To je to.
Upam da zaslon ne pokriva panorame.
To je to.
Upam da zaslon ne pokriva panorame. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Notranjost prfektna.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Noro lep avto.
Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
|
Prikaži več možnosti
|
Zakaj mi zgleda kot RR z ledvičkami? https://youtu.be/WPMMNvYTEyI shorturl.at/biQW0 |
Prikaži več možnosti
|
Ja, je videt res tako
Definitivno je zelo "težak" po obliki, podobno kot E65. Nima neke vizuelne agilnosti E38 ali G11, "športnika" med luksuznimi avtomobili. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Ja kak ga bodo pa naši kupili, če ne sme imet "šibera" |
Prikaži več možnosti
|
Mene pa moti da ni tablica na gepeku. Ker zadnji konec je čisto narejen zanjo tam. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Kot bi se vrnili v leto 2002 na predstavitev E65
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Prej prebavim prednji del kot to da je zadnja tablica na odbijacu. Fuj. Avto grd kot smrt
Če je ravno ni zabavno...
|
Prikaži več možnosti
|
Obstaja samo ena verzija glede dolžine in sicer 5,39 m kar je 10cm več kot dolga verzija S klase.
V Evropi so samo vrstni 6-valjniki na voljo (poleg električne verzije i7).
V bistvu sta za evropski trg na voljo dva 3.0 bencinarja, ki sta oba plug-in-hibrida (750e in M760e). Samo dizel (740d) je klasičen oz. mild-hibrid.
Klasičnih bencinskih modelov (mild-hibridov) ni za evropski trg, tudi V8 ne. Urejal tom78, 20.04.2022, 17:51. BMW |
Prikaži več možnosti
|
Kam grejo tej trendi... zunaj mi ni glih lep, znotraj pa razsvetljen kot jaslice. Osebno sem pristas minimalizma,tako da mi je to prav nagravzno. Saj tudi mercedes in audi delata enako sranje...
|
Prikaži več možnosti
|
Bangle je bil okno v svet za tole.
|
Prikaži več možnosti
|
Spominja me na pijanega bobra, ki s priprtimi ocmi gleda v opoldansko sonce. Kaksna katastrofa od dizajna…
Ce bi zamenjali masko in nabili gor logotipe kaksnega kitajskega genericnega proizvajalca nebi nihce vedel, da bi to naj bil bmw. Urejal Jure24, 20.04.2022, 20:23. |
Prikaži več možnosti
|
Tele notranje osvetlitve počasi izgledajo kot bordel al pa nek low-life nočni klub. Sj je lepo met malo ambientne osvetlitve tu pa tam, ampak pri novih avtih se mi zdi da prodajajo infotaiment in ambientno osvetlitev, zraven dobiš pa avto. Upam da se da izklopit tale lightshow. Če se pa ne da, bolš da v kufer še eno teto zapakirajo, da ti ga ponoči podudla na poti domov, za ta pristen nočni klub filing. |
Prikaži več možnosti
|