Veloce ne ga srat no, da ti ne bo še kdo verjel, zadnji konec je izjemno lep in tudi notranjost je všečna. |
Prikaži več možnosti
|