2019 G30 M550d
Pa leta?
|
Prikaži več možnosti
|
Ima ta motor drugače kakšne hibe ali je bulletproof?
|
Prikaži več možnosti
|
Se hecaš ane ? |
Prikaži več možnosti
|
Do sedaj samo trkam, razen pač dizel navlake, menjal adBlue rezervoar.
Mislim da je 5 let nisem pa siguren. |
Prikaži več možnosti
|
Ne resno. Osebno primerjam ta motor z mojim. Tudi je bil v igri 50d in predvsem 30d, ampak je potem padel competition zaradi večje univerzalnosti, ker se da dvigniti, dobil sem praktično polno opremljenega, itd. Drugače bi vzel enega od prej navedenih. In competition mi laufa BP že 3 leta. Tok tok. Zato sem vprašal tako za info, ker ne poznam dobro teh motorjev.
Kako misliš razen dizel navlake? Blindiral egr? Dpf ven? |
Prikaži več možnosti
|
Meni je tudi v igri M550d če bi se sploh kdaj vrnil na to znamko ampak G30 nima možnosti zračnega podvozja. To bi pogrešal. |
Prikaži več možnosti
|
Ni vse to kar si prilepil zgoraj mišljeno za F serijo M550d? G serija ima 4 turbine, B motor, pa etore tudi o N motorjih govori? |
Prikaži več možnosti
|
Imaš prav, my bad. Naj Nixxon zbriše
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ta novi s 4 turboti so isto problematicni, sam niso se tok stari. Ce hoces met relativno mir z motorjem pol 30d vzemi, so najbolj robustni.
|
Prikaži več možnosti
|
Ni problema |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem slišal čisto drugačno zgodbo... Kot rečeno do sedaj brez problemov, je pa res da avto nima niti 100k km... |
Prikaži več možnosti
|
Res je, v G seriji je bistveno bolj zanesljiv. Vem za vsaj 3 , vsi preko 200k km in še prve turbine. En je še čipan , voženi pa na daljše relacije. |
Prikaži več možnosti
|
Js sem mel ze 3 bmw je s 30d masino. 2 v 530d in xd z 245 in 258 konji, zdaj mam x3 30d z 265 konji. Nobenih tezav z nobenim. Ima pa kolega nacipano m550d z 200 000 km ji isto za enkrat nic dramaticnega.
|
Prikaži več možnosti
|
Ja to se ni noben problem, pri 250 bo pa veselica. Sam verjetno bos ze prodal do takrat. |
Prikaži več možnosti
|
Sigurno |
Prikaži več možnosti
|
Kako gre avto? |
Prikaži več možnosti
|
Še vedno zelo zadovoljen...
|
Prikaži več možnosti
|
Itak da je bolid, samo kmalu bo pomojem pravi cas za menjavo, preden zacnejo drage okvare. |
Prikaži več možnosti
|