Ne morejo kar tako dražit, ker bi potem folk se manj vozil, manj kupoval, posledice so.....zadnjič v Hoferju normalno število kupcev ker so normalne cene. lokalni Mercator z oderuškim novimi cenami...nobenga notri...sam dežnik kupil za 5 evrov
Lidl, Hofer in Eurospin
|
Prikaži več možnosti
|
Konzerva rib izola brand skusa z zelenjavo v meckatorju skoraj 2€
![]() Prejsnji teden sem kupil 5 konzerv v kmetijski zadrugi za dobrih 5€... Merkator lupi na polno Samo boga molim, da se mi okus cimprej normalizira da bom spet lahko domače mesnine konzumiral...
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
V petek tankal poln tank 100 oktanca na Logo v Grosuplju. Cena - 1,924 EUR/L |
Prikaži več možnosti
|
Poskrbiš da imaš vedno poln rezervoar in je ta problem rešen.
Najboljši
Jaz v Euspin ne stopim več...sem bil v večih, ker me je v enem zmotil vonj in vsi imajo enakega...in oprosti veloce ampak vedno je poden folk not. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Mene ne briga folk noter. Jaz rušim ko dirkalni konj. Kar nujno rabim in gasa ven....
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Ravno o tem govorim...torej Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Ja pa kaj bi moral vse oblajat? Zadnjič sem ogovoril eno staro gospo, pa mi je blo žal potem, ker je nisem mogel rešiti. Skoz me je po rami trepljala in se smejala ko utrgana. Pa še južna je bila, tako, da jo 2/3 besed nisem kapiral, ker je govorila v nekem dialektu.....
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Nikakor ni treba sploh kogarkoli oblajat in moti me folk, ki v trgovini ruši vse pred sabo kot dirkalni konj. V euspinu sem to največx zasledil. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Meni je v eurospinu enkrat padel sok po tleh in so morali pomivat za mano. Še danes me je sram.
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Men so vse te trgovine odvratne, Spin, Hofer, Lidl... Prov drugacen folk je notri, obup.
|
Prikaži več možnosti
|
nižja neizobražena nekulturna klasa |
Prikaži več možnosti
|
Nisem mislil dobesedno, da koga odrivam. To je bila prispodoba, da na hitro vse odpravim in ne mencam ko babe...
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Lidl je z razlogom poceni, vso to njihovo sranje ni vredno pol p mrzle vode, folk je pa isti noter |
Prikaži več možnosti
|
Hja, vozni park pred raznimi Lidli in Hoferji govori drugačno zgodbo. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Meni se zdi pa ravno LIDL zelo OK, no pa SPAR.
|
Prikaži več možnosti
|
Lidl in Hofer sta dokaj solidni trgovini, Eurospin je poden in tja hodijo pojebki ki se zapufajo za avto in potem nimajo € za osnovne stvari na nivoju in tudi njihova kultura je ...brez komentarja. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Hvala, da me imenujes pojebek, pa še zapufan po vrhu... no slednje drži. Ampak nima veze moj puf s tem, kje kupujem. Toliko kot placujem fafinga za kombi, se skadim in spijem zraven. Enostavno vem, katere stvari kje kupiti, in seveda če je to spotoma. Pa največkrat takrat, ko me foter nafehta da se ustaviva. Sam sem postal prelen da bi hodil extra Pa ne boš verjel, veliko stvari v eurospinu je od slovenskih proizvajalcev (mesne zadeve).
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|