Fantje, če je tole všeč komu od ljubiteljev te znamke... Ne vem, mogoče sem pa samo jaz smotan, starokopiten, brez denarja in okusa.
To ni niti futuristično, odštekano, preprosto je grdo. Npr. Lucid Air mi je top oblikovan, lepi proporci, futuristična oblika, dizajn, jaz mu pravim da je tam kjer je bil citroen DS v koncu 1950. Pred svojim časom, eleganten in tako poseben da je lahko za zgled ostalim. Pa ne zdaj s tistim streljanjem da mora avto biti visok zaradi baterij v podnu (multikultur platforma..i7), poglejte teslo s, lucid air.. Nizki in elegantni limuzini, sploh pri velikosti 7er tega efekta zaradi same velikosti avtomobila ni problem doseči. Tole pa izgleda kot tisto ameriško sranje za predsednike vozit, ko je narejen na raztegnjeni šasiji nekega pickupa.. 
Bmw, ne vem kakšna je vaša politika za naprej? Radi bi spremenili svet avtomobilizma, na dejstva ki so vam pa prodajala avtomobile v preteklosti pa se požvižgate. Po politiki dizajna, je tole bilo vidno v preteklosti pri podjetju Lancia. Hvala bogu imate vsaj razvito tehnologijo in da ste vsaj s tem, ja bom kar napisal med "taglavnimi" igralci v avtomobilizmu. Bo še prišel čas ko značka M// na grdemu račku, ne bo dovolj za prodajo futuristične spake. Lahko pa da se motim, imam pa občutek da se bmw odmika od izdelovalca premium avtomobilov z športnim karakterjem.. Zakaj, ne vem če je recept deloval zadnjih 60 let? 
Še nekaj glede teh dvojnih obrazov, se spomnite novic izpred treh let da so neki Kitajci, neki.. Ja tisti močni Kitajci ki imajo v lasti Volva, naredili neko malo malo limuzino na fazon imprezze, lancerja ki podira rekorde po Nurburgringu? Pa smo vsi gledali vau... in se hkrati spotikali, ter se zasmehovali oblikovanju prednjega dela.. Takrat smo rekli, ahh pač Kitajci..
Ko ga danes pogledam in hkrati novo 7er. Ma Kitajček dejansko izgleda dobro. Verjetno zato ker mu niso spredaj zmontirali dvojnih vrat od kurnika (ledvički).

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)