F31 nima matričnih žarometov, ima pa dinamične LED luči, takšne imam tudi na F34, luči so super.
Slabše delujejo kadar je (redka) megla, ne prepoznajo avtomobilov dovolj zgodaj in mi blendajo, da naj ugasnem dolge luči. V megli nima smisla prižigat avtomatike dolgih luči.
Tako je f3x ima tahude luči adaptivne led in ne matrične. Pri meni je tako, ko imam na avto mi pri f36 nihče ne blenda.. Na Touaregu kjer pa imam matrične in da dam na auto pa nonstop, s tem da te še zraven popolnoma oslepi ko posveti v kako veliko tablo oz. znak. Svetijo pa, ma dan naredijo..
Pri f30 sem imel navadne LED, kratke so bile tak tak.. malenkost boljše kot xenon na e92. Dolge pa so bile top, ne rabiš več.. Je pa problem to kar je nightmare napisal, npr. Istarski Ipsilon je izven sezone ful temen, itak prazen, ti pa vsako minuto-dve nekdo pripelje nasproti.. Zdaj hitrost je 110 (uradno), torej greš kar hitro.. Nasproti ti pripelje avto, daš kratke da ga ne oslepiš, sam pa ne vidiš nič.. No tu pa adaptivni ali pa matrični žarometi pridejo še kako prav, voziš z dolgimi, le levo stran kjer pa je nasproti vozeči ti zasenči.. Torej imaš ti svoj pas še vedno lepo osvetljen.
If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)