Skoči na vsebino

Nova serija 7 / i7 (G70)

* - - - - 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
284 odgovorov v temi
Silvershadow
Silvershadow
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 216
  • Avtomobil: Za iz točke A v točko B

Spominja me na pijanega bobra, ki s priprtimi ocmi gleda v opoldansko sonce. Kaksna katastrofa od dizajna…
Ce bi zamenjali masko in nabili gor logotipe kaksnega kitajskega genericnega proizvajalca nebi nihce vedel, da bi to naj bil bmw.

“Pijanega bobra”... :rofl :rofl
Prikaži več možnosti

dd1307
dd1307

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 936

Overall grd in nič bmwjevski, genav za začetek propada bmw forumov in klubov
Prikaži več možnosti

krt
krt

Alias Cavazza

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 217

Zunanjosti me sploh vec ne motijo toliko, kot to, da so notri vsi novi avtomobili enaki. Ekrani, ekrani, ekrani…krasni novi svet.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Wemar_e30
Wemar_e30

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 565
  • Avtomobil: E30 88' @1JZ

RIP 1987-2022

Pripete slike za predogled

• BMW_7er_V12_17pop (1).jpg
  • 1920px-2019_BMW_740Li_Automatic_facelift_3.0.jpg

Urejal Wemar_e30, 21.04.2022, 05:13.

Prikaži več možnosti

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 455
  • Avtomobil: e86 3.0 si

Fantje, če je tole všeč komu od ljubiteljev te znamke... Ne vem, mogoče sem pa samo jaz smotan, starokopiten, brez denarja in okusa.  :ok To ni niti futuristično, odštekano, preprosto je grdo. Npr. Lucid Air mi je top oblikovan, lepi proporci, futuristična oblika, dizajn, jaz mu pravim da je tam kjer je bil citroen DS v koncu 1950. Pred svojim časom, eleganten in tako poseben da je lahko za zgled ostalim. Pa ne zdaj s tistim streljanjem da mora avto biti visok zaradi baterij v podnu (multikultur platforma..i7), poglejte teslo s, lucid air.. Nizki in elegantni limuzini, sploh pri velikosti 7er tega efekta zaradi same velikosti avtomobila ni problem doseči. Tole pa izgleda kot tisto ameriško sranje za predsednike vozit, ko je narejen na raztegnjeni šasiji nekega pickupa..  :fight

Bmw, ne vem kakšna je vaša politika za naprej? Radi bi spremenili svet avtomobilizma, na dejstva ki so vam pa prodajala avtomobile v preteklosti pa se požvižgate. Po politiki dizajna, je tole bilo vidno v preteklosti pri podjetju Lancia. Hvala bogu imate vsaj razvito tehnologijo in da ste vsaj s tem, ja bom kar napisal med "taglavnimi" igralci v avtomobilizmu. Bo še prišel čas ko značka M// na grdemu račku, ne bo dovolj za prodajo futuristične spake. Lahko pa da se motim, imam pa občutek da se bmw odmika od izdelovalca premium avtomobilov z športnim karakterjem.. Zakaj, ne vem če je recept deloval zadnjih 60 let? :crazy

Še nekaj glede teh dvojnih obrazov, se spomnite novic izpred treh let da so neki Kitajci, neki.. Ja tisti močni Kitajci ki imajo v lasti Volva, naredili neko malo malo limuzino na fazon imprezze, lancerja ki podira rekorde po Nurburgringu?  Pa smo vsi gledali vau... in se hkrati spotikali, ter se zasmehovali oblikovanju prednjega dela.. Takrat smo rekli, ahh pač Kitajci..

Lynk-Co-03-Cyan-Concept-2019-hd.jpg

Ko ga danes pogledam in hkrati novo 7er. Ma Kitajček dejansko izgleda dobro. Verjetno zato ker mu niso spredaj zmontirali dvojnih vrat od kurnika (ledvički).  :laugh

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti
    • perobmw, clinton in jonzi1488 uporabnikom je všeč to sporočilo

janez79
janez79

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 743
  • Avtomobil: BMW E46 320dT

Nič čudnega da so 3er potem tako drage, nekje mora denar v fabriko prideti.

Tole kupi samo nekdo, ki reče zjutraj na wcju, pa kupite mi avto, bmw, pa največji bo.

Kljuke so tudi obub, kar nekaj na silo, ne bo pa problem narest fl, ker je vse v sprednjem odbijaču.

Prikaži več možnosti
    • jonzi1488 je všeč

Colt
Colt

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 625

Avto gadn iz vseh strani proti predhodniku ...

• 40816b59ec9592da0cce-bmw-i7.png
Prikaži več možnosti
    • etore je všeč

mstipic
mstipic

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 571
  • Avtomobil: g11

E65 vibes z francosko-azijskim pridihom.

Urejal mstipic, 21.04.2022, 06:59.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 455
  • Avtomobil: e86 3.0 si

Evo takole bo pa izgledala zadaj z m paketom... Spojler ji paše..

20053160-10-small.jpg

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti

Colt
Colt

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 625

Evo takole bo pa izgledala zadaj z m paketom... Spojler ji paše..

20053160-10-small.jpg

• alfa-romeo-166-back-italienska-fordonstraffen-sigtuna-2016-2-223274.jpg
Prikaži več možnosti

Plavi
Plavi

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 412
  • Avtomobil: F10

Fantje, če je tole všeč komu od ljubiteljev te znamke... Ne vem, mogoče sem pa samo jaz smotan, starokopiten, brez denarja in okusa.  :ok To ni niti futuristično, odštekano, preprosto je grdo. Npr. Lucid Air mi je top oblikovan, lepi proporci, futuristična oblika, dizajn, ....

Si si že sam odgovoril ;)

Lucid Air - dolgčas, že prežvečene oblike, prazne, brez duše...  za ljudi brez domišljija :) 

Meni je BMW smer top kamor gre, drugačno od drugih... napredno...

Količina pameti na svetu je konstanta. Število ljudi na svetu pa se povečuje. A. E.
Prikaži več možnosti

kristijan123
kristijan123

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 041
  • Avtomobil: BMW e39 528i & e32 735i

Pfl e65 je masterpiece proti temu...

Bog se vozi v e39 :skrbast

Prikaži več možnosti
    • BMW Deutschland je všeč

BugsBunny
BugsBunny
  • Uporabnik
  • Sporočil: 222
  • Avtomobil: W221 | SC59

E65 je masterpiece proti mnogim BMW-jom, je pa to definitivno najgrša sedmica do sedaj, luči so res ogabne, s tem robustnim odbijačem, pa temi lučmi zgleda k nek kitajc na steroidih...

b0siqx.jpg

Prikaži več možnosti
    • kristijan123 je všeč

jonzi1488
jonzi1488

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 285
  • Avtomobil: e46 330i

Realizem-krepi-organizem.jpgSamo tole mi pade na misel...čang šlang.

Prikaži več možnosti

neicheq
neicheq

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 365

Si si že sam odgovoril ;)

Lucid Air - dolgčas, že prežvečene oblike, prazne, brez duše...  za ljudi brez domišljija :)

Meni je BMW smer top kamor gre, drugačno od drugih... napredno...

Ker je neka stvar nova in drugačna, ne pomeni avtomatsko tudi boljše. Sploh kar se tiče dizajna. So pravila, oblike in smernice oblikovanja, ki so naravno gledano "lepa" in prijetna našim očem. It kontra temu redkokaterim tudi uspe. Kolikor se pogovarjam s potencialnimi kupci, z vsakim modelom BMW bolj zgreši. Stavim, da se bo poznalo na prodaji, vsaj v Evropi.

S klasa pusti pečat s vso svojo eleganco, brez absurdnosti. Organske, smooth linije brez nekih motečih elementov. In tudi prodajne številke to nakazujejo, od FL sedmice dalje, še nikoli ni bilo tako brutalne razlike v korist S klase.

Urejal neicheq, 21.04.2022, 14:54.

Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

primitivnež
primitivnež

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 164
  • Avtomobil: E60 520i, i30 PD FL

V tej konfiguraciji mi je še nekako prebavljiv...vse kar je v svetlih barvah pa krom povsod mi je pa bljek.

image_2022-04-21_160946636.png

Čeprou me spredn odbijač mal na tole spomne xD

shrug-emoticon.png

Urejal primitivnež, 21.04.2022, 15:14.

Prikaži več možnosti

simply
simply

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 302
  • Avtomobil: BMW

Ker je neka stvar nova in drugačna, ne pomeni avtomatsko tudi boljše. Sploh kar se tiče dizajna. So pravila, oblike in smernice oblikovanja, ki so naravno gledano "lepa" in prijetna našim očem. It kontra temu redkokaterim tudi uspe. Kolikor se pogovarjam s potencialnimi kupci, z vsakim modelom BMW bolj zgreši. Stavim, da se bo poznalo na prodaji, vsaj v Evropi.

S klasa pusti pečat s vso svojo eleganco, brez absurdnosti. Organske, smooth linije brez nekih motečih elementov. In tudi prodajne številke to nakazujejo, od FL sedmice dalje, še nikoli ni bilo tako brutalne razlike v korist S klase.

Dobro tudi S classa ima svoje pomanjkljivosti : 

a) prednje luči  resnično niso lepe - recimo da so korak nazaj proti prejšnji različici, kjer je bil svetlobni podpis lepši

b) po lansiranju novega C-ja je pri obeh zadek skoraj enak, kar ne štejem v plus 

Bo pa kar težko to prodajat v EU, ampak avtomobil je potrebno videti v živo. 

Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

RobertH
RobertH

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 318

Na slikah ne deluje polnovreden naslednik E32, E38, F01 in G11… pred dokončno sodbo bom počakal, da se vidi v živo… vsekakor je pa velikost res divja!

https://youtu.be/WPMMNvYTEyI    shorturl.at/biQW0

Prikaži več možnosti
    • Dejc535d je všeč

Sport Driver
Sport Driver

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 816
  • Avtomobil: Mazda 3 Sky-X

V tej konfiguraciji mi je še nekako prebavljiv...vse kar je v svetlih barvah pa krom povsod mi je pa bljek.

attachicon.gifimage_2022-04-21_160946636.png

Problem tukaj je isti kot pri človeku, ki nosi črno, da ne izgleda predebel. Če se zaradi črne barve nekaj ne vidi ne pomeni, da je problem rešen :laugh

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, primitivnež in empacher uporabnikom je všeč to sporočilo

empacher
empacher

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 242
  • Avtomobil: X5 M50d

Meni izgleda odbijac spodaj pod ledvickami kot da nekaj manjka oz. so nekaj polomili in ni nekega zakljucka. Ko sem videl novi X7 mi spredaj ni bil vsec - ko ga primerjam s 7ko je dosti bolj vsecen.
Prikaži več možnosti
    • Nixxon je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.