Jaz sem se zanimal za S90 in mi je prodajalec rabljenih močno odsvetoval Volvotove dizle zadnjih modelov ker je baje res ogromno reklamacij Oz. Naj bi šel motor v k...
Zdj katere motorje (kode) je mislil ne vem me pa čudi, da je v tej temi predstavljeni kot da so OK.
Od novejših dizlov so imeli letniki 2015-2016 poporodne težave in kar nekaj vpoklicev. Js ne poznam nikogar, ki bi mu motor v celoti šel v kurac, niti nisem dobil informacije o takšnih pogostih primerih ne na Kmagu ne na Trgoavtu v Kopru. Je pa tudi pri nas odletela neka cev za zrak in še dva dodatna vpoklica. Nikjer nismo zaradi tega ostali, pa tudi naslednjih 150 jurjev je šel brez vseh težav. So pa to potem z 2017 uredili. Pa poznam še nekaj lastnikov XC90, nihče se nič ne pritožuje. Celo dva povratnika, ki sta 2015 kasneje menjala s faceliftom.
Kupci so pa drugačni - udobje, varnost, minimalizem, izoliranost od okolja, zvočniki.. Tak family car, pa čist nevpadljiv. Če se pripelješ z X5, te vsi gledajo, Volvota nihče. Pelješ se "under the radar" zelo dobro. Ni čudno, da se tako prodajajo.
Men je bil celi interier vrhunski, sploh vmesnik. Brez nekih animacij in živih barv, veliki knofi, zelo preprost za uporabo pa do vseh funkcij si prišel z enim klikom, brez podmenijev. Od touchscreenov, eden najlažjih vmesnikov.
Urejal neicheq, 13.01.2022, 18:14.