Poznate ta avto iz avto.net oglasa
Sicer so prej imeli vročo linijo po telefonu, povedal je da bo prišel s tv ekipo in ko so prišli na dvorišče, začeli stimat opremo, so avto takoj vzeli nazaj in vrnili kupnino.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Odlično, očitno se vse da, če se hoče Ni res kar pravijo, da BMW-jaši nikoli ne uporabljamo smernih kazalcev, no vsaj zame to ne velja. Jaz jih vedno vklopim vsaj enkrat na pol leta, da vidim če še delujejo. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Meni tista sivina okrog števcev pa sovoznikov zračnik, pa pokrov navigacije,....kot bi nekdo na silo nekaj zmetal skupaj. No stvar osebnega okusa.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Po številki sodeč nek dilerček. Še enega volvota prodaja pa prej je prodajal octavio. |
Prikaži več možnosti
|
Vem za eno 730d, siber, soft close, m, 208k km, FL, 2014. Pri 204k km vlozek 3k eur v servis (veriga, ojnicni, ipd - preventivno). Cca 23k eur. Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Bratranec kupuje, sicer je njegov budget okoli 15k eur… |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Pri tem avtu mi res zmaga dodatna oprema pod Uporabnost: vreča za smuči
LP A. ![]() ![]() Član KOS |
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da sem ga pred kakšnim letom zasledil v eni temi, vendar se ne spomnim več, kje.
Cena je zanimiva. Iščem namreč cabrio, 4 sedeže (Isofix), vsaj 6 valjev (izjema Saab in Volvo), beige ali rjava notranjost. Urejal LukaK, Včeraj, 13:36. |
Prikaži več možnosti
|