Skoči na vsebino

Lidl, Hofer in Eurospin

* * * * * 1 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
784 odgovorov v temi
filipo
filipo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 274
  • Avtomobil: F31

Lidl je z razlogom poceni, vso to njihovo sranje ni vredno pol p mrzle vode, folk je pa isti noter

isti korec je kot merkator, sam da v merkatorju plačaš še davek na neumnost :)

Prikaži več možnosti

tone46
tone46
  • Izključen
  • Sporočil: 129
  • Avtomobil: Kia

mal si se zmočil, Lidl znamke so podn po kakovosti

Prikaži več možnosti

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 14 587
  • Avtomobil: BMW

Lidl in Hofer sta dokaj solidni trgovini, Eurospin je poden in tja hodijo pojebki ki se zapufajo za avto in potem nimajo € za osnovne stvari na nivoju in tudi njihova kultura je ...brez komentarja.

Ja takim se učeno in spoštljivo reče, kupci z majhno kupno močjo . 

Prikaži več možnosti

filipo
filipo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 274
  • Avtomobil: F31

mal si se zmočil, Lidl znamke so podn po kakovosti

a je fejk? :)

Pripete slike za predogled

• download.jpg

Prikaži več možnosti

anita_a
anita_a
  • Uporabnik
  • Sporočil: 6 332
  • Avtomobil: kolkr gre

V Eurospin se po fasungo peljeva z E39, da ni kakšnih grdih pogledov in zlobnih komentarjev o lizingu.  :laugh

Prikaži več možnosti

branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 207
  • Avtomobil: Bmw

Lidl je z razlogom poceni, vso to njihovo sranje ni vredno pol p mrzle vode, folk je pa isti noter

Vecina njihovega "sranja", je čisto spodobnega, veliko je enake robe kot v nemčiji.

Problem je v osebkih kot si zgleda ti. Saj po eni strani te razumem. Ce si cel življenje navajen na enake okuse , je težko prešaltat na neki malo drugačnega. Npr. Jaz konzumiram kisle kumarice in rdečo peso izključno od eta kamnik. Ravno tako ajvar. Poznam folk, ki ne bo pil druge kave kot izkljucno barcaffe, spet ene par modelov pije izklučno samo union ali pa lasko, in ce ni to, raje ne pijejo piva.
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti

magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 759
  • Avtomobil: Božje vozilo in e60

V Eurospin se po fasungo peljeva z E39, da ni kakšnih grdih pogledov in zlobnih komentarjev o lizingu.  :laugh

a mata e39? :ok

Prikaži več možnosti
    • anita_a je všeč

branevrankar
branevrankar

Tischlermeister

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 207
  • Avtomobil: Bmw

Ja takim se učeno in spoštljivo reče, kupci z majhno kupno močjo .

Trdiš, da imam majhno kupno moč, če grem na vsake kvarte v lidl ali pa eurospin?
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti
    • timej98 je všeč

magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik

Jaz sem tudi do pred nekaj let bil skeptičen do lidla in hoferja, ko pa sem videl da imajo stroge kontrole

in sveže sadkje in zelenjavo v primerjavi z balzamirano v merkatorju, hodim kar dosti v Hofer kjer se mi zdi še boljša kvaliteta kot v Lidlu.

In tudi en uporabnik ki je delal pro dobaviteljju za lidl in hofer je dejal  da hočejo večjo kontrolo sledljivost kot kakšen merkator in tuš :ok

Prikaži več možnosti
    • Cdriver je všeč

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik

Trdiš, da imam majhno kupno moč, če grem na vsake kvarte v lidl ali pa eurospin?

Preberi si še 1 x , morda 2 x počasi, pa boš s časom razumel....kaj sem napisal in komu repliciral. 

Urejal Mat xxl, 04.04.2022, 20:23.

Prikaži več možnosti

RobertH
RobertH

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 12 469

Hofer kar ok, razen reklame. Eurospin, je kar nekaj dobrih izdelkov… sam se zataknem pri sirih. Lidl… ravno danes izropal zaloge na področju vrtnih garnitur, drugače pa tam kupim le orehove štručke…

https://youtu.be/WPMMNvYTEyI    shorturl.at/biQW0

Prikaži več možnosti

Donki kong
Donki kong
  • Uporabnik
  • Sporočil: 5 239

Sem mislil, da smo poden foruma dosegli v temi o covidu… pa vidim da gremo lahko se nizje :)
Prikaži več možnosti
    • bmw330cd, porsche, filipo in 13 ostalim je všeč

magic man
magic man

BMW fanatik

• Uporabnik

Sem mislil, da smo poden foruma dosegli v temi o covidu… pa vidim da gremo lahko se nizje :)

Ej to bo sedaj top brana cena ko bodo ruknili še 30% vse gor, se bodo delili nasveti kje je kaj ceneje, prokleta banda lopovska in naša država skorumpirana, Gana in Romunija sta za nas otrški vrtec glede korupcije :ok

Prikaži več možnosti

MajoR
MajoR

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 641
  • Avtomobil: E39 X2 = 14 Zyl.

.

Urejal MajoR, 04.04.2022, 20:45.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

Andrej-h
Andrej-h
  • Uporabnik
  • Sporočil: 485
  • Avtomobil: BMW 525d

Ne razumem vas, kako poden od folka?

Pa večino najbolj komentirate tisti ki priložnostno skočite po ena ali dva artikla?

Sam kupujem komplet "špecerijo" in vam povem, da enostavno moraš v vsaki trgovini nekaj kupiti. Nekaj zaradi cene, nekaj zaradi okusa, nekaj pa tudi zaradi kvalitete.

Vsaka skrbna gospodinja vam bo povedala v kateri trgovini se kaj dobi, pa da ne boste živeli v iluziji, da so v šparu same super stvari, s budget je recimo poden od kvalitete. 

Prikaži več možnosti
    • Nixxon, urbanbevk1, magic man in 4 ostalim je všeč

japanac
japanac
  • Uporabnik
  • Sporočil: 1 323
  • Avtomobil: BMW 320d (F31 LCI)

V "Najboljšem sosedu" ne kupujemo, predvsem zato ker so daleč najdražji in ker tam kopuje sosed "sindikalist".

V Hoferu si 2x letno naredim zalogo šampanjca ko je po 3.59€

V Lidlu kupujemo mleko, tisto rdeče, namaze, wc papir ko je v akciji, naribano mocarelo, kose piščanca ko so v akciji ...

V Eurospinu kupujemo kefir ko je v akciji, solato, sir ko je pod 5€/kg, paradižnikovo omako za pico ko je v akciji, občasno meso.

V Tušu pa biftek za praznike, piščančjo posebno, v cash&carry-ju pa cel sir ko je pod 4,5€/kg in občasno meso.

V Avstriji vse ostalo, predvsem ko je "billiger".

No tankamo za spremembo trenutno pri nas.

Gradbeni material bauhaus in obi, specialne stvari npr. cevi v internet trgovinah, v merkur grem redko, mogoče po 2, 3 vijake ker je trgovina 500m od mene.

Sem zato "čuden" ... mogoče, ampak prihranek raje porabim za kaj drugega.
Prikaži več možnosti

veloce
veloce

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 51 454
  • Avtomobil: Kombi

Ah fantje, ko so akcije, ni važno, al je Lidl, Hofer, Eurospin,.... V vsakemu se dobi kaj dobrega in kaj slabega. V mercatorju sem lani kupil paket mleka, ki je bil sesirjen. Evo, pa me je nategnil najboljši sosed. Se pravi da je pol tudi Mercator za en k al kaj?

Urejal veloce, 04.04.2022, 21:02.

ARHITEKT
Prikaži več možnosti
    • Svetnik je všeč

Mat xxl
Mat xxl

BMW fanatik

• Uporabnik

Mi je pa všeč, ko kdo pove, kaj v kateri trgovini kupuje, ker potem, še sam, kaj testiraš, ali je ok......

Prikaži več možnosti
    • magic man je všeč

krtinovec
krtinovec

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 508
  • Avtomobil: e46, g21, f39, S1000R

V vseh trgovskih verigah dobiš kvalitetne izdelke kot tudi izdelke, ki so glede tega katastrofalne. Odvisno pri vseh je le kako dobro imajo  nabavo in svoj marketing, kateri naredi največ, da te privabi. To sta glavna oddelka, da se potrošniku proda kvaliteta ali pa roba, katera je pri nekaterih na tako nizkem nivoju, da je še glih prišla skozi analize in dovoljenja. Zaslužijo seveda v obeh primerih in to ne malo. Pri naših izdelki si dajo po 300-400% marže (jih zalagamo mi tudi ja :) ).  Dejstvo pa je, da v Slo tržni delež diskontnih trgovin zadnjih par let raste in bo še rastel. 

I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324

Prikaži več možnosti
    • anita_a je všeč

bojan.u
bojan.u

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 100
  • Avtomobil: BMW F07 GT 535d

Čistila so v "spinu" top.
Prikaži več možnosti
    • berni, magic man, Svetnik in 2 ostalim je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.