4.6.2022 od 11h naprej do 5.6.2022 do 5h zjutraj na novi lokaciji!!!
Lokacija je:
Turistično športno društvo Orehovlje
Velik lep urejen prostor z veliko zelenice, drevesi (senca), igrisci, ostalo je asfaltirano (na googlu je se pesek) in stavba kjer je zar, senca, mize, hladilniki itd... Torej tukaj se bo odvijal piknik druzenje itd... seveda hrane bo v izobilju (za to sem se posebej posodobil ker sem kupil prekucnik kjer lahko naredimo 20kg mesa na 1x in nove friteze).
Prostor je primeren tudi za otroke in druzinice seveda.
Vmes bomo imeli tradicionalno, kulturno,nedivjasko voznjo po novi lokaciji in sicer po Goriskih Brdih. Tam bomo sli tudi do razglednega stolpa. Tocno turo sporocim naknadno.
Naslednja nadgraditev je after party. Torej 15km od nase lokacije bo velik zur v Zelenem gaju kjer bo rock koncert skupine Šank Rock. To bo od nekje 23h naprej, tako, da najprej druzinsko, potem pa se malo drugace. Bom zrihtal tudi en kombi ce bo potreba prevoz.
Cene: kot prejsnja leta...cena 15€ na osebo, za kar se dobi vse v zvezi s hrano in pijaco v neomejenih kolicinah.
Koncert placa vsak posebej na blagajni.
Ce koga zanima zakaj nova lokacija... ker tisto lokacijo izpred dveh let prenavljajo (vecja hiska, staro so zrusili), lanska je pa malo izven nasega dogajanja je bila sicer dobra ampak parkirisce ji ne dela usluge... pa tudi da naredimo nekaj novega...
Torej sedaj je na vas soforumasi in soforumasice, da zacnete to vabilo deliti, vabit vse katerim se zdi ta zadeva zanimiva in da so ljubitelji BMW. Vi poskrbite za obisk, na kar tudi racunam,da boste za to maksimalno poskrbeli, jaz bom pa poskrbel za pogostitev.
Vabljeni!!!!
Urejal etore, 21.02.2022, 18:33.